Supersnelle levering,

Heb voor het eerst bij De Egel besteld en is supergoed bevallen. Bestel hier weer,hou wel van snelle levering. En goede producten natuurlijk.

Hele goeie ervaring.

Goede service. Zeer tevreden.

supersnelle levering. ik heb de ene dag besteld en de volgende dag had ik de bestelling, compleet, in huis. super

Helemaalin orde en snelle levering

Alleen jammer dat we voor niets vanuit Rijswijk naar Rotterdam zijn gereden omdat we dachten dat alles ook in de winkel te koop was, maar dat was helaas niet zo wel een leuk ritje gehad en weer eens wat van Rotterdam gezien. Daarna online besteld en binnen 3 dagen keurig in de brievenbus, Top dus !!

Snel en accuraat

Heb er nu 4 keer besteld, uitgebreid assortiment (zoek me alleen de blubbers naar goeie randjes en plaksteentjes) had een keer een veel te grote snijmat besteld, kon deze zonder problemen omruilen

Tevreden

Sneller dan verwacht binnen

Geweldige webwinkel

Ik bestel hier al jaren en ik ben altijd dik tevreden.

Super snel!

Super snelle en correcte levering met ondanks het lage bedrag toch een leuke extra stempelset! Bedankt!

Snelle ,prima levering

Zie boven

heel erg goed

snelle levering, telefonisch ook goed bereikbaar indien ik iets niet kan vinden. Altijd een attentie bij een levering wat zeer wordt gewaardeerd.

Ruim assortiment.

Ruim assortiment. Goede en snelle bezorging. Altijd een leuk extraatje

Alles goed en verlopt zeer informatief bij verzenden

geweldig

Goede service en vlugge levering,

Toppie!!!

Mijn bestelling en levering waren weer toppie!!!

Super ervaring

Heel snel was alles geleverd, keurig verpakt, goede communicatie, en dan nog een verrassing erbij in zitten. Hier gaan we zeker vaker bestellen!

Alles ging heel snel en netjes

De bestelling ging goed, netjes ingepakt en kwam snel binnen.

Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering.

Altijd keurig en correct

Levering van bestelling altijd snel, keurig en correct vindt het fijn om bij U te bestellen vr groet

Snelle levering van het bestelde. Keurig en degelijk verpakt, zodat alles in prima staat aankwam.

Ik heb aan één woord genoeg: geweldig.

Veel keuze, snelle correcte levering en een leuk kadootje erbij.

Alles oke

Oke

Uitstekend!

Snel thuis geleverd, fijne communicatie over de mail & daarnaast nog een creatief presentje van de Egel gehad, zo leuk :)

Goede ervaring!,

Het is de eerste keer dat ik producten heb besteld. Het snel, netjes en accuraat geregeld.

Uitstekend, snelle bezorging, fijne site! Gewoon perfect.

Super service

Vlotte service, niet duur, goede kwaliteit en veel keuze

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire