Snelle en goede levering

Men pakketje was snel geleverd en goed verpakt. Dank jullie wel voor de kleine attentie.

Prima!!

Van bestellen tot bezorging en de tijd dat het onderweg is: prima!!

Geweldig!

Goede service! Ik zou deze winkel zeker aanbevelen.

Goed en snel

Altijd goed verzorgd en snel verzonden

Snelle levering…… Fantastisch!

Het was fijn om mijn bestelling te plaatsen, erg makkelijk. Ik schrok van het bericht van DHL dat het wel 8 dagen verder bezorgd zou worden. Maar met 2 dagen was mijn pakketje er, met nog een extra blok erbij.. dus zeer tevreden

Snelle service. Altijd een attentie bijgevoegd.

Ik ben zeeeeer tevreden

Mijn ervaring is: snelle levering. Er zit altijd een attentie bij devlevering. Verpakking is uitstekend.

Goede service!

Uitstekend!

Ik ben al jaren vaste klant. Fijn team/winkel met goede prijzen. Altijd goed verpakt en een kleinigheidje als verrassing!

Snelle levering en perfect verpakt

Alles wat ik besteld heb wordt goed en netjes verpakt. E-mail volgt zodra een product van je verlanglijstje binnen is. Gewoon een fijne winkel met goede prijzen.

Alles prima geregeld.

Als een artikel niet leverbaar is wordt er contact opgenomen en een oplossing gezocht.

Hele goede service

Snel geleverd, keurig ingepakt en altijd iets extra’s

1 week eerder binnen gekregen dan verwacht.

Alles word op tijd gelevert dat is voor ons goed genoeg .mvg. Loes

super goede levering

je krijgt van te voren te zien welke datum er geleverd kan worden en vaak zelfs nog eerder dan genoemd.

perfect!!

snelle levering en goede prijs

Prima alles volgens afspraak.

Wordt snel verzonden

Overzichtelijke webwinkel en snelle levering

Ben vaste klant en bestel graag bij De Egel, altijd goede levering en altijd een kleinigheidje bij je order.

Super!!

De Egel is voor mij een super online h9bby winkel. Betrouwbaar snel in levering. Dus wat wil je nog meer. Een tevreden klant!

Snelle levering....

Goed geprijsd en snel geleverd en altijd een kadootje erbij.

Leuke website voor hobby materiaal

Leuke webshop met een een enorm aanbod aan materiaal. Snelle en verzorgde verzending. Jammer genoeg is de website erg gedateerd. Hij is onoverzichtelijk en het is moeilijk snel het juiste materiaal te vinden. Ik was opzoek naar clearstamps maar je krijgt niet hun hele aanbod te zien bij deze zoekterm. Je moet merk per merk afzoeken om alles gezien te hebben... . Ook de verlanglijst werkt niet naar behoren. Zo kan je reeds bestelde artikelen niet verwijderen wat het lijstje ook hopeloos onoverzichtelijk maakt.

bestellingen vlug en netjes geleverd

geweldige serves

ruim assortiment tegen goede prijzen

ruimte keuze in mooi goed assortiment, goede communicatie als iets toch niet leverbaar is, vlotte verzending en leuke attentie bij bestelling

Snelle verzending netjes verpakt zoals altijd presentje

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire