goed verlopen

bestelling en levering zijn goed verlopen en snel bezorgd

heel goed, snel verzonden, netjes verpakt

mijn ervaring met deze winkel is altijd heel goed, ook deze keer werd het item snel en netjes verzonden, met een cadeautje erbij! altijd leuk om iets te krijgen. de winkel heeft uitgebreide keuze voor een goede prijs

Goede service en snelle verzending en altijd een leuk cadeautje bij je bestelling.

Geweldig snel goed geleverd en altijd leuke attenties bij je bestelling

Snel en altijd keurig geleverd

Zeer tevreden!

Zeer tevreden, de bestelling wordt snel geleverd!

Altijd goed in orde geleverd top

Altijd heel goed netjes verpakt geleverd en wat ik ook altijd heel blij mee ben altijd een cadeautje bij mijn bestelling

Geweldig !!

Super snel en goed materiaal . En altijd een presentje erbij , dat is zo leuk !!

zeer goed

ik nog geen klachten gehad

Snelle en correcte afhandeling

Alles is goed verlopen. Een tevreden klant

Als het nodig goed contact telefonisch kunnen hebben is fijn dat je iemand even persoonlijk kan spreken.

Keurig op tijd mijn bestelling binnen en goed op de hoogte gehouden van de levering

Snelle verzending

Veel op voorraad, overzichtelijke website en snelle verzending

Super snel geleverd Kwaliteit super goed

Datum aangeven werkt niet

De mogelijkheid werd me geboden om een datum van bezorging aan te geven, het was voor een verjaardag, maar helaas eerder bezorgd.

Als er iets verkeerd loopt, zeer slechte communicatie met de klant

Artikel besteld op 13 oktober. Zou geleverd worden op 21 oktober. Door mijn fout kwam het pakje niet toe. Dacht dat ik moest betalen bij ontvangst. Op Zie mail 2 november. Zie mail 8 november Zie mail 14 november Zie mail 25 november. Na dreigen mijn geld terug te storten eindelijk het pakket verzonden. Pakje eindelijk ontvangen op 1 december om 19u47. Ik ken mensen die heel tevreden zijn over de egel. Ik dreigde ook van niets meer te bestellen, maar door jullie mooi aanbod zal ik toch nog eens iets bestellen.

Leuke spulletjes goede service er zit áltijd een cadeautje bij vriendelijk personeel snelle levering

Snelle levering en folders voor ideeën.

Het is mijn vaste hobbywinkel! Groot assortiment, snelle levering en altijd een leuk extraatje.

goede ervaring

levering altijd vlug en altijd een extra,tje

Goede service en altijd snel met leveren.

Ik bestel al jaren bij de Egel en ik heb eigenlijk nooit iets negatiefs meegemaakt. Als ik hobbyspullen zoek kijk ik altijd als eerste op deze site.

Snel en goed, ook zeer klantvriendelijk aan de telefoon. En zeer leuk de extra dingen folders van nieuwe artikelen. Ook nog een extra presentje heel attent

Een aanrader.

Duidelijke webshop, producten makkelijk te vinden, en alles wordt binnen de opgegeven tijd bezorgd.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire