Ik koop hier al 14 jaar! Snelle levering, super goed verpakt, altijd een presentje erbij! Voor mij is het voor altijd de Egel?

Goede, betrouwbare winkel

Snel en goed verpakt geleverd. Goede communicatie. Ik zou er absoluut opnieuw bestellen

Helemaal top

Kan niet beter

Goede en snelle service

Correct en tijdig geleverd

Dit was mijn eerste bestelling en dat is prima gegaan. Een goede kennismaking dus.

snelle bezorging en altijd een extraatje

fijn dat je het thuis rustig kunt bekijken

uitstekend

Ik heb al verscheidende keren gezegd, dat ik het uitstekend vindt. Men moet nu niet aan de gang blijven, om dit elke keer weer te moeten bevestigen. Als er klachten zijn dan over, iets dan geef ik mijn oordeel wel. Met vriendelijke groet, Mevr. M.J. Deken

Prima en snelle afhandeling.

Na mn bestelling ,vlotte afhandeling. Fijne vlugge verzending.

Mooie website en snelle levering

Goede ervaringen

Bestelde voorheen altijd bij de Egel, erg goede service, snelle levering, ruime keuze en groot assortiment voor een goede prijs. Vanwege ziektes een paar jaar niets met de kaartenhobby gedaan, nu de ziektes verergerd zijn, besloten om de hobby weer op te pakken, (ook om wat om handen te hebben tijdens ziekenhuis opnames). Nu dus veel producten besteld qua borduren/pakketten en uitdrukvellen. Bedank De Egel voor de snelle levering en de super leuke attentie erbij, wat een leuke verassing!! Mvg, Jacquelien

Sneller dan verwacht

Zoals altijd goed verpakt Mooie spullen waar ik mooie kaarten van kan maken Ik heb op maandag besteld En woensdag was het er al Leuk kadootje erbij Super!

Alles klopt altijd

Snelle levering , prima in orde geen klachten regelmatig koop ik er..

Snelle levering en prima producten

De egel is perfect

Kan niet beter

Heel goed.

Fijne ervaring en snelle bezorging. Zeer trevede.

een goede website

de bestelling is gauw bezorgd en ik vindt deze website heel goed . een aanrader

Goeie voorraad Goeie prijs

Altijd goed.

Ik koop er graag, leuke aanbiedingen.

ruime keuze, snel geleverd, met leuke folders er bij

Word altijd keurig afgeleverd. Ik ben echt tevreden.

Toppie

Uitgebreid assortiment. Snelle levering . Als je ergens voor belt word je vriendelijk geholpen. Goeie acties. Ben heel blij dat ik deze site gevonden heb

geweldig

ik heb dit besteld kreeg een eerlijke datum dat het geleverd zou worden maar kwam eerder geweldig zeer tevreden ga zeker terug

geweldig

prijs goed,snel geleverd!!

Service en levering is altijd goed.

Wat ik ook bestel ,het ziet er altijd goed uit.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES