klantvriendelijk en zorgzaam

De communicatie en de verzorging van de zendingen is steeds bijzonder klantvriendelijk en zorgzaam

Ik heb hier alle crenes en serums van.

uitmuntend

Besteld product werd op de afgesproken dag bezorgd. Ook nog 3 euro goedkoper dan regulier en zonder verzendkosten!

Uitstekend!

Zo blijven door doen! Geen op of aanmerkingen!

very good

Fast delivery, great service!

Heel fijn!!!!

Duidelijk en snel in orde gemaakt. Bij telefonische contact, zeer vriendelijk. Hartelijke groet, Gemma v. Bennekom.

Goed verzorgd

Tijdige levering en goed verpakt.

Super snelle Service Attent Professioneel Netjes

Snel en zeer vriendelijk

Vragen snel beantwoord en bestelling verstuurd met lief begeleidend briefje

PRIMA!!!!

Prima producten en vlotte levering!

Supergoed

Snelle verzending. Extra persoonlijk briefje erbij . Koop vaak via andere webshop mijn Hannah producten maar zal voortaan zeker hier bestellen

Snelle levering en goede service.

Snelle levering, en altijd een vriendelijke personlijke brief bij de bestelling met een kortingcode voor een volgende bestelling.

Hele fijne service!

Super fijne service. Ze houden je op de hoogte over je bestelling. Mocht het product er niet zijn dan bellen ze je keurig op.

Correcte service

Bestelling correct ontvangen, persoonlijke bedanking voor aankoop vond ik een aangename verrassing

Altijd top!

Koop hier af en toe al jaren. Heel veel producten, voor iedere huid en portemonnee één. Laatste keer was men vergeten proefjes toe te voegen , na een belletje had ik ze twee dagen later in de bus. In het verleden kreeg je korting als je 3 producten kocht. Heb toen aangegeven dat het leuker zou zijn als je ook op een product korting krijgt zodat ook mensen met een kleine portemonnee er wat aan hebben. Weet niet of dit nu ook zo gaat:)

Behulpzaam en snel

Behulpzaam en snelle levering

Redelijk

Voor het eerst gebruikt dus nog niet ervaring

Snel en netjes!

Gewoonweg goed.

Meedenkend, als artikelen niet goed zijn wordt daar ruimhartig in gecompenseerd. Snelle levering

Goed advies, fijne producten en snelle service

Hele fijne website met de juiste producten. De producten ontvang je met een persoonlijke boodschap over het product en een er zit altijd een kleine attentie bij. De verzending is super snel!

Goede en snelle bezorging, product was niet op voorraad, maar ik werd daarvan snel in kennis gesteld via Email. Het kwam enkele dagen later, precies zoals beloofd in de Email. Perfect:)

Verzorgd verpakt, gratis verzending, kortingscode én 2 gratis monsters van mijn favoriete product. Erg blij mee.

Zoals verwacht: snel en goed!

Snel en goed

Lieve mensen en fijne producten!

Bij een bepaald skin care merk wilde ik graag advies over hoe ik een hele routine kon samenstellen. Via whatsapp super snel advies gekregen, een top advies die perfect past bij mijn huid! Producten de volgende dag ontvangen met een lief kaartje en wat gratis samples. Super blij met de persoonlijke service en producten!

Delst 8 A

5388EG Nistelrode

0412 - 312 804

Over Skin-shop.nl

Skin-shop.nl is de webshop op het gebied van (huid)verzorgingsproducten, make-up en supplementen. Met merken als Murad, Pascaud, Youngblood, Laviesage, hannah, Cellics, Pixi en vele anderen lopen we voorop in de markt. We verzenden al onze bestellingen GRATIS. Bestellen gaat gemakkelijk en snel, je kunt veilig via iDEAL betalen. Alle bestellingen worden met de grootste zorg ingepakt en via DHL vaak dezelfde dag nog verzonden. Je ontvangt bij je bestelling altijd GRATIS samples. Wanneer ontvang ik mijn bestelling? Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur geplaatst zijn of op zaterdag voor 13.00 uur, worden de nog dezelfde dag verzonden. Bestellingen na 15.00 uur op werkdagen of na 13.00 uur op zaterdag zullen de volgende werkdag verzonden worden. Bestellingen in het weekend na zaterdag 13.00 uur worden maandagochtend verzonden. Mocht het onverhoopt voorkomen dat een product niet op voorraad is, dan laten we dat zo spoedig mogelijk weten. Welke producten kan ik combineren? Over het combineren van producten geven we je graag advies. Onze gediplomeerde professionals kunnen je alles vertellen over onze producten. Neem contact met ons op voor een passend advies door ons contactformulier in te vullen of telefonisch door te bellen naar 0412 - 312 804.