Uitstekend.

Wilt u mij nog een boekje sturen van de nav 2014.

heb ik al aan Dion geschreven Keurig maar voor mij wat Kleine belettering grtz Klaas

Doet wat het moet doen

Compleet, alles erop en eraan. Iets minder tevreden over de afwerking (lijm was uitgelopen waardoor een onverwijderbare lange klodder in de hoek op de eerste pagina). Zou verwachten dat dat bij een kwaliteitscheck opgevallen zou zijn.

Nette snelle levering

Gewoon doen wat er gevraagd wordt en snel geleverd.

Top graag weer

Prima geregeld en vlot in huis

Andere auto gekocht,en geen Nederlandse handleiding.dus besteld bij autoboekjes.nl,ging allemaal perfect en lekker vlot geleverd.kan ik met gerust hart aanbevelen.mvg Ronald

Super Preis und gut gebunden aber leider in Schwarz/Weiß

Die Anleitung wurde schnell Versand und sie schaut auf den ersten Blick auch aus wie die Originale. Aber leider sind die Seiten in Schwarz / Weiß gedruckt. Hätte auch mit Aufpreis eine Farbige Anleitung bestellt, diese wird aber nicht angeboten und es ist auch nirgends beschrieben dass es sich um eine SW Ausführung handelt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Super snel verzonden

Super snel verzonden

Goeie service

Snelle afhandeling en ontvangst

Snel, keurige boekjes, netjes verpakt

Zoals in 1 zin omschreven

Helemaal goed

De originele boekjes gehad

Uitstekende boekjes,snelle levering.

Gewoon een goed adres. Een aanrader.

Doen wat ze beloven

Snel geleverd. Prima produkt.

Boekje ziet er goed uit levering op tijd. Wat ik echter mis in het boekje is de beschrijving van het navigatie systeem. Dat valt me tegen

Blij met mijn boekjes

Auto gekocht (2e hands) er achter komen dat er geen handleiding bij zit. Dan ben je heel blij met autoboekjes.nl. Snelle levering met een goed en leesbaar exemplaar.

zeer goed

Alles verliep zeer vlot

zeer goed

mooi op tijd

Vlugge levering

Gewoon goed vlug en netjes bezorgd

fijn bedank

ik fint het een fijn boekje,alleen de garage was er niet blij mee,ze vonden dat het niet goed was,omdat het niet bij renault gekocht was,zij deden moeilijk met het invullen,maar hebben het toch ingevuld,ik ben er blij mee

Precies wat ik zocht

Mijn auto geïmporteerd door dealer en afgeleverd met Frans instructie boekje hoezo??? Woon toch in NL. Grove fout van de dealer om voor dealer zo’n boekje niet bij te leveren. Auto was nml nieuw. Gelukkig kon ik dit boekje bestellen in zijn originele vorm. Nu is de auto pas echt nieuw.;)

Goedgeregeld.

Niet te veel gedoe. Wat er gezegd wordt gedaan.

Bijna het orginele

Boekje is mooi als aanvulling bij de orginele duitse versie bij mijn auto.

Bestelling goed overzichtelijk

Nvt.

snel geleverd

duidelijk en snel geleverd

Heel erg tevreden , ben er erg blij mee.

Keurig verzorgd , Hele goede boekjes , en het is nog uitgebreider , dan het originele boekje. Hartelijk dank , Voor alles Groet Cor

Bleiswijkseweg 37

2712PB Zoetermeer

+31 79 744 02 17

Over Car Manuals (Voorheen Autoboekjes.nl)

De site voor auto handleidingen