Super snel

Snelle levering en leuke attentie

heel goed

mijn bestellig eerder gekregen dan wat er stond en alles heel goed ingepakt

zeer goed

ik ben zeer tevreden

Altijd tevreden

Altijd op tijd bezorgd dikwijls eerder dan de aangegeven tijd. Keurig verpakt met een leuk presentje.

Super snelle levering

Ruim assortiment, lage prijzen.

De Egel heeft een duidelijke website met een zeer ruim assortiment. De prijzen zijn laag en de service is goed. Er wordt netjes en snel bezorgd met een extraatje erbij. Erg fijne webwinkel!

Fijne webshop

Het was niet moeilijk om te bestellen. Veel keuze in artikelen. Snelle afwikkeling

Super en vlotte levering

Altijd leuk om bij de egel te bestellen, ruime keuze, vlotte levering en steeds leuke attentie bij de bestelling. Wij zijn fan!

Heerlijke winkel, groot assortiment en goede, snelle afhandeling van de bestelling.

Veel keus. Redelijke prijzen en meestal snelle levering.

Alles gaat zoals ik het wil is keurig op tijd

Fantastisch bedry

gemakkelijk en snel

mijn eerste bestelling bij de egel 41 push out vellen ze waren zeer goed verpakt en snel bezorgd de levertijd stond erbij vermeld dat het een aantal dagen kon duren maar dat was geen probleem een hele verrassing dat me bestelling eerder bezorg kon worden en ik weer fijn kon hobby

heel goed

Altijd heel snel en netjes bezorgd en een hele leuke verrassing erbij,top.

Perfect,zeer vlugge en vlotte leveringen,steeds een kadootje bij

Zeer veel keuze,vlotte en vlugge levering. Bij iedere bestelling is er een kadootje bij.

Snelle verzending netjes verpakt top

Uitstekende service

Eerst een miscommunicatie , daarna was het gauw op gelost

super

levering correct verlopen, alleen spijtig dat bepaalde items niet leverbaar waren

Goede service en snelle bezorging

Precies geleverd wat besteld was en vlot bezorgd

Gewoon uitstekend.

Zorgvuldig afgehandeld.

Top ervaring

Denken mee als door bv Klarna iets vertraagd dat het in delen komt. Altijd super netjes verpakt, En een verrassing erbij zorgt ervoor dat het altijd iets is om naar uit te kijken. Bestel niet vaak ,maar altijd tevreden.

zeer goed

ben tevreden met de Egel supper mooi en snelle levering

Goede ervaring

Besteld en snel bezorgd. Zeer tevreden

Goede ervaringen goed service snelle levering

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire