Een uitstekende ervaring

Prima ervaring met De Egel

Uitstekende service.

De service is uitstekend.

Dik tevreden

Veel keuze, snelle verwerking van de bestelling, netjes verpakt , ik kom zeker nog terug

Goede en snelle leveringen

Snel en goed

Mijn ervaring is weer als vanouds uitstekend. Snelle en goede service! Keurug verpakt en altijd een extraatje. Mijn favoriete webwinkel!

Eerlijk oprecht en snel

Zie titel

ook deze keer een supersnelle levering

prima winkel, snelle levering , =super bedankt ! fijne feestdagen

Lekker snel en altijd goed

De bestellingen worden altijd goed verzorgd door team Egel en altijd snel bezorgd met een leuk presentje erbij.

Snelle levering, goed verpakt.

Zeer snel geleverd. Vanaf €20,- gratis verzending en altijd een presentje erbij.

Snelle levering, goed verpakt.

Snelle levering en leuke attentie

Goede, snelle levering

Al wat ik bestel is goed en ook zit er altyd een verrassing bij dus dat is wel leuk niet omdat het daarom gaat maar het is gewoon goed,gr

Supersnelle levering

Ik had het pakketje de volgende dag al in huis, super verzorgd!!

Supersnelle levering

Ik had het pakketje de volgende dag al in huis, super verzorgd!!

Vrijdagavond pakje ontvangen

De site heeft zulke kleine lettertjes. Ik heb de bestelling via de telefoon gedaan. Ben tevreden met de bestelling. Dank U. Maya

super

goede service en snelle bezorging

geweldig, zeer tevreden

de bestellingen worden zeer goed uitgevoerd, het klopt altijd, is goed verpakt en snel in huis,

geweldig, zeer tevreden

netjes en vlotte aflevering

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire