Altijd goede service ,netjes bestelling geleverd en snel .En goed contact met het Egel Team over bestelling die bezorgt word

Binnen een paar dagen geleverd

Altijd correcte leveringen en meestal voor de tijd die is aangegeven

Top service.

Altijd een snelle, correcte bediening!

Alles super

Alles is gewoon top en steeds een freebie erbij

Altijd een snelle levering

Prima winkel

Fijne service!

Bij de Egel betsel ik regelmatig en altijd wordt de bestelling netjes en op tijd geleverd. Als er wat is is de service heel prettig en het extraatje is elke keer weer een verrassing.

snelle bezorging

Heel goed, snelle bezorging, netjes ingepakt en altijd wat extra's bij. Zeer tevreden

Snelle correcte levering

Er werd een levertijd van 10 dagen aangegeven maar ontving de bestelling al na een dag. Heel fijn en erg blij mee

Onduidelijke communicatie over de levering in relatie tot betaling achteraf

Na het niet ontvangen van de gemelde levering, klantenservice gebeld. Een enigszins wat ‘kribbige’ man aan de telefoon “dat levering pas plaatsvinden na bevestiging opnieuw bevestigen bestelling. Dat staat nergens. Heb verder niet gereageerd op deze klantenservice meneer en direct betaald. Na betaling, twee dagen later weer gebeld wanneer er geleverd wordt. “Krijgt u vandaag te horen”, was het antwoord.

Egeweldig

Snel en prima geleverd!!!

Topaanbieding!!!

Geweldig blij met de fantastische aanbiedingen voor deze bestelling, kwam mij zeer goed uit. Met een hartelijke dank voor de leuke gratis attentie.

Snel en goed

Wordt snel geleverd. En altijd een leuk presentje bij een bestelling.

Leuke nieuwsbrief en leuke artikelen.

Altijd een kadootje erbij. Zo leuk.

Bestellingen worden altijd heel snel geleverd, en altijd nog een extraatje erbij.

jammer, dat het nog niet de kleur was die ik nodig hadt maar alvast bedankt.

Veel keus

Omdat ik niet buiten kom kan ik op mijn gemak uitzoeken en het wordt goed verzorgd en snel geleverd!!

Vlotte en snelle levering

Bestellen gaat heel gemakkelijk en de levering gaat vlot en snel.

snel geleverd

x

Altijd mijn pakketjes snel in huis

Altijd goed

Zeer snelle levering en erg fijn dat het bedrag voor gratis verzenden niet hoog ligt.

Prima, zoals altijd

Goed verzorgd, ondanks de drukte een vlotte verzending.

Snel en goed

Prima afhandeling van bestelling

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire