Filter

Prima contact voor de bestelling en vervolgens zonder problemen geleverd.

• Uw oordeel over ACCUDECOUPEERZAAG 18V/BODY DCS334NT(TSTAK) DEWALT
  • Beschrijf uw ervaring met ACCUDECOUPEERZAAG 18V/BODY DCS334NT(TSTAK) DEWALT werkt prima
  • Zou u ACCUDECOUPEERZAAG 18V/BODY DCS334NT(TSTAK) DEWALT aanbevelen? Ja

Altijd goed en snel geleverd

Altijd goed en snel geleverd

• Uw oordeel over RECIPROZAAG 18V - DJR188ZJ - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met RECIPROZAAG 18V - DJR188ZJ - MAKITA Goed
  • Zou u RECIPROZAAG 18V - DJR188ZJ - MAKITA aanbevelen? Ja

Kopen gereedschal en onderdelen

Goede en snelle informatie, daarna ook snel geleverd en zoals beschreven, en goedkoop.

• Uw oordeel over SNIJSET SG-240/G-ISC
  • Beschrijf uw ervaring met SNIJSET SG-240/G-ISC Was bij de machine niet bijgeleverd
  • Zou u SNIJSET SG-240/G-ISC aanbevelen? Ja

Goed geholpen: achteraf blijkt het toch niet het juiste artikel te zijn.

Ik wilde een oplader en een batterij voor een Karcher schrobmachine bestellen en via de chat heeft een medewerker mij de juiste artikelnummers gegeven. Op dat moment was ik heel tevreden. Echter toen de spullen binnen kwamen, bleken ze toch niet te passen, helaas. Contact opgenomen met Klium : de geleverde producten mocht ik retourneren, maar de juiste producten hadden zij niet in hun assortiment. Erg jammer. Producten retour gestuurd met label en nu wachten op de restitutie van mijn geld. Jammer van al dit onnodige werk.

• Uw oordeel over LADER ACCU 36V/5,0AH 24450650 KARCHER N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met LADER ACCU 36V/5,0AH 24450650 KARCHER paste niet
  • Zou u LADER ACCU 36V/5,0AH 24450650 KARCHER aanbevelen? N.v.t.

Altijd een eerlijke prijs.

Ben al jaren klant bij Klium. Collega ZZpers zijn ook zeer te spreken over dit bedrijf. Ga zo door!

• Uw oordeel over SYSTAINER T-LOC DF SYS 2 TL-DF
  • Beschrijf uw ervaring met SYSTAINER T-LOC DF SYS 2 TL-DF Zeer handig die opbergvakjes in deksel
  • Zou u SYSTAINER T-LOC DF SYS 2 TL-DF aanbevelen? Ja

Keurige snelle levering

Uitstekend!

• Uw oordeel over SDS COMBIHAMER 800W - HR2630X7 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met SDS COMBIHAMER 800W - HR2630X7 - MAKITA Top machine
  • Zou u SDS COMBIHAMER 800W - HR2630X7 - MAKITA aanbevelen? Ja

Goede service, scherpe prijzen

Zeer ruimte keuze producten voor een goede prijs. Service reageerde heel snel toen dat nodig was een heeft mij uitstekend geholpen. Ik bestel hier graag

• Uw oordeel over ACCUBOORSCHROEF 10,8V/2X2,6 CXS 2,6-SET (SYST)FES
  • Beschrijf uw ervaring met ACCUBOORSCHROEF 10,8V/2X2,6 CXS 2,6-SET (SYST)FES Geweldig apparaat, er is geen betere
  • Zou u ACCUBOORSCHROEF 10,8V/2X2,6 CXS 2,6-SET (SYST)FES aanbevelen? Ja

uitstekende webshop, aanrader!

duidelijke site, levering sneller dan voorspeld, misschien niet de allergoedkoopste maar wel bewezen zeer betrouwbaar!

• Uw oordeel over ORGANISER PREMIUM TSTAK DWST82968 DEWALT
  • Beschrijf uw ervaring met ORGANISER PREMIUM TSTAK DWST82968 DEWALT N.v.t.
  • Zou u ORGANISER PREMIUM TSTAK DWST82968 DEWALT aanbevelen? Ja

Super webshop

Goede webshop met ruim assortiment, scherpe prijzen en korte levertijden

• Uw oordeel over DOPPENSET 1/4" EN 3/8" - S330
  • Beschrijf uw ervaring met DOPPENSET 1/4" EN 3/8" - S330 Mooie doppenset. Alleen voor mijn toepassing iets te grof, dus heb er een kleinere 1/4" set bij gekocht.
  • Zou u DOPPENSET 1/4" EN 3/8" - S330 aanbevelen? Ja

Besteld en snel geleverd!

Zeer tevreden, kom hier altijd terecht voor de producten die niet alledaags zijn!

• Uw oordeel over SDS-MAX AARDPENADAPTER - P-63797 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met SDS-MAX AARDPENADAPTER - P-63797 - MAKITA N.v.t.
  • Zou u SDS-MAX AARDPENADAPTER - P-63797 - MAKITA aanbevelen? Ja

Correcte aflevering tegen een goede prijs!

Correcte aflevering tegen een goede prijs, zeer tevreden!

• Uw oordeel over KNIPEX 86 05 250 Sleuteltang Tang en schroefsleute
  • Beschrijf uw ervaring met KNIPEX 86 05 250 Sleuteltang Tang en schroefsleute Zeer handige kruising tussen bahco en waterpomptang
  • Zou u KNIPEX 86 05 250 Sleuteltang Tang en schroefsleute aanbevelen? Ja

Goede website en bestelling snel geleverd

Prima webwinkel. Goederen overzichtelijk uitgestald. Betalen van de bestelling per Ideal ging vlot. Bestelling snel geleverd. Top!

• Uw oordeel over PLUG DRIVA TF 27 4,5X27/50 DRIVA 059380 SPIT
  • Beschrijf uw ervaring met PLUG DRIVA TF 27 4,5X27/50 DRIVA 059380 SPIT Ideale hollewand plug met bijpassende schroef. Je draait deze moeiteloos in een gipsenwand.
  • Zou u PLUG DRIVA TF 27 4,5X27/50 DRIVA 059380 SPIT aanbevelen? Ja

Super!!!!

Besteld om 14:00 uur (Grote afkortzaag, meer dan 50 kilo zwaar). Volgende dag geleverd. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

• Uw oordeel over AFKORT-VERSTEKZAAG 305 MM 2X18V - DLS211ZU - MAKIT
  • Beschrijf uw ervaring met AFKORT-VERSTEKZAAG 305 MM 2X18V - DLS211ZU - MAKIT N.v.t.
  • Zou u AFKORT-VERSTEKZAAG 305 MM 2X18V - DLS211ZU - MAKIT aanbevelen? Ja

Top service snelle levering

Het juiste product eenvoudig kunnen vinden op de site, na het bestellen en betalen is het suer anel de volgende dag al geleverd

• Uw oordeel over COATING ROOFINGDAKEN LIQUID ROOFING 20L REC
  • Beschrijf uw ervaring met COATING ROOFINGDAKEN LIQUID ROOFING 20L REC Makkelijk te verwerken
  • Zou u COATING ROOFINGDAKEN LIQUID ROOFING 20L REC aanbevelen? N.v.t.

Goed en snel

• Uw oordeel over GASPATRONENSET GEEL IM 300341 - 2ST PASLODE
  • Beschrijf uw ervaring met GASPATRONENSET GEEL IM 300341 - 2ST PASLODE N.v.t.
  • Zou u GASPATRONENSET GEEL IM 300341 - 2ST PASLODE aanbevelen? Ja

het bedrijf klium is prima

Maar het product Bosch easycut 12 Koop dit niet .zaagt heel slecht. En bij mij was het zaagblad al na 10 minuten stuk .

• Uw oordeel over EasyCut 12
  • Beschrijf uw ervaring met EasyCut 12 Cut
  • Zou u EasyCut 12 aanbevelen? Nee

snelle en goede afhanding/ verzending

aantrekkelijke prijs/kwaiteitsverhouding

• Uw oordeel over ACCUKLOPBOORSCHR.18V/BODY PDC 18/4-BASIC FESTO
  • Beschrijf uw ervaring met ACCUKLOPBOORSCHR.18V/BODY PDC 18/4-BASIC FESTO kwaliteit
  • Zou u ACCUKLOPBOORSCHR.18V/BODY PDC 18/4-BASIC FESTO aanbevelen? Ja

Super snel binnen 24 uur in huis.

Helemaal goed. Super snel en goed verpakt. Helemaal tevreden.

• Uw oordeel over V-RIEM CONTI-V SPB 1500 B=16,3MM CON
  • Beschrijf uw ervaring met V-RIEM CONTI-V SPB 1500 B=16,3MM CON Ziet er goed uit maar moet nog gemonteerd worden.
  • Zou u V-RIEM CONTI-V SPB 1500 B=16,3MM CON aanbevelen? Ja

Snel bezorgt en De beste prijs !!

Snel bezorgt en De beste prijs !!

• Uw oordeel over SDS BOORHAMER 18V - DHR243ZJW - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met SDS BOORHAMER 18V - DHR243ZJW - MAKITA Garantie en gratis accu nogal onhandig proces
  • Zou u SDS BOORHAMER 18V - DHR243ZJW - MAKITA aanbevelen? Ja

SHIT

Heb op 6 september 2020 SPIT zaken besteld bij KLIUM. Beloven een snelle levering. Inderdaad worden zaken op 10 september verstuurd via POSTNL naar Portugal. Dit is drama nr. 1 want PostNL maakt in Portugal gebruik van junk bezorging. Op 22 september ontvang ik spullen maar mist er 1 pakket. Dan begint het drama. De junk bezorgen bezorgd nimmer het tweede pakket en blijft melden dat we niet this zijn terwijl we wel this zijn. Uiteindelijk belooft KLIUM een nieuwe levering welke niet met POSTNL gaat maar tot vandaag gebeurt dit niet. Vandaag heb ik de resterende bestelling geannuleerd. Echter nu zegt KLIUM we gaan eerst weer e.e.a. onderzoeken en komen z.s.m. op deze zaak terug. Schande en raad eenieder aan om niets met KLIUM te doen. Los van bovenstaand had ik niet een tweede bestelling geplaatst op 29 september 2020 waarbij aangegeven stond dat de levering zou plaatsvinden binnen 2-3 dagen. Vervolgens krijg ik de bevestiging dat de levering plaats zal vinden op 23 November 2020. Deze heb ik uiteraard geannuleerd. Nu maar wachten of ik ooit geld terug krijg van deze cowboys. Advies is: BLIJF WEG BIJ KLIUM! Max

• Uw oordeel over Product1 N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Product1 N.v.t.
  • Zou u Product1 aanbevelen? N.v.t.

Snel en correct

Mooi product voor een mooie prijs en alles prima.

• Uw oordeel over Multifunctioneel gereedschap GOP 55-36 (4-delige s
  • Beschrijf uw ervaring met Multifunctioneel gereedschap GOP 55-36 (4-delige s Topper
  • Zou u Multifunctioneel gereedschap GOP 55-36 (4-delige s aanbevelen? Ja

Perfect en snel geleverd

Mooie goede machine blij dat hij snel geleverd is en een mooie aanbieding

• Uw oordeel over INVALCIRKELZAAG 1200W/160MM TS 55 CAMP-SET (SYST)
  • Beschrijf uw ervaring met INVALCIRKELZAAG 1200W/160MM TS 55 CAMP-SET (SYST) Top machine
  • Zou u INVALCIRKELZAAG 1200W/160MM TS 55 CAMP-SET (SYST) aanbevelen? Ja

Goede service en snelle levering! Top!

• Uw oordeel over VEILIGHEIDSSCHOEN HALFHOOG VOOR DAMES, VINTAGE LAD
  • Beschrijf uw ervaring met VEILIGHEIDSSCHOEN HALFHOOG VOOR DAMES, VINTAGE LAD N.v.t.
  • Zou u VEILIGHEIDSSCHOEN HALFHOOG VOOR DAMES, VINTAGE LAD aanbevelen? Ja

Prima geregeld

Alles goed geregeld en duidelijk geen verrassing weet waar je aan toe bent

• Uw oordeel over SLAGSCHROEVENDRAAIER 18V - DTD156Z - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met SLAGSCHROEVENDRAAIER 18V - DTD156Z - MAKITA N.v.t.
  • Zou u SLAGSCHROEVENDRAAIER 18V - DTD156Z - MAKITA aanbevelen? Ja

Boven verwachting

Ondanks dat ik in 1e instantie niet alles had gekregen wat op de website stond beschreven is dit achteraf keurig opgelost. Overal gaan er dingen soms niet helemaal goed, op dit moment kan je je als organisatie onderscheiden van de concurrentie om het netjes op te lossen en dit heeft Klium zeker voor mij gedaan.

• Uw oordeel over KRUISLIJNLASER ROOD CXT - SK105DZ - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met KRUISLIJNLASER ROOD CXT - SK105DZ - MAKITA N.v.t.
  • Zou u KRUISLIJNLASER ROOD CXT - SK105DZ - MAKITA aanbevelen? Ja

26 Ekkelgaarden