Blij mee!!!

Fijne duidelijke website en zeer snelle levering!!

altijd perfekt

binnen een paar dagen in huis, goed verpakt met nog een cadeautje erbij ook, jammer stempels die ik helemaal niet gebruikt maar wel een ander blij kan maken..

Egel is een fijn leverings bedrijf

De Egel is een prima bedrijf. Snel in leveren. En altijd een presentje. Maar ...... DHL is Waardeloos. Pakketten worden niet meer aangeboden of in de brievenbus gedaan, maar worden op de brievenbus gelegd of in de lift gezet. Ik als klein vrouwtje ziet ze moeilijk op de brievenbus liggen. Bericht krijg je later dat je pakket is afgeleverd. Maar hoe en bij wie of waar dat moet je zelf uitzoeken. De beste wensen en een sprankelend 2023. Groet Wilma Rekoert,

Vertrouwd

Goede ervaring

Ruime keuze, supersnelle levering

Op de website hebik, naast wat ik nodig had nog even verder gesnuffeld. Veel te veel leuks natuurlijk. Ze hadden aangegeven ivm de drukte dat de levering in januari zou zijn. Maar ik heb de bestelling nog voor het oude jaar ontvangen.

Snel verzenden, uitstekend verpakt, altijd een leuke attentie

Snelle bezorging

Mooie irisvouw snijmallen gekocht. Mooie kaarten mee gemaakt.

Betrouwbare winkel

Altijd netjes geholpen via de telefoon, snelle levering van de nieuwste artikelen tegen goede prijzen!

Prima !

In een woord: uitstekend !

uitstekend

Het is geweldig geleverd zoals ik van te voren vroeg en kon niet beter zo snel

Prima verzorging

Prima verzorging.leuke verrassing erbij

Snelle levering van mijn pakket

Snelle levering met extraatje

Steeds snelle en correcte levering. Altijd met klein extraatje.

Is altijd goed

Goed en afspraken worden uitgevoerd

!!

!!

De Egel is MIJN favoriete hobbywinkel.

Altijd een supersnelle levering van de bestelde spullen en er zit ook altijd een leuk extraatje bij.

Super snel en heel leuk dat ze er wat bij doen

Ik ben dik tevreden

Snelle levering leuke presentjes erbij alles correct uitgevoerd.

Altijd super snelle levering. Folders en altijd een leuke attentie bij je bestelling. Goed qwa prijsverhoudig.

Supersnelle verzending

Snelle verzending binnen twee dagen in huis. Super.

Supersnelle service

Iedere bestelling zeer snel in huis.

Geweldig...

Voor mij is het iedere keer een geweldige ervaring. Ik kijk op de site naar alle hobbymaterialen, borduren stich and do en embossing/snijmallen. Wat ook super is dat er zeer getalenteerde ontwerpsters in de lijst zitten, al wie gek is op 3D, embossing en snijmallen...teveel om op te noemen maar zij zijn echt geweldig. Aanrader!!! Bij" De EGEL " is het steeds fijn om te bestellen, alles gebeurd op veilige manier en je kan je bestelling volgen. Deze is steeds goed en veilig verpakt. En wordt correct afgeleverd. Dank je wel aan " De Egel"....

Zeer te vrede altijd netjes verzorgd ontvangen

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire