Goede service en denken met je mee in oplossingen!

Medewerkers zijn servicegericht en denken met je mee! Erg fijn.

Snelle bezorging, mooie verpakking

Hele late bezorging

Zending na 2 weken ontvangen! In het begin is aangegeven dat het product iets later geleverd kan worden. Nu na ruim 2 weken is de zending aangekomen.. Na dit aangegeven te hebben, heb ik een mail ontvangen dat het product nog niet geleverd kon worden. In de tussentijd hoor je helemaal niks en dus niet op de hoogte gehouden. Nadat ik mij heb gemeld en een review heb gegeven wordt ik ineens overspoeld met berichten, kortingscodes en het verzoek mijn review aan te passen.

Super service!

Snelle reactie. Ontzettend netjes verpakt en altijd een leuk presentje erbij en korting voor de volgende aankoop. Hier kunnen veel bedrijven van leren.

Bestelling werd snel en goed uitgevoerd.

De bestelling werd snel uitgevoerd, het product netjes verpakt en geleverd in een passende verpakking, geen onnodige verspilling van nog meer karton. Een handgeschreven briefje bij een bestelling is attent maar ook leuk om te ontvangen. Je voelt je gezien als klant. Een volgende keer bestel ik zeker weer bij deze winkel.

Super service

Super service

Besteld en ik zou het dinsdag in huis krijgen maar het werd donderdag! Koningsdag zat er tussen! Geweldig verpakt met een persoonlijk briefje en kortingsbon voor de volgende bestelling! Zeer tevreden!

Heel tevreden, snelle levering en leuk handgeschreven briefje

Ik kreeg het pakketje snel in huis met een leuk briefje erbij en kortingscode voor volgende keer. Ga hier zeker nogmaals bestellen.

Snelle service!

Fijn dat de bestelling zo snel in huis is en heel leuk dat er zoveel aandacht aan wordt besteed. Met een persoonlijke boodschap erbij!

Zoals verwacht

Snelle verzending en een aardig briefje bij mijn bestelling. Je krijgt ook altijd een 5% kortingscode voor je volgende bestelling.

Zeer tevreden!

Prima service en altijd tijdige levering! Met vriendelijke groet Ylona

Altijd op tijd. En als het er niet is meteen een telefoontje. Alleen jammer via DHL. Daar kunnen jullie niets aan doen. Maar ze komen bij ons niet langs. Geven gewoon aan dat je niet thuis bent en pakken gewoon een DHL punt bij je in de buurt om het daar op te halen. Post nl werkt vele male beter.

Wel aanbieden maar geen voorraad

Wel aanbieden maar geen voorraad Door deze recensie een korting van 10% aangeboden gekregen en opnieuw een product daarmee besteld… EN OPNIEUW wel aangeboden maar geen voorraad. Overigens bestelling nog steeds niet binnen. Enkel een ezel stoot zich 3 keer tegen dezelfde steen ..

Netjes en mooie producten zeer mooi van prijs en snelle levering

Snelle en nette afhandeling van bestelling.

Goed en netjes verpakte levering.

Mooie producten

Fijne producten in een mooie verpakking. Met aantal monstertjes van dezelfde merken erbij.

Goede prijs/kwaliteit

De producten zijn goed en mooi verpakt als ze bezorgd worden. En er zit een persoonlijk geschreven briefje bij met een proefmonstertje én een kortingscode van 5% voor de volgende bestelling.

Snelle levering, lief briefje erbij.

Snelle levering, netjes verpakt. Tevens zat er een lief geschreven berichtje erbij.

Gepersonaliseerd handgeschreven klantcontact!

Eerst kreeg ik een appje dat mijn bestelling pas een week later geleverd kon worden. Heel netjes! Daarna kwam het pakketje met slechts 1 dag vertraging én een handgeschreven briefje! Zo’n service heb ik nog nooit meegemaakt. Uitmuntend!

Ik vind het erg leuk dat het kaartje uit de hand geschreven is. Dank

Ik ben binuwd wanneer de tv komen

Is goed aanbieden

Snelle levering en netjes ingepakt

Fantastisch helemaal top ook de producten

Ik ben helemaal tevreden vooral de levering en geweldige producten en de de extra’s er bij om te proberen top . Dus snel weer een bestelling

Goede service. Altijd een persoonlijk berichtje bij je bestelling. Heel attent!

Snel in huis en keurig verpakt

Zo leuk om een handgeschreven briefje erbij te ontvangen… tevens een tester voor een reinigingsmelk erbij gekregen. Jullie hebben er een blije klant erbij!

Delst 8 A

5388EG Nistelrode

0412 - 312 804

Over Skin-shop.nl

Skin-shop.nl is de webshop op het gebied van (huid)verzorgingsproducten, make-up en supplementen. Met merken als Murad, Pascaud, Youngblood, Laviesage, hannah, Cellics, Pixi en vele anderen lopen we voorop in de markt. We verzenden al onze bestellingen GRATIS. Bestellen gaat gemakkelijk en snel, je kunt veilig via iDEAL betalen. Alle bestellingen worden met de grootste zorg ingepakt en via DHL vaak dezelfde dag nog verzonden. Je ontvangt bij je bestelling altijd GRATIS samples. Wanneer ontvang ik mijn bestelling? Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur geplaatst zijn of op zaterdag voor 13.00 uur, worden de nog dezelfde dag verzonden. Bestellingen na 15.00 uur op werkdagen of na 13.00 uur op zaterdag zullen de volgende werkdag verzonden worden. Bestellingen in het weekend na zaterdag 13.00 uur worden maandagochtend verzonden. Mocht het onverhoopt voorkomen dat een product niet op voorraad is, dan laten we dat zo spoedig mogelijk weten. Welke producten kan ik combineren? Over het combineren van producten geven we je graag advies. Onze gediplomeerde professionals kunnen je alles vertellen over onze producten. Neem contact met ons op voor een passend advies door ons contactformulier in te vullen of telefonisch door te bellen naar 0412 - 312 804.