Goed geregeld.

Goede kwaliteit, snelle levering, snel op de hoogte gehouden als een levering vertraagd is.

Snel en goed geregeld

Snel en goed geregeld

Prachtig instructieboekje

Had bij de aankoop van mijn Nissan Note geen instructieboekje. Dit instructieboekje voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Goed en echt niet te onderscheiden van origineel

Het bestelde kwam op de afgesproken dag en was zoals beschreven bijna origineel

Prima kwaliteit

Ik had gedacht dat het kopieën waren op a4 en dat in een mapje. Ik was verbaast dat het zo een prachtig boekje was in de originele afmetingen en keurig ingebonden. Super blij mee.

super

Het boekje heb ik veel aan omdat er alleen maar een duits boekje bij zat veel aan gehad bedankt

Het autoboekje had ik nodig omdat deze bij aankoop van mijn auto er niet bij zat. Bestelling was snel geleverd. Super tevreden.

Snel en correct geleverd

Super vlotte levering . Was ook makelijk om het goede boekje te zoeken op de site .

PRIMA

PRIMA

Zoals ik verwacht had, dus dik in orde.

Prima, uitgebreid boekje met alle benodigde informatie.

Goed verlopen,snelle afhandeling!

Snel en goed

Ik bestelde een boekje en kreeg super snel een nieuw-gedrukt (origineel) exemplaar toe gestuurd.

Snelle levering, netjes verpakt

Alles goed in orde. Zou enkel handig zijn als je als bedrijf besteld dat de factuur ook onmiddellijk mee gestuurd wordt, deze hebben we nodig voor de boekhouding.

Dit veld is verplicht. moeten is dwang!

Als het niet goed zou zijn , hadden we dat laten weten. Eigenlijk hebben een hekel aan mensen of bedrijven die vissen naar complimenten. en dat doen jullie helaas ook door te spammen met deze beoordeling mailtjes. Dus de tip , ga door met waar je goed in bent en stop met deze mailtjes. Bedankt voor de service en succes.

Prima telefonisch toelichting gekregen. Daarna besteld en conform afspraak geleverd.

Goed en snel geregeld

Goed en snel geregeld

Snelle levering en exact het goede boekje

Omdat ik niet precies wist welk boekje ik moest bestellen heb ik op advies van autoboekjes twee exemplaren besteld van verschillende bouwjaren. Bingo 1 was precies wat ik zocht de andere kon ik retourneren.

Goede aflevering ,en snel

Na het boekje bekeken heb is het goed te lezen en uitgebrijd.

prima boekje

wij zijn tevreden met het boekje voor onze VW Touran. De bezorging was ook redelijk snel.

Snel, boekje zoals afgebeeld

En alles wat ik wil weten staat erin

Snelle service.

Duidelijke site, snel gevonden wat ik nodig had.

Keurig bezorgd precies dat wat ik heb gevraagd .

Voldoet uitstekend aan de vraag

Makkelijk zoeken op de site, vlotte levering, tussentijds informatie over volgen van het pakket

Bleiswijkseweg 37

2712PB Zoetermeer

+31 79 744 02 17

Over Car Manuals (Voorheen Autoboekjes.nl)

De site voor auto handleidingen