Snel en netjes

Keurig verpakt en ook nog voorzien van een leuke attentie, werd mijnbestelling de dag na bestellen bezorgd

Snelle levering!

Snelle en goede service/ levering.

product uitverkocht

ik kocht een product dat blijkbaar uit was verkocht..dus toe een andere kleur uitgezocht,maar als ik op website kijk dan blijft er staan dat het te koop is.. inmiddels bij andere webshop wel de juiste kleur kunnen kopen. voor de rest prima snel verzonden. maar achteraf gezien had ik beter de koop kunnen annuleren omdat ik toch het ergens anders wel nog kon kopen

Leveringen snel en goed

Er wordt altijd snel geleverd en het is altijd keurig verpakt! Dus top!!

Snelle levering prima service

Alleen goede ervaring met skin shop.snelle levering, persoonlijke noot,iets extra's er bij geleverd, prima site!

Word altijd snel en goed geleverd

Goede service, snelle levering en persoonlijk

Al een aantal keer besteld en altijd een hele positieve ervaring. De levering is snel met wat samples en een leuk briefje. Als er iets mis is wordt er snel gereageerd en meegedacht. Dankjewel Skinshop.

Snelle bezorging en leuke samples erbij

Fijne ervaring met Skin Shop, snelle levering en leuke samples erbij. Een aanrader!

Ik bestel al enkele jaren verzorgingsproducten bij Skin-shop. Dit verloopt altijd heel goed, snel en vriendelijk.

Betrouwbaar en aardig

Bij mijn bestelling vroeg ik of ik een monstertje vd oogcreme mocht krijgen en dat zat erbij! Was er heel blij mee. Dat maakt de shop persoonlijk en menselijk (dus geen anonieme product machine).

Snelle goede service. Ontzettend attent dat er een persoonlijk briefje bij zat. Ik had erbij vermeld op het briefje dat de scrub niet voor je gezicht is, maar voor je lichaam. Ik smeerde het op mijn gezicht en dat was er niet voor gemaakt

Snel verstuurd en leuk verpakt.

Product was snel verzonden en veilig en leuk verpakt. Zelfs een handgeschreven brief bij!

Gewoon goed!

Mooie producten. Erg leuk vind ik het persoonlijke briefje wat met elke bestelling meegestuurd wordt.

altijd heel tevreden

prima overzichtelijke website en supersnelle verzending

Netjes verstuurd met persoonlijk boodschap. Erg leuk!

Goede overzichtelijke website met informatieve video's met uitleg. Snel en vlot verstuurd met persoonlijke boodschap.

Ervaring rijker illusie armer

Paar weken geleden samples box besteld Paar weken geleden samples box besteld. Niet geleverd gekregen. Op 24-12 is er een nieuwe samples box opgestuurd. Vandaag afgeleverd door post.nl. Tot mijn verbazing zijn een aantal samples bijna niet gevuld en de andere tot de helft gevuld. Nou ja bij Skins een illusie armer en ervaring rijker ☹️

Zeer goed.

Zeer goede service op afgesproken tijd geleverd.

Blij mee !

Mooie producten en snelle levering. Bij herhaling vaak een leuke korting.

Volgende dag al in hij. Ik had nog iets besteld belden ze netjes op dat er een nalevering komt.

Ik twijfelde omdat het onbekend bij mij was. Maar heb het toch geprobeerd en heb er geen spijt van. Ben goed geholpen. Aardige en behulpzame verkoper . Denkt met je mee.

Snel geleverd zoals voorheen.

Top.

Leuke persoonlijke touch aan de bestellingen en goede samples bijgevoegd

Leuke persoonlijke touch aan de bestellingen en goede samples bijgevoegd

Het was snel bezorgt wel jammer dat ik een tube op gestuurd kreeg van 24 uurs crème. Ik had namelijk een pot besteld vind ik fijner. Ging op vakantie dus geen tijd om het om te ruilen

Supersnel!

Wordt altijd erg snel geleverd met leuke extra monsters van andere producten.

Goede service …lief brieje… gewoon blij mee

Delst 8 A

5388EG Nistelrode

0412 - 312 804

Over Skin-shop.nl

Skin-shop.nl is de webshop op het gebied van (huid)verzorgingsproducten, make-up en supplementen. Met merken als Murad, Pascaud, Youngblood, Laviesage, hannah, Cellics, Pixi en vele anderen lopen we voorop in de markt. We verzenden al onze bestellingen GRATIS. Bestellen gaat gemakkelijk en snel, je kunt veilig via iDEAL betalen. Alle bestellingen worden met de grootste zorg ingepakt en via DHL vaak dezelfde dag nog verzonden. Je ontvangt bij je bestelling altijd GRATIS samples. Wanneer ontvang ik mijn bestelling? Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur geplaatst zijn of op zaterdag voor 13.00 uur, worden de nog dezelfde dag verzonden. Bestellingen na 15.00 uur op werkdagen of na 13.00 uur op zaterdag zullen de volgende werkdag verzonden worden. Bestellingen in het weekend na zaterdag 13.00 uur worden maandagochtend verzonden. Mocht het onverhoopt voorkomen dat een product niet op voorraad is, dan laten we dat zo spoedig mogelijk weten. Welke producten kan ik combineren? Over het combineren van producten geven we je graag advies. Onze gediplomeerde professionals kunnen je alles vertellen over onze producten. Neem contact met ons op voor een passend advies door ons contactformulier in te vullen of telefonisch door te bellen naar 0412 - 312 804.