super

Ze zijn snel met het bezorgen van je bestelde producten

Toppers

Nette en goed verzorgde webwinkel

Altijd goeie service

Fijne website

Uitstekende service

Uitstekende service, zelf voor leverdatum wordt het al geleverd, zeker een aanrader

super

fantastische knip vellen zeer snel in huis zeer tevreden

mijn favoriet

geweldige goeie webwinkel met goede service

Super service

Wist dat het pakket even zou duren, maar de dag erna een mail dat het onderweg was. Echt top.

Oke

Niet duur en snel geleverd

De Egel is beslist niet duur, leverd sneller als gezegd word ( bij de bestelling), altijd iets extra's bij de bestelling en bij problemen altijd goede service. Ik bestel het liefst alles bij de egel!!!

Sneller als afspraak

De bestelling werd eerder bezorgd als dat jullie hadden vermeld, dit komt eigelijk nooit voor

goede zaak

geweldig en mooie site veel keus en bestel ik en snel hier tuis gaa zoo door

Zeer positief

Keurige en snelle levering. Als extra een onverwacht super leuke attentie.

Nette snelle levering

Bedankt voor de snelle levering weer, en voor de leuke attentie die erbij zat. Er staat nog genoeg op mijn verlanglijstje dus zal snel weer bij jullie bestellen.

Heel fijn

Had snel de bestelling binnen en er zat een leuke hobby krant bij en nog een extra cadeautje stempelset hoe leuk!

goed verpakt en snelle service

Goede service, snel behandeld, binben1 werk goed ontvangen van de bestelling.. Het is voor mij de tweede keer van de bestelling. Ik ken de Egel heel goed in Jarenlang. Echte aanrader

Snelle correcte levering

Juiste levering

Ik bestel en krijg het snel aan mooie producten

Snelle levering, product zoals beschreven en extra kadootje maakt dat je daar weer wil bestellen

Netjes geleverd en altijd een verrassing er bij ,dat is ook heel leuk!

Goed verpakt, snelle verzending.

Goed verpakt en altijd een leuk extraatje erbij. Snelle en goede verzending.

snelle en goede servicice

snelle service en goed

Ontzettend uitgebreid assortiment en goede prijzen.

Een heel uitgebreid assortiment, met veel gerenommeerde merken. Een klein puntje is de geringe omschrijving van de producten. Er staat nauwelijks informatie over het product en dat is jammer. Verder sturen ze altijd een leuke attentie mee met de bestelling. Al met al zeer tevreden.

geweldig

zeer goed en correct, altijd leuke attentie bij de bestelling. Super

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire