Zeer snel geleverd...

Altijd een verrassing erbij en zeer snel geleverd. Goed verpakt...

Ruim assortiment tegen goede prijs en fijne service

Ruime keuze aan hobbyspullen en goed geprijsd. Accurate verzendinformatie.

Ik ben heel tevreden over de snelle levering en de nette verpakking, en wat ik ook zeer op prijs stel is dat er altijd een leuk presentje wordt bij gedaan. Ook prettig is dat je kan bestellen en dat de verzendkosten bij €20,00 gratis is, dat geeft een gevoel dat je gewaardeerd wordt en niet gelijk voor een groot bedrag bestellen moet en heb ik het idee dat je dan ook sneller iets besteld wat je op dat moment nodig heb. Ik ben een zeer tevreden klant.

Snelle levering,altijd iets leuks erbij.

Snelle levering,altijd iets leuks erbij.

Erg klantvriendelijk

De bestelling wordt altijd snel verzonden en keurig verpakt. Ik heb nu 4x iets besteld en alle keren zat er een leuke attentie bij. Ruim assortiment dus volop keuze en er wordt niet de hoofdprijs gevraagd Ik ben heel tevreden en zal hier zeker vaker bestellen.

Helemaal top

Weer super verpakt, snel verzonden en een leuk extraatje. Erg blij weer mee! Altijd een feestje om te openen.

Goed en snel geleverd

Ben zeer tevreden over de levering. bedankt voor het cadeautje.

Reuze, snelle en verzorgde afwerking van de bestelling

Steeds een heel vlotte en snelle levering. Alles is steeds in goede staat en steeds een leuk geschenkje best te waarderen. Je zou voor je plezier artikelen bestellen.

Hele fijne webwinkel ik koop er graag alles altijd goed in orde

Super en zo leuk je krijgt altijd wel een presentje bij je bestelling

Keurig verpakt, altijd een kleinigheidje als verrassing erbij. Altijd super.

Snelle levering, normale prijzen, super.

Toppie

Leuk en snelle levering.

top services

altijd heel vlug het pakje thuis netjes verpakt en altijd iets extra er bij van mij een dikke 10

Word altijd uitstekend geleverd met een leuk presentje bij je bestelling

Altijd netjes en snelle verzending. Heb je een keer een vraag per mail dan ook snel antwoord

Niet klantgericht

Ik had een refill besteld. Op de website stond aangegeven dat deze compatibel was voor alle toestellen. Je kan het al raden…dit was niet het geval. Dan stuur ik een mailtje om dit te melden en te vragen of ze me een retourticket kunnen bezorgen vanwege deze foute info. Het antwoord was kort en goed dat dat helaas niet mogelijk is. Zoiets vind ik jammer… met de juiste info op de website had ik dit niet besteld. Maar nu ben ik 2 verzendingen armer en heb ik het juiste materiaal niet in huis. Hopelijk zijn ze correct wat de terugbetaling betreft.

Word altijd snel en netjes geleverd leuke extraatjes bij je bestelling top geweldig

Uitstekende leveringen leuke attenties voor een hele mooie prijs

Dingen te duur

Sommige dingen zijn erv duur tegen over andere sites

Netjes verpakt en op tijd geleverd!

Zeer tevreden en blij met het de gratis stempel!

Snelle levering en nette levering.

Wordt altijd keurig verzorgd geleverd en ook nog iets exstra er bij vind ik geweldig .

Mooi assortiment en top service

Had wat spulletjes nodig voor een workshop maar was bang dat het qua verzending niet zou lukken. Na een telefoontje was alles binnen een uurtje of zo geregeld. Echt top! Helemaal blij mee.

Het is een ontzettend fijne web site. Wordt vlot bezorgd, en er zit altijd een leuke verrassing bij

bezorging altijd correct n snel en een verrassing

bezorging correct en snel en een verrassing

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire