Fijne snelle en goede service. En heel blij met de kwaliteit van de producten.

Topservice!

Vragen worden vlot beantwoord. Bestelling werd snel geleverd, mooi ingepakt met een persoonlijk briefje, enkele staaltjes en een kortingcode.

Heerlijke en uitstekende producten!

Mijn voorkeur gaat uit naar de producten van Hannah, maar soms probeer ik eens iets anders doordat ik de proefjes dan uitgeprobeerd heb....

Goede producten en goede en snelle service.

Snelle en goede service

Snel de bestelling in huis, leuk met het handgeschreven bericht er bij.

Goed en snel

Goed,

Snelle levering, met persoonlijk briefje.

Je kan zelf aangeven wanneer je het bezorgd wil krijgen, geen verzendkosten.

Ga zo door! Geen op of aanmerkingen!

Super fijn en makkelijk

Makkelijk te bestellen en vol op keuze. Altijd op tijd geleverd en een extraatje, echt top

Correct en snel

De bestelling wordt snel afgehandeld; telefoontje bij artikelen die niet leverbaar zijn. Kortom prima.

Wat leuk dat persoonlijke briefje en dan ook nog zo mooi verpakt dat was een leuke warme verrassing.

Kundig en behulpzaam

Na kundig telefonisch advies heb ik een bestelling geplaatst via de webshop. Ondanks de verbouwing namen ze de tijd om mij geholpen. Alles was geleverd naar afspraak en zelf met extra cadeautjes!

Super service

Mooi ingepakt met persoonlijke boodschap en gratis proefje

Terugbetaling

Mijn product was niet leverbaar, de terugbetaling was binnen de gestelde termijn, dat was super snel geregeld. Dit heb ik niet eerder meegemaakt. Complimenten!

Snelle bezorging, zonder verzendkosten, dat maakt mij sowieso altijd blij.

Snelle en vriendelijke service

Mijn pakketje werd de volgende dag bezorgd en er zat een persoonlijk briefje bij om mij te bedanken voor de aankoop.

Zeer Bereikbaar en bereid.

Fijne oplossing van niet-leverprobleem. Op basis van vertrouwen. Dank

Vriendelijke service met een persoonlijke notitie

Heb je een vraag over een product dan krijg je advies. Nadat je een bestelling geplaatst hebt een vlotte levering en een persoonlijke notitie maakt dat het een feestje is om je aankoop uit te pakken, als bonus een aantal samples extra toegevoegd.

Bestelling goed verzorgd. Op de webshop zou men wel de keuze moeten hebben wat voor kado papier. Voor een verjaardag kreeg ik alles in mooi kerstpapier :) Verder vind ik persoonlijk DHL verzending slecht; altijd te laat.

Een bijzondere ervaring in webshop land.

Op zoek naar een potje Cerebro Mega van nutramin kreeg ik wel bij tien webshops het antwoord: Niet voorradig voor het eind van het jaar. Toen vond ik skin-shop.nl. De voorraad was 2 potjes. Om niet voor het afrekenen een boodschap te krijgen dat de voorraad helaas 0 was, heb ik de de winkel in Nistelrode gebeld. Mijn vraag of er inderdaad nog 2 potjes waren werd bevestigd, toch werd de voorraad nog even dubbel gecheckt door Laura. Snel was het pakje in huis en bij het openen lag er een briefje op de inhoud met mijn naam en een vriendelijke boodschap en: "Veel plezier ervan!" Lauren Wat mooi om op zo een manier een pakje te sturen. Dankjewel Lauren, Kees

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Bestelling werd direct verzonden en was de volgende dag al binnen met een aardig briefje erbij.

Prima verpakt, snel gekregen.

Het was leuk dat er een handgeschreven briefje bij zat. Mooi ingepakt

Delst 8 A

5388EG Nistelrode

0412 - 312 804

Over Skin-shop.nl

Skin-shop.nl is de webshop op het gebied van (huid)verzorgingsproducten, make-up en supplementen. Met merken als Murad, Pascaud, Youngblood, Laviesage, hannah, Cellics, Pixi en vele anderen lopen we voorop in de markt. We verzenden al onze bestellingen GRATIS. Bestellen gaat gemakkelijk en snel, je kunt veilig via iDEAL betalen. Alle bestellingen worden met de grootste zorg ingepakt en via DHL vaak dezelfde dag nog verzonden. Je ontvangt bij je bestelling altijd GRATIS samples. Wanneer ontvang ik mijn bestelling? Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur geplaatst zijn of op zaterdag voor 13.00 uur, worden de nog dezelfde dag verzonden. Bestellingen na 15.00 uur op werkdagen of na 13.00 uur op zaterdag zullen de volgende werkdag verzonden worden. Bestellingen in het weekend na zaterdag 13.00 uur worden maandagochtend verzonden. Mocht het onverhoopt voorkomen dat een product niet op voorraad is, dan laten we dat zo spoedig mogelijk weten. Welke producten kan ik combineren? Over het combineren van producten geven we je graag advies. Onze gediplomeerde professionals kunnen je alles vertellen over onze producten. Neem contact met ons op voor een passend advies door ons contactformulier in te vullen of telefonisch door te bellen naar 0412 - 312 804.