Snelle en volledige levering !

Wel eventjes zoeken op de website, maar eens besteld volgt alles snel elkaar op. Mooi verpakt en snelle levering.

zeer te vrede

er staat nog geld van mij zou u een kerst boek uit drukken graag antwoord dank u

Correct

Fantastisch verzorgd

Vriendelijk en goed.

Super goed

Ruime keus, goede voorraad en de nieuwste producten gelijk leverbaar. Snelle bezorging en een leuke attentie in de doos. Voor mij is de Egel eerste keus. echt Top

Maandag besteld donderdag in huis. Vlotte levering en altijd iets leuks bij gevoegd.

Prima afgeleverd.

Besteld,resp. uitgezocht, betaald en geleverd. TOP

Goed en snel

Altijd fantastisch!

Mijn bestelling is weer supersnel geleverd en weer een leuk kadootje gekregen!

Heel snel en altijd een leuke attentie bij de bestellingen

Mooie producten, maar trage levering en info.

Na bestelling stond de leverdatum op 7 dagen later, wat ik eigenlijk al vrij laat vond. Maar toen er die dag niets werd bezorgd en ik mailde wanneer het kwam, werd er teruggemailt dat het de volgende dag zou komen. Wederom niets, maar ook verder geen communicatie! Gebeld om te horen waarom er niets bezorgd was, toen bleek dat een product niet op voorraad was, maar de volgende dag verwacht werd en dat ik rustig moest afwachten tot ik verzendbericht ontving. Twee dagen later kwam er een mail dat het artikel voorlopig niet verwacht werd en of ik iets anders wilde bestellen of geld terug voor dat artikel. Vanaf daar ging het snel gelukkig! Geld stond er dezelfde dag weer op en pakje de volgende dag bezorgd. Maar al met al wil ik gewoon graag op de hoogte worden gehouden als een deadline niet gehaald wordt, en vind ik 2 weken wachten op een order te lang. De geleverde producten zijn wel prima en goed verpakt. Prima dus, wanneer je in je achterhoofd houdt dat het lamg duurt voor je het in huis hebt.

Super goed

Mooie site. Gemakkelijk te vinden wat ik zoek. Grote keuze. Goed verzorgde pakketjes. Super tevreden

Snelle levering en goed verzorgd

Snel geleverd!

Makkelijk bestellen en snel in huis.

Alles wat ik bestel is snel bezorgd zodat ik al gauw weer aan de hobby kan.

top altijd supersnel geleverd

bestellingen zijn altijd in orde. Soms is het alleen jammer dat de weekaanbiedingen zo snel niet meer te bestellen zijn. Bestellingen zijn ook snel geleverd. Vandaag besteld morgen in huis. Top

top 9

prima afgehandeld

Bester onlinshop

Viele Jahre Kunde und immer zufrieden.

Super snel en goed

Snelle service, helemaal top. Enorme keus.

Altijd goed verzorgd en een leuk extraatje.

Was binnen 1 dag bezorgd,was goed verpakt

Super en een top service

Overzichtelijke site en ze staan je vriendelijk te woord

Goede website

Keurige vlotte service

Is geweldig altijd netjes optijd

In een woord Geweldig

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire