Snelle bezorging

Eenvoudig mijn artikelen te vinden en bestellen. Meestal de volgende dag al in huis.

Geweldig....produkt veel eerder ontvangen dan verwacht! Dank

Super! produkt veel eerder ontvangen dan verwacht. Helemaal fijn

Een fijne zaak, een hele snelle levering, en altijd een leuke verrassing erbij. Super

Snelle levering en keurig verpakt

Snelle levering en keurig verpakt.

Snelle bezorging

Gewoon goed en er zit altijd een leuke verrassing bij de bestelling dus nog leuker om uit te pakken

De beste webshop die ik ken

Dit is de beste webshop die ik ken. Heb al bij best veel verschillende webwinkels spullen gekocht. Niet alleen knutselspullen, ook andere dingen voor ons huis. Dit is verre uit de beste webshop die ik ken. Altijd correcte levering en een leuke attentie erbij en geen verzendkosten boven 20 euro. Dat heb je zo bijeen. Ook als ik vragen heb worden ze altijd netjes beantwoord. Top service bij de Egel. Dank jullie wel.

Ik vind deze site heel goed en snelle levering

Vlotte afhandeling en snelle levering

Vlotte afhandeling en snelle levering

heel positief

krijg vrij snel mijn bestelling met altijd een presentje erbij.

top

Deze keer wel heel snel,mijn dank daarvoor.

Prima service!

Snel verzonden en redelijke bezorgkosten. Altijd een aardige attentie erbij en een zeer ruim assortiment. Tip: Even een bevestigingsmail sturen na bestellen.

Uitstekende service

Uitstekende service en ruim aanbod.

Op de hoogte gebracht dat het door personeelstekort en ziekte van de bezorgers langer kon duren voor de levering van de bestelling er was, stonden zij al 2 dagen erna met een keurig verzorgd pakket voor de deur. TOP!!!

tevreden

Zo, dat is snel!

Heel snel ontvangen

Goede producten, snelle levering!

Duidelijke website. Goede en snelle levering! Is iets niet op voorraad dan krijg je de keuze, wachten tot alles er is, iets anders uitzoeken voor dat bedrag, of terugstorting! Altijd een leuk cadeautje!

goede website

goede website makkelijk te bestellen en een snelle levering

Keurig op tijd aan gekomen

Altijd netjes verzorgt

Gekregen wat ik heb besteld, met leuke extra's.

Een vlotte levering van de bestelling. Alles compleet met leuke extra's.

Super webshop

Super als je wat besteld heb je het vlug in huis

Een topaanrader

Heel snel geleverd, top verpakt en correcte informatie. Een aanrader om mee te werken !!!

Helemaal goed.

Veel keus dus uitgebreid assortiment goede prijzen snelle levering leuke verrassings bij de bestelling dus ben ik een blij mens door de aankoop bij de Egel.

Goed arsortiment snelle levering

vlotte correcte afhandeling

Leuke website. Vlotte levering bij bestellen.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire