Snelle levertijd, werd via de mail op dr hoogte gehouden

Goeie service

Het goed verzorgd en goede communicatie

Goeie service

Het goed verzorgd en goede communicatie

Zeer goede service!

Op maandagavond bestelling geplaatst, op woensdag reeds ontvangen. Website is ook zeer overzichtelijk.

Zeer goede service!

altijd netjes verzonden

Nadat mijn pakket gehavend aankwam ( half open)en er een artikel ontbrak kontakt opgenomen met de egel en binnen 2 dagen had ik het ontbrekende artikel ontvangen. TOP!!

Keurig verpakt. Verpakking niet te groot (I v m het milieu) super te vreden en bedankt voor het cadeautje.

ik ben blij met de egel goed materiaal en vlotte aflevering

Ik ben zeer tevreden grtjs Monika

Mijn bestelling,was veel sneller hier dan beloofd en ik kon direct aan knutselen beginnen. Het moeilijkste was op voorhand het zoekwerk, maar ondertussen kan ik al veel beter vooruit met de site.

Ik ben zeer tevreden grtjs Monika

Beste hobbywinkel!

Het is altijd een verrassing wat je bij je bestelling extra krijgt Maar het is altijd een super snelle levering

Vlotte levering

Vlotte levering een week eerder dan verwacht

Her was goed verzorgt

Het pakket was er supersnel en dat in deze tijd van het jaar en voldoet aan mijn verwachtingen

Grote collectie, snelle levering

De-Egel heeft een zeer grote collectie hobby materiaal. Ik vind vaak de spulletjes die ik nodig heb of gewoon leuk vind hier. Altijd snelle en juiste levering.

Zeer snel en efficient

Mijn mail n.a.v. een dubbele bestelling werd zeer snel beantwoord. En mijn bestelling snel bezorgd.

Vlot en keurig geleverd

De bestelling was keurig en vlot geleverd.

Vlot en keurig geleverd

De bestelling was keurig en vlot geleverd.

Fantastisch!

Gewoon geweldig qua service

Een hele goede en snelle service. Er zat zelfs een kadootje bij.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire