Zoveel producten en snelle levering

Product was niet op voorraad. Hierover een mail en gecrediteerd

geweldig

goed assortiment goede kwaliteit goede service

Heel vlugge afhandeling. Stipt. En steeds een heel leuk kadootje. Gewoon super.

Ik werd op de hoogte gehouden dat mijn bestelling iets later zou komen. En ja, de verrassing is altijd zo leuk!

Snelle levering en prima producten ruime sortering. Top bedrijf

Vrij vlug binnen netjes verzorgd En nog een klein cadeautje erg leuk

Enkele jaren klnt

Groot assortiment,makkelijk te vinden en snelle verzending.

Pakket tip top in orde

Alles verzorgd ingepakt

helemaal top

Ik had een diamondpainting besteld voor mijn vrouw. De diamondpainting had ik na bestelling supersnel in huis (ondanks een vermeende vertraging van de bezorgdienst) De kwaliteit van de diamondpainting zelf is erg goed en de volledigheid van de bijgeleverde accessoires zijn ook erg goed. Helemaal goed, ga zo door @ de Egel

Heel verzorgd.

Alles perfekt

De Egel ist mein Lieblingsshop!!!

heel correct en snelle leveringen

Bij de Egel kan ik terecht voor vragen en zij antwoorden dan ook snel. De materialen zijn kwalitatief heel goed en de verpakking bij de verzending is stevig. Bedankt hoor

Snelle en correcte levering

Altijd goeie servive

Alles altijd prima

Genoeg voorraad

Goede en snelle levering

top

Als je iets besteld word er duidelijk via de mail verteld wanneer het pakket geleverd word. En er zat een leuk attentie bij in nogmaals mijn dank hiervoor nog een knutsel verslaving erbij

Snel en accuraat.

Snelle en zorgvuldige verzending. Bij mn bestelling van de Gemini A4 machine zat zelfs een extra plaat bij. Top.

Professionele behandeling, keurig in stappen door het bestelformulier, fijn dat er een keuze is voor welke koerier (DHL), heel leuk extraatje bij de bestelling, blij met de catalogus van studio Light. Geweldige ervaring!

Is goed, netjes afgeleverd wat ik nodig had,

Nog niet zo vaak hier gekocht, maar meestal was het keurig verzorgt opgestuurd.

zeer tevreden

De levering was erg snel en het product was erg goed verpakt! Ik ben zeer tevreden!

Prima service!

Aangenaam

Super snel, en een kleine verrassing etbij

Had besteld, en er stond bij levering de 23e, kreeg t al de 18e bezorgt, en er zat een klein cadeautje bij. Super geweldig

De spullen waren goed en ook apje die ik ontvangen hebt

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire