Tevreden

Jammer dat er geen navigatie in stond

Duidelijke handleiding.

Goed leesbaar en overzichtelijk gerubriceerd.

Top in 1 Zin !!

Boven verwachting en nog mooier dan het origineel

Had een origineel verwacht maar deze is ook gewoon goed

Alles is goed en snel gegaan. Het is geen origineel Opel boekje maar dit boekje is ook erg mooi. Ik moet nog kijken of ik alles er in kan bijhouden.

Vlotte levering

Vlotte levering

Uitstekende service

Per abuis het verkeerde boekje besteld. Na 1 telefoontje werd alles prima geregeld en kreeg ik alsnog het juiste boekje zonder kosten van retourzending. Hartelijk dank.

Deze handleiding voor de Fiat Tipo is niet van origineel te onderscheiden. Voor de gevraagde prijs kan ik de 356 pagina"s niet zelf uitprinten en inbinden. Top!

geen opmerkingen

geen opmerkingen

Erg handig

Erg handig als je occasion geen handleiding meer heeft

Keurig op tijd geleverd.

Bijna alles staat er in.

Gewoon goed!

Geen enkel probleem gehad met bestellen, verzenden, of met het geleverde product. Gewoon goed!

Makkelijk om te hebben en om te bestellen.

Handige boekjes om aan klanten mee te geven.

Snelle levering van het originele BMW X2 boekje voor de auto

Snelle levering van het originele BMW X2 boekje.

Topservice

Boekjes arriveren op tijd. Als het adres niet klopt wordt er nagebeld. Echt een aanrader voor iedereen

Boekje goed leesbaar afgedrukt op matige kwaliteit papier

Het betreffen kopieën van originele autoboekjes. Het is een uitkomst voor mensen die een auto zonder boekje hebben gekocht en/of door import een anderstalig boekje geleverd hebben gekregen. De kwaliteit is ook redelijk maar doet helaas wat af op de kwaliteit van de gebruikte papier soort.

Voldoet aan verwachting

Duidelijke druk, goed ingebonden

Prima besteld en geleverd

Verdien geld

Keurig, zoals het hoort, volgens afspraak geleverd

Keurige verzorgde boekjes

Boekjes binnen de vooraf beloofde levertijd geleverd. Jammer dat de vervoerder het nodig vond om het iets te grote pakketje toch in onze brievenbus proppen zodat ik dit er met een schroevendraaier er weer uit moest zien te krijgen. Dit terwijl ik normaal thuis was en de bel het gewoon doet. Boekjes gelukkig niet beschadigd.

Snel en netjes geleverd

Goed boekje overzichtelijk

het is niet de goede boekje 23-07-1999

boekje is daar na

Mooi boek handig maar hoort eigenlijk bij de auto er bij te zitten dat is jammer8

Gewoon uitstekend

Bleiswijkseweg 37

2712PB Zoetermeer

+31 79 744 02 17

Over Car Manuals (Voorheen Autoboekjes.nl)

De site voor auto handleidingen