Magnesium besteld. Dat ging allemaal heel vlot. En er zat een handgeschreven briefje bij met bedankt voor de bestelling. Erg leuk! Ik kan nog niet zeggen of het helpt, dat heeft even tijd nodig. Maar het bestelproces is in ieder geval heel goed!

snel en netjes

snelle verzending, prima product

Top service!

Levering was op tijd en correcte prijzen. Heel leuk dat er steeds een persoonlijk briefje en kortingscode bij je bestelling zit. Ook kan je door hun staaltjes nieuwe producten uitproberen!

After sales keurig op orde

Ondanks het feit dat de webshop aangaf dat de artikelen voorradig waren en er ook al was afgerekend, bleken de goederen niet aanwezig te zijn. Jammer toch? Daarna werden we gebeld met excuses en aanbod om geld terug te storten. Fijn dat dit deel wel goed op orde is.

Persoonlijke service

Snelle service met snelle reactie bij issues

Snel

Snelle en adequate afhandeling van mijn bestelling

snel en makkelijk

sneller en makkelijk kan niet! Mijn bestelling binnen 2 dagen thuis, mooi ingepakt en alles. Heel blij.

Heel betrouwbare leverancier

Alles bij skin-shop.nl is prima geregeld: assortiment, betaling en heel snelle levering met DHL. Een klein min-puntje is de vormgeving van de nieuwe web site : de menu-"balk" bouwt wel erg dynamisch elke keer het scherm anders op, erg onrustig.

Snel, met altijd een persoonlijk geschreven briefje erbij, top.

Snelle prima service

Een leuk persoonlijk handgeschreven kaartje erbij!!

Top aanbieding ,heel goed verpakt al met al ga ik hier vaker bestellen.

Makkelijk te bestellen en snelle levering, blij mee!

alles keurig en snel geregeld

Snel geregeld. Shop is aan tebevelen

Goed en snel

Leuk briefje bij mijn bestelling

Snelle levering, ruime keuze en leuke korting.

De titel zegt het al. Kwam hier toevallig terecht tijdens mijn zoektocht naar Marc Inbane mousse. Product gevonden, besteld en snel in huis. Naast mijn bestelling werd ervnog een leuke sample meegestuurd plus nw kortingskaart voor evt.volgende bestelling. Leuk dus!

Prima shop

Prima service, altijd op tijd, doen wat ze beloven.

Komen afspraken altijd na. Snelle levering. Vriendelijk en behulpzaam. Kennis van zaken.

Goede actie ‘s en snelle levering

Goede actie’s en snelle levering

Vriendelijk en oplossingsgericht

Goed bereikbaar, nemen snel contact op als ik een berichtje heb gestuurd of telefonisch ingesproken. Staan je vriendelijk te woord en zijn gericht om je vragen op te lossen, met persoonlijke aandacht en ondersteuning. Ook bereid daar iets extra's voor te doen. Zeer tevreden!

Uitstekend!

Geen aan en of opmerkingen! Allemaal goed geregeld!

Mooie acties en prima bezorging van topmerken

Mooie acties en prima bezorging van topmerken

mooie producten

Mooie producten, goede uitgebreide uitleg en informatie.

Ik heb al een aantal keer besteld. Altijd correcte levering en leuk geschreven berichtje in mijn pakketje. Ook altijd proefjes bijgevoegd!

Snel, netjes, betrouwbaar

Skin-shop levert altijd snel en netjes. Zeer betrouwbare site. Erg prettig om bij jullie te bestellen.

Netjes en leuk met een persoonlijke noot van medewerkers erin en 2 leuke proefjes erbij dat is een fijne verassing.

Delst 8 A

5388EG Nistelrode

0412 - 312 804

Over Skin-shop.nl

Skin-shop.nl is de webshop op het gebied van (huid)verzorgingsproducten, make-up en supplementen. Met merken als Murad, Pascaud, Youngblood, Laviesage, hannah, Cellics, Pixi en vele anderen lopen we voorop in de markt. We verzenden al onze bestellingen GRATIS. Bestellen gaat gemakkelijk en snel, je kunt veilig via iDEAL betalen. Alle bestellingen worden met de grootste zorg ingepakt en via DHL vaak dezelfde dag nog verzonden. Je ontvangt bij je bestelling altijd GRATIS samples. Wanneer ontvang ik mijn bestelling? Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur geplaatst zijn of op zaterdag voor 13.00 uur, worden de nog dezelfde dag verzonden. Bestellingen na 15.00 uur op werkdagen of na 13.00 uur op zaterdag zullen de volgende werkdag verzonden worden. Bestellingen in het weekend na zaterdag 13.00 uur worden maandagochtend verzonden. Mocht het onverhoopt voorkomen dat een product niet op voorraad is, dan laten we dat zo spoedig mogelijk weten. Welke producten kan ik combineren? Over het combineren van producten geven we je graag advies. Onze gediplomeerde professionals kunnen je alles vertellen over onze producten. Neem contact met ons op voor een passend advies door ons contactformulier in te vullen of telefonisch door te bellen naar 0412 - 312 804.