Uitstekende nette goede en snelle service voor een goede prijs

Prima kwaliteit, snelle levering.

Snelle levering!

Ze zijn altijd super snel en word altijd heel netjes verpakt geleverd

super

netjes snel en goed

Zeer goed en leuke extra's

Vlotte service, nette verpakking

De bestelling wordt altijd eerder geleverd dan aangekondigd. Heel fijn.

Nette snelle levering

Altijd netjes en snel verzonden en altijd wat extra's

Snelle levering. Goede service. Netjes verpakt.

uitstekend

prima service ook als er iets mis gaat

Alles werd snel geleverd

Zelfs toen ik een een fout gemaakt had met mijn bestelling, hebben jullie het geweldig opgelost.

Snelle betrouwbare service

De titel zegt genoeg En bovendien een leuk assortiment

Super goed

Leuke site Snelle levering

Altijd super snelle en goede levering

Goede en snelle levering

Netjes en snelle levering

De bestelde producten worden altijd zorgvuldig ingepakt met een cadeautje erbij. Wie wordt daar nou niet blij van... Tijdens de bestelling wordt vaak een latere bezorgdatum opgegeven da dat er daadwerkelijk wordt bezorgd. Zo fijn!

Te gek

Een fijne winkel om te shoppen. Hebben heel veel. Je wordt vriendelijk te woord gestaan als je belt. Een probleem lossen ze op. Gewoon een te gekke shop.

een zeer goede webwinkel

koop al jaren bij de egel altijd een kadootje erbij mijn hartelijke dank daarvoor in een woord een betrouwe webwinkel problemen worden altijd opgelost als die er mochten zijn ik raad iedereen deze webwinkel aan

Bestelling prima verzorgd

Zoals gebruikelijk veel keuze, op tijd bezorgd en altijd een leuk presentje bij de levering.

Snel en extra service

Veel sneller thuisbezorgd dan verwacht en in de doos zat ook nog een extra mooi cadeau van een stempelset bij naast een knipvel. Beide ga ik zeker gebruiken! Ben heel tevreden altijd met De Egel.

Altijd keurig op tijd en snel

Ben heel blij met Team Egel, de service is Top. het verzenden en altijd iets leuks er extra bij is snel en netjes. Je wordt keurig op de hoogte gehouden wanneer je pakje komt en wanneer het afgeleverd is. En ook zo geweldig is dat vanaf € 20,00 geen verzendkosten worden berekend, hoef je geen mega bestelling te doen.

Altijd super optijd netjes verzorgt perfect

Bestelling geplaatst en 3dagen later lag mijn bestelling bij me op de tafel voorzien van een leuke attentie. Bedankt hiervoor :-)

heel goed

geweldig

Prima leverantie

De bestelling is op tijd ontvangen . goede kwaliteit

Altijd goed ingepakt en snel verstuurd

Goede service .ga zo door.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire