Filter

Goede levering maar geen reactie op mijn vraag

Heel goede levering ervaring maar helaas als ik een vraag stel en ook meerdere keren gedaan geen reactie. Erg jammer Geleverde metabo slijpmachine week totaal af van afbeelding

• Uw oordeel over Product1
  • Beschrijf uw ervaring met Product1 N.v.t.
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Snel geleverd in delen

Iets onduidelijk over aanbieding op site maar goede communicatie via whatsapp, naar belofte geleverd ook al was het in twee deel leveringen.

• Uw oordeel over INVALCIRKELZAAG 165MM 1300W - SP6000J1 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met INVALCIRKELZAAG 165MM 1300W - SP6000J1 - MAKITA Mooie zaagsnede en voorritsen. Ik en mijn electrische installatie is heel blij met de soft start. Stofafzuiging redelijk, maar schiet tekort als je hele oppervlakkige insnedes maakt of de lineaals de eerste keer insnijdt (rubber gruis overal!). Let dus wel op dat in deze Klium set de twee rails nog van de (oude?) 1400mm lengte en _los_ zijn ipv de recente SP6000J1X2 met twee 1500mm rails in foudraal. De 1400 mm rail vind ik net te kort om lekker 122cm dunne platen af te korten, vooral omdat je bij ondiepe snedes je zaagblad wel tot ~120mm voor het einde van de zaag volledig doorsnijdt: of aan het begin of aan het einde kom je net tekort en moet je verder dan je rails gaan of even dieper invallen. De koppeling van twee rails is bewerkelijk en niet zo recht in mijn geval. Achteraf had ik liever de 1500mm rails gekozen, en een extra korte 1000mm rail erbij. De overstap naar een Accu versie had me ook interessant geleken
  • Zou u INVALCIRKELZAAG 165MM 1300W - SP6000J1 - MAKITA aanbevelen? Ja

Slechte service na levering

Kitspuit bleek defect te zijn. Na enige communicatie kon ik het ding onder garantie gratis opsturen naar fabrikant. Op dit moment wacht ik op beoordeling door fabrikant en heb ik geen kitspuit. Het zou klantvriendelijker zijn geweest als ik na retourneren direct een andere had ontvangen. Immers ik heb een koopovereenkomst met Klium en niet met hun leverancier. En je koopt zo’n ding niet om wie weet hoe lang te moeten wachten op een bruikbaar apparaat.

• Uw oordeel over DKP 310 PERSLUCHT-KITPISTOOL - 601573000 - METABO
  • Beschrijf uw ervaring met DKP 310 PERSLUCHT-KITPISTOOL - 601573000 - METABO Slecht maar dat is hoop ik een uitzondering
  • Zou u DKP 310 PERSLUCHT-KITPISTOOL - 601573000 - METABO aanbevelen? Nee

klasse bedrijf goede prijzen en service top !

Ga zo door en de klanten blijven terug komen !

• Uw oordeel over DRAAGHAAK - 346449-3 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met DRAAGHAAK - 346449-3 - MAKITA N.v.t.
  • Zou u DRAAGHAAK - 346449-3 - MAKITA aanbevelen? Ja

Correct en een snelle levering.

Super snelle levering.

• Uw oordeel over Y-LAGERBLOK SY 35 TF
  • Beschrijf uw ervaring met Y-LAGERBLOK SY 35 TF Zoals verwacht
  • Zou u Y-LAGERBLOK SY 35 TF aanbevelen? Ja

Snelle levering, mooi product

• Uw oordeel over KNIPEX 26 12 200 Platspitse tang met zijsnijder (t
  • Beschrijf uw ervaring met KNIPEX 26 12 200 Platspitse tang met zijsnijder (t Goed
  • Zou u KNIPEX 26 12 200 Platspitse tang met zijsnijder (t aanbevelen? Ja

Leveren en contact over bestelling heel slecht

Ik heb meer dan 2 maanden geleden paar gereedschap besteld maar nog steeds niet binnen. En krijg ik geen informatie mail.

• Uw oordeel over Product1 N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Product1 N.v.t.
  • Zou u Product1 aanbevelen? N.v.t.

Vlotte service.

Probleem met een festool systainer was kapot op een hoek, is gelijk zonder problemen opgelost. 2 dagen later had ik een nieuwe systainer.

• Uw oordeel over SYSTAINER T-LOC SYS-MFT
  • Beschrijf uw ervaring met SYSTAINER T-LOC SYS-MFT N.v.t.
  • Zou u SYSTAINER T-LOC SYS-MFT aanbevelen? Ja

Superrr

Snel en correct

• Uw oordeel over PACKOUT KOFFERTROLLEY - 4932464078
  • Beschrijf uw ervaring met PACKOUT KOFFERTROLLEY - 4932464078 Super combinatie,alleen wat prijzig
  • Zou u PACKOUT KOFFERTROLLEY - 4932464078 aanbevelen? Ja

Supersnel

• Uw oordeel over DOMINO FREES D 4-NL 11 HW-DF 500
  • Beschrijf uw ervaring met DOMINO FREES D 4-NL 11 HW-DF 500 Prima, zoals verwacht
  • Zou u DOMINO FREES D 4-NL 11 HW-DF 500 aanbevelen? Ja

Festool TS 55 REBQ Invalcirkelzaag besteld

Ik heb bij Klium Festool invalcirkelzaag besteld. De invalcirkelzaag stond op voorraad krijg ik bericht dat ze niet kunnen leveren om dat ze geen voorraad genoeg hebben. En als zijn bij Festool weer nieuw voorraad bestellen zijn ze duurder uit Tip stel een limiet hoe veel je kunt bestellen van een product.

• Uw oordeel over INVALCIRKELZAAG 1200W/160MM TS 55 CAMP-SET (SYST)
  • Beschrijf uw ervaring met INVALCIRKELZAAG 1200W/160MM TS 55 CAMP-SET (SYST) Festool machine is Top
  • Zou u INVALCIRKELZAAG 1200W/160MM TS 55 CAMP-SET (SYST) aanbevelen? Ja

uitstekend

snelle levering en prima spullen

• Uw oordeel over COMBOPACK 18V - DLX6078TJ1 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met COMBOPACK 18V - DLX6078TJ1 - MAKITA prima
  • Zou u COMBOPACK 18V - DLX6078TJ1 - MAKITA aanbevelen? Ja

Geweldig. Snelle afhandeling en levering van mijn bestelling!

zie boven

• Uw oordeel over TAFELZAAG 260MM 1500W - MLT100N - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met TAFELZAAG 260MM 1500W - MLT100N - MAKITA Een prima machine. Had alleen niet groter gemoeten om gemakkelijk mee te kunnen nemen. Voor platen heeft de grootte natuurlijk weer zijn voordelen.
  • Zou u TAFELZAAG 260MM 1500W - MLT100N - MAKITA aanbevelen? Ja

zeer goede service

binnen een dag werkschoenen in hui

• Uw oordeel over VEILIGHEIDSSCHOEN TRAXX 213 - 42
  • Beschrijf uw ervaring met VEILIGHEIDSSCHOEN TRAXX 213 - 42 zitten erg goed
  • Zou u VEILIGHEIDSSCHOEN TRAXX 213 - 42 aanbevelen? Ja

Nette prijzen en snelle service

Nette prijzen en snelle service Jammer dat PostNL roet in de snelle service gooide.

• Uw oordeel over GELEIDERAIL FS 800/2
  • Beschrijf uw ervaring met GELEIDERAIL FS 800/2 Onmisbaar en Festool kwaliteit
  • Zou u GELEIDERAIL FS 800/2 aanbevelen? Ja

Super snelle levering

Snelle levering, keurig verpakt.

• Uw oordeel over Dewalt Voordeelset: DCE089D1G 10,8V 3x 360° zelfni
  • Beschrijf uw ervaring met Dewalt Voordeelset: DCE089D1G 10,8V 3x 360° zelfni Super apparaat, mooie stevige koffer,
  • Zou u Dewalt Voordeelset: DCE089D1G 10,8V 3x 360° zelfni aanbevelen? Ja

Te gek. Van nu m’n favoriete online gereedsshop

Volgende dag alles in huis. Top!

• Uw oordeel over EVA-LIJM ZWART EVA BLK 48X-KA 65 N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met EVA-LIJM ZWART EVA BLK 48X-KA 65 N.v.t.
  • Zou u EVA-LIJM ZWART EVA BLK 48X-KA 65 aanbevelen? N.v.t.

Netjes geleverd en vlot

Precies volgens bestelling netjes en snel geleverd. Volgende keer weer

• Uw oordeel over 3K-Schroevendraaierset met slagkap, 6-dlg
  • Beschrijf uw ervaring met 3K-Schroevendraaierset met slagkap, 6-dlg Degelijk en goed in de hand liggend
  • Zou u 3K-Schroevendraaierset met slagkap, 6-dlg aanbevelen? Ja

Prima en snel geleverd.

Goede service. Was wat vergeten te bestellen. Kon niet meer toegevoegd worden.. Kreeg een kortingcode om her vergeten onderdeel gratis te verzenden. Top service. Tip voor Klium zoek functie op de site verbeteren.

• Uw oordeel over GWS 18-125 V-LI
  • Beschrijf uw ervaring met GWS 18-125 V-LI Prima
  • Zou u GWS 18-125 V-LI aanbevelen? Ja

Super bedrijf en gereedschap

Goede dag beste lezer, bestel met een gerust hard. Alles wat ik besteld heb was er met 1 dag. Ik heb spullen gekocht van Festool . Ook fijn dat je als bedrijf geen btw hoeft te betalen. Dus ik zou zeggen bestellen maar. Met vriendelijke groet Oppermans totaal recreatie.

• Uw oordeel over OPSPANVOORZIENING MFT-SP
  • Beschrijf uw ervaring met OPSPANVOORZIENING MFT-SP Erg makkelijk en degelijk
  • Zou u OPSPANVOORZIENING MFT-SP aanbevelen? Ja

Scherp geprijsd, uitstekende after sales via chat

Had na de koop wat vragen. Via de chat snel en professioneel geholpen.

• Uw oordeel over Dewalt 1400W Afkort-/verstekzaag 216mm met XPS-ind
  • Beschrijf uw ervaring met Dewalt 1400W Afkort-/verstekzaag 216mm met XPS-ind Precies wat ik wilde
  • Zou u Dewalt 1400W Afkort-/verstekzaag 216mm met XPS-ind aanbevelen? Ja

uitstekend

Zeer snelle levering en niet duur voor!

• Uw oordeel over DOMINO DEUVELSTOKKEN BEUKEN D 8X750/36 BU
  • Beschrijf uw ervaring met DOMINO DEUVELSTOKKEN BEUKEN D 8X750/36 BU werken nauwkeurig
  • Zou u DOMINO DEUVELSTOKKEN BEUKEN D 8X750/36 BU aanbevelen? Ja

verkeerd adres

aangezien ik op nr.70 (ook opgegeven) werd het op nr. 7 bezorgd, zodat ik het pakket pas dagen later ontving. Slechte zaak.

• Uw oordeel over Stanley FatMax Gereedschapswagen MP
  • Beschrijf uw ervaring met Stanley FatMax Gereedschapswagen MP prima
  • Zou u Stanley FatMax Gereedschapswagen MP aanbevelen? Ja

Zeer nette en snelle levering

Zeer tevreden. Vlotte levering.

• Uw oordeel over Dewalt 18V XR Brushless Schroef-/klopboormachine 2
  • Beschrijf uw ervaring met Dewalt 18V XR Brushless Schroef-/klopboormachine 2 Heel fijne boormachine met lange accuduur
  • Zou u Dewalt 18V XR Brushless Schroef-/klopboormachine 2 aanbevelen? Ja

Vlotte levering, schappelijke prijs

Vlot geleverd

• Uw oordeel over BOUWLAMP LED DML805 AC/DC LXT - DEADML805 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BOUWLAMP LED DML805 AC/DC LXT - DEADML805 - MAKITA Prima lamp
  • Zou u BOUWLAMP LED DML805 AC/DC LXT - DEADML805 - MAKITA aanbevelen? Ja

26 Ekkelgaarden