Overzichtelijke website.

Ga er vast nog meer gebruik van maken.

Groote collectie. De bestelling is altijd snel en correct. En..... er zit altijd een leuk kleinigheidje bij je bestelling!!! Zo blij de Egel te hebben gevonden.

Goede snelle vlotte service. Producten altijd op voorraad zolang de groothandel het ook op voorraad heeft. Alleen ik mis bepaalde merken en dan voornamelijk poolse merken zoals craft o clock. Dan zou ik nog vaker een bestelling plaatsen. Verzendkosten zijn betaalbaar. Waardoor het bestellen nog leuk is. bij andere website betaal erg veel voor het verzenden. Ik wou dit graag even kwijt omdat jullie gewoon een fijne service hebben. Ik moest nog een beoordeling geven dus bij deze.

Super snel en netjes

Hallo egel Bedankt voor de snelle levering en het extraatje Tot de volgende keer

Altijd goede bezorging en service

Ben al vanaf 2015 klant Als er iets mis is met de bestelling wordt het netjes opgelost Super fijn bedrijf

uitstekend!

Grote sortering en vlotte levering

Netjes verpakt en een cadeautje erbij.

Levering is altijd correct en snel.

Levering is altijd correct en snel. Vaak nog gratis producten meegeleverd.

Hartstikke goed

Snelle levering met altijd iets extra's bij je bestelling.

Snelle service en goed verpakt. Prima.

Altijd goed.

Er wordt altijd snel gereageerd indien ik een klacht heb.

Snelle Bezorging extraatje erbij!

Zo snel en netjes geleverd en er altijd een leuk kado erbij gewoon geweldig

Betrouwbare webshop

De Egel is een betrouwbare webshop, de bestelling is altijd supersnel binnen in een keurige verpakking . In elke bestelling zit een verrassing , dat is zo leuk. Groot voordeel is dat je bestelling vanaf 20 euro gratis wordt bezorgd. Dat is echt nergens anders.

Toplevering

Binnen een paar dagen had ik mijn bestelling binnen en alles was heel goed afgeleverd. Kortom een toplevering van een topbedrijf!!!

Fijne service

Altijd snelle service (vervoersbedrijf komt hun afspraken vaak niet na), Altijd een leuk presentje meegeleverd, waarvoor dank!

Makkelijk te bestellen, snelle levering, netjes en gordijnen verpakt! Indien iets niet meer voorradigis ontvang je een mail terug met de opti iets anders of geld terug . Dit voordat bestelling verzonden wordt!

geweldige spullen om kaarten te maken

ga zo door

Mooie webshop

Ik had macrame touw besteld, binnen 2 dagen binnen plus nog een cadeautje hoe leuk is dat!!! Niet duur en heel goed macrame garen. Ik ben blij dus nogmaals super bedankt

Nette en snelle levering

Snelle levering.

Aantrekkelijke prijs. Snelle levering.

geweldig

ik ben zeer tevreden met wat vraag krijg ik ook gestuurd ik ben zeer tevreden

Hele super snelle levering

De Regel kun je prettig shoppen met een goed overzicht. En een super snelle levering.

Snelle levering kon het pakket goed volgen Alles netjes verpakt ben erg blij met de stempels die ik exsta kreeg als kado Mooie boeken Goed duidelijk

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire