De tang is duidelijk goed gereedschap. het werkt degelijk en voldoet aan de eisen.
Goedkoop en snelle levering
Klant doelgericht.
Zowel de site als de levering hebben grote tevredenheid gegeven. Ga hier zeker terug komen voor volgende artikelen.
Schrijfmachine besteld volgende dag thuis bezorgt.
Duidelijk en snel geleverd
Ze zijn wat goedkoper Klium dat is waar Maar... Je moet vervolgens ellenlang wachten op je spullen Het retourbeleid is ook heel streng. Ik ga de volgende keer naar een kleinere club PS Info mag ook wel wat beter Deze bithouder werkt bijvoorbeeld alleen met Makita bits Die heb ik uiteraard niet Tja stom van me Ach ja al doende leren we
Goedemiddag Peter Het is jammer genoeg echt zo dat Postnl een enorme vertraging heeft. Eindejaarsdrukte, de lockdown en andere coronamaatregelen zorgen voor vertragingen bij alle logistiek. We hebben jouw pakketje direct verzonden, maar het is inderdaad langer onderweg geweest. Nogmaals onze excuses. Annuleren kan altijd. Je kan het pakket ook gewoon niet aannemen en dan komt het automatisch terug en annuleren we. We beseffen dat dit geen normale gang van zaken is en dat je normaal onze zendingen binnen 1 dag krijgt, maar het zijn jammer genoeg even geen normale tijden. Mvg Davy
Product niet compleet terwijl ik voor mijn bestelling naar de leveringsomvang heb gevraagd. Nu krijg ik een belachelijke e-mail, je kan het product terugsturen dan krijg je je geld terug.
Hallo Jasper Ik zie in de mailwisseling dat er inderdaad een fout gemaakt was, maar dat wij deze ook recht gezet hebben en dat de ontbrekende spullen nageleverd worden. Kan het zijn dat er verder een vergissing in het spel is? Mvg Davy
Ik heb voor het eerst bij Klium besteld en ben daar super tevreden over. vooral met de service, en de dames van de helpdesk, De spullen die ik besteld had waren binnen 1 dag in Nederland op mijn werkadres afgeleverd. Inmiddels heb ik alweer een bestelling gedaan, en zal dat zeker blijven doen.
bestelde geleidereails werd snel geleverd maar bleek bij ontvangst beschadigd te zijn (afgebroken deel van plastic eindkap). Na contact met Klium werd direct een nieuwe rails toegestuurd en een retourbon voor de defecte rails. Fijne snelle service!
Jammer dat het product niet voorradig was en ik iers langer heb moeten wachten... maar ze zijn zeker een aanrader waard. Tot mijn volgende aankoop weer.
veel op voorraad en snelle levering
In verband met een onduidelijkheid op de website contact opgenomen met de klantenservice en werd zeer snel opgelost. Daarna mijn product besteld en werd op tijd geleverd.
Geen reactie gekregen op mijn eerste vraag over status van mijn bestelling. Na zelf nogmaals contact gezocht te hebben kreeg ik een paar PostNL linkjes op gestuurd die mij nog steeds niet een lever datum gaven na aan dringen kreeg ik nog steeds geen lever datum. maar wel de black friday Smoes. Op voorraad de volgende dag in huis is blijkbaar niet mogelijk. Tip van Ingmar: Smoesjes en slechte service geven geen goede beoordeling Kusje, Ingmar
Goedemiddag Ingmar Het is jammer genoeg echt zo dat Postnl een enorme vertraging heeft. Eindejaarsdrukte, de lockdown en andere coronamaatregelen zorgen voor vertragingen bij alle logistiek. We hebben jouw pakketje direct verzonden, maar het is inderdaad langer onderweg geweest. Nogmaals onze excuses. Annuleren kan altijd. Je kan het pakket ook gewoon niet aannemen en dan komt het automatisch terug en annuleren we. We beseffen dat dit geen normale gang van zaken is en dat je normaal onze zendingen binnen 1 dag krijgt, maar het zijn jammer genoeg even geen normale tijden. Mvg Davy
Zeker volgens mij verwachting
Goede duidelijke beschrijvingen en foto's. Duidelijke levertijden, veel partijen beloven te leveren maar wanneer bestelling geplaatst is blijkt moeilijk te zijn en backorder en moet leverbaar vanuit de leverancier. Niet bij Klium! Goede service ook telefonisch bij vragen.
Zeer goed en vriendelijk
super snelle levering en uitstekende service continue info over de voortgang
Zaagmachine besteld voor mijn bedrijf en nog steeds niet geleverd, krijg ook geen reactie wanneer wel en artikel was op voorraad zeer slechte service
Goedemiddag Jaro Het is jammer genoeg echt zo dat Postnl een enorme vertraging heeft. Eindejaarsdrukte, de lockdown en andere coronamaatregelen zorgen voor vertragingen bij alle logistiek. We hebben jouw pakketje direct verzonden, maar het is inderdaad langer onderweg geweest. Nogmaals onze excuses. Annuleren kan altijd. Je kan het pakket ook gewoon niet aannemen en dan komt het automatisch terug en annuleren we. We beseffen dat dit geen normale gang van zaken is en dat je normaal onze zendingen binnen 1 dag krijgt, maar het zijn jammer genoeg even geen normale tijden. Mvg Davy
Voorspelbaar op tijd, en bij langere levertijd goede communicatie.
Goede service, snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden. Zou hier zo weer wat bestellen.
Zeer positief
Snelle levering, goede prijzen