Goede ervaringen met deze winkel

Ik heb goede ervaringen met deze winkel

Overleg goed mogelijk Nette levering en snel

Was goed en correct

Was goed.

snel geleverd

zondag bestelt dinsdag in huis sneller kan bijna niet

Zij doen wat er op hun website staat. Prettig mail contact als ze een vraag hebben.

Groot assortiment goede service

Ik koop al jaren bij de Egel en vind de service goed. Ze verzenden snel en hebben een heel groot assortiment.

Snelle service!!

Snelle service!!

Prima nette service

Als boven

Gewoon goed

Zeer snelle verzending !! Zeer tevreden!!!

Alles altijd netjes verpakt en op tijd geleverd

Ervaring GOED

. Ben zeer tevreden.

Zeer fijn bedrijf. Vriendelijk, goed en snel.

Weer snelle levering

Besteld voor mijn moeder en netjes op tind afgeleverd op haar adres. Mijn moeder blij met haar spullen en ik blij met jullie service.

bedank voor de snelle en goede levering.

goed verpakt en snel geleverd

Snelle levering en goede prijzen

Je hebt je bestelling snel en de prijzen zijn goed en je hoeft geen te grote bestelling te doen voor de verzendingskosten Je krijgt ook altijd leuk presentje

Goede ervaring

Leuk altijd met eenpresentje

heel goed

heel prettig, snelle afhandeling ook de berichtgeving wanneer ik het pakketje kan verwachten

super

duidelijke site, mijn bestelling is zeer snel toegekomen. het was leuk dat er in mijn pakje een kleine attentie inzat.

Heldere communicatie

Dank voor het extraatje

Ok

Gewoon zoals het hoort

Betrouwbare winkel

Ik koop al heel wat jaartjes bij jullie. Ik shop alleen bij andere firma's als het gewenste artikel niet te koop is bij de Egel. Ik bezoek ook regelmatig beurzen en zie dan wat de nieuwste artikelen zijn. Van mij zouden jullie het assortiment wat mogen uitbreiden. Want ik ben fan van Mintay. Dat heeft lang niet in jullie assortiment gezeten. En ik heb het idee dat jullie prijzen wat zijn gestegen. Voorheen waren jullie altijd het voordeligste. Maar dat is nu niet meer zo.

super

Goede producten en alles juist geleverd

Zeer goed.

Een artikel kon niet geregeld worden. Keurig bericht van gekregen en het restant bedrag werd direct geretourneerd.en ook tevreden over de snelle levertijd.

Alles in perfecte staat snel geleverd. Top!!

Fijne site

Goede site en snelle nette levering. Zeer tevreden

Zeer snelle levering en bedankt voor het leuke presentje.

Beijerlandselaan 180

3074ES Rotterdam

010 4195901

Over De-Egel

De Egel is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hobby- en knutselmaterialen. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals stempels, snijmallen, papier, inkten en andere creatieve benodigdheden voor scrapbooken, kaarten maken en diverse andere hobbyprojecten. De Egel richt zich op creatievelingen van alle niveaus en biedt naast hoogwaardige producten ook inspiratie en advies om de mooiste projecten te realiseren.