Super tevreden

De levering was snel geplaatst en is snel geleverd. De website vind ik alleen erg onoverzichtelijk.

Super tevreden

De bestelling was makkelijk te plaatsen en de levering was ontzettend snel. De website vind ik wel wat onoverzichtelijk. Het is lastig zoeken.

Super tevreden

De bestelling was makkelijk te plaatsen en de levering was ontzettend snel. De website echter vind ik onoverzichtelijk.

Zeer slecht

Je besteld een theedoos wat de Egel omschrijft maar het totaal niet is, vakjes veel te klein.

Zeer slecht.

Gewoon SLECHT. Je besteld een wat de Egel noemt een theedoos maar is het totaal niet veel te klein vakjes.

Zeer slecht.

Kerst stickers

Snel en vlot afgehandeld. Goede communicatie want 1 van mijn bestellingen was niet voorradig en kreeg mijn geld terug en iets extra om hun te excuseren.

Kwam sneller dan verwacht

Kwam sneller dan verwacht

heel goed

een hele goede webwinkel ik ben zeer tevreden raad hem iedereen aan

Goede service, snelle levering

Tevreden met alles.

uitgebreide website en een snelle serivice

Net voor Sinterklaas nog wat cadeautjes gekocht. Ondanks de melding dat het pakketje vertraging had was het op tijd binnen inclusief een extraatje. Het is een uitgebreide website met leuke aanbiedingen maar ook de nieuwste artikelen.

Vlotte levering!

Wederom een vlotte levering in deze drukke tijd!

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire