Super goed!

Super goede service en leuk dat extraatje!

Je hebt de spullen snel thuis en de medewerkers aan de telefoon zijn ook erg leuk. Ze helpen waar ze kunnen. De spullen zijn goed verpakt en er is altijd wel een voorraad. Je grijpt niet echt mis. Ja een te keer winel

duidelijke eenvoudige website en snelle levering

duidelijke eenvoudige website en snelle levering . Relatief goed geprijsd , niet te duur . en ook voor wat kleinere bestellingen , geen verzendkosten .

Uitstekend en snelle levering

Prima levering. Goed verpakt.

Snelle en perfecte levering

Na een misverstand van mij heeft de Egel het toch nog super snel in orde gemaakt. Bedankt daarvoor

Fantastische winkel en snelle levering

Wow, leuk om online te winkelen, er is volop keuze wat ik zoek. Helaas woon ik niet in de buurt van Rotterdam, anders was ik al vaker langs geweest.

Heel erg goed

Ik heb een hele goede ervaring echt fantastisch

Kwaliteit is super

Snelle levering, uitgebreid gamma, leuke verrassing

Prachtig

Super snelle levering en dan nog een extra cadeau

Toppie

Snelle service!

Betrouwbaar. Ik zal vaker daar gaan bestellen.

Ik ben altijd tevreden over de bestelling en de levering, ook zit er altijd een exta kadootje in. Leuk

Prima service, snelle levering

Altijd netjes verpakt met een leuke verrassing en snel geleverd

Prima hobbyadres.

Wij zijn heel blij met De Egel. Een fijn adres om kaartspullen te bestellen. Het duurt meestal nooit lang of we hebben het al in huis.

Altijd netjes en optijd

Keurig verpakt, nette prijzen en mooi op tijd geleverd

Super,Qualität und perfekt schnellevLieferung

Ich bin begeistert und gebe eine klare Kaufempfehlung. Qualität der Stanze sehr gut. Lieferung schnell und unkompliziert. Immer auf den Laufenden wo meine Ware gerade ist. Immer wieder gerne

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Aanrader

Steeds snelle service, heel verzorgd ingepakt en niet duur

Alles in voorraad en goede service.

Klantvriendelijk bedrijf! Binnen enkele dagen op de mat en goed verzorgd . En... dan natuurlijk het leuke presentje erbij.

zijn goed

Is dat DHL er een zooitje zelf van maakt soms maar dan nog na veel zelf gedaan te hebben stond avonds zaterdagavond toch een jonge koerier die toch besloot nog te brengen. naar aantal dagen. en is goed altijd wel contact eerst met degene het verzenden.

altijd perfect

mijn bestelling altijd goed geregeld ,en nog wat extra toe ik ben er heel blij mee

Geweldig, snelle levering leuke extra erbij, leuke aanbiedingen en betaalbaar en als je wat vraagt krijg je altijd snel antwoord gewoon in een woord toppie . Met vriendelijk groet Cobie .

Goede spullen, snel geleverd. Helemaal top!

De materialen die ik besteld heb zijn mooi, goede kwaliteit. Het wordt snel bezorgd. Ik heb al meerdere bestellingen gedaan. Ik ben er heel tevreden over.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire