voorrad is niet up to date op de website

Je plaatst een bestelling … 70 procent van de tijd dat ze contact met je opnemen om te zeggen dat het niet op voorraad is.

heel klantvriendelijk

het contact verloopt altijd zeer efficiënt en vriendelijk

Kan stukken beter

Bestelling geplaatst en betaald 28 november, en tot op heden 7 december niks ontvangen. Ook geen zicht op hoe lang het nog gaat duren. 8 december mijn bestelling ontvangen, keurig netjes. Dank voor het excuus.

Heel snelle levering

Heel snelle levering in een mooi persoonlijk pakketje.

Altijd leuk de handgeschreven brief die erbij ligt.Geeft een persoonlijke tintje

Ik ben tevreden over de bestelde producten

Alle producten worden zorgvuldig verpakt en de proefjes vind ik erg fijn, Wat ik jammer vind is dat de bezorging via DHL gebeurt, ik ben daar niet zo tevreden over, al meerdere keren gaat het niet goed. Zo ook deze keer. Ik had bij de bel een briefje geplakt met het adres waar het afgegeven moest worden omdat ik niet thuis was. Daar is dus helemaal niets mee gedaan. Als je het via PostNL verstuurd kun je ook de optie kiezen om het bij een afgiftepunt op te halen. Dat vind ik prettiger en milieu vriendelijker. Dit is gewoon een tip. Kijk maar of je er iets mee wilt doen

Zeer tevreden !

Levering zonder problemen en het product precies wat ik besteld had . Zeer tevreden !

Pakje na 3 dagen nog niet ontvangen. Wel Bericht dat het bezorgd zou

Op 26 November kregen wij het bericht van DHL dat het packet was bezorgd. Maar tot Heden hebben wij niets gezien. We waren wel thuis.

Vrijdag besteld en Zaterdag in huis. Netjes verpakt en met kleine testers erbij. Top.

Snelle levering top altyd handgeschreven brieefje erbij superlief. En een monsterje erbij. Echt een aanrader

altijd snelle levering

Meer dan tevreden

Fijne communcatie en snelle levering

Altijd een erg snelle en goede levering met een persoonlijk handgeschreven briefje en een kortingsbon voor de volgende levering! Een van de producten bleek ditmaal niet op voorraad en daar is over gebeld. Ik kreeg 3 opties waarbij ik kon aangeven welke van deze 3 mijn voorkeur had... Echt super!!!

Ik vind het een fijne bedrijf.

De bedrijf zelf heeft meerdere producten je kunt het makkelijk bestellen. Wat ik fijn vind is de proefmonster die je erbij krijgt om te testen daarnaast krijg je een mooie kaart met teksten met allerlei tips bij elke seizoen als klant wordt je daardoor ook wijzer van al die tips en adviezen. Daarnaast krijg je ook nog kortingen erbij bij elke bestelling. Het is verleidelijk om bij skin-shop je bestellingen te doen met al die extra’s dat wil wel ieder persoon! Telefonisch zijn ze goed bereikbaar ze denken mee en zoeken een oplossingen. Een min punt is dat me pakketjes wordt geleverd door DHL ik vind dat ze zelf heel slordig omgaan met het leveren bijv te laat krijg ik het pakket terwijl ski-shop al eerder gestuurd hebben, moet ik door DHL langer wachten soms 1 week of langer. Ten tweede: zetten ze mijn pakket gewoon in de lift niet aan deur dan zijn ze gelijk verdwenen. Ten derde: krijg ik een e-mail dat het geleverd is terwijl ik het pakket niet ontvangen heb.

Super goede service en bekwame lieve mensen!

Super goede service en bekwame lieve mensen!

Duidelijke website en goede service

Ik bestel al lange tijd mijn gezichtsproducten bij skinshop en altijd naar tevredenheid. Duidelijke website,snelle levering en altijd een handgeschreven briefje erbij.

Snel, mooi verpakt, vriendelijke prijs

De levering is heel snel, het zit mooi en goed verpakt, alsof je iedere keer een cadeautje krijgt! Er zit altijd iets extras in en de prijzen zijn vriendelijk.

Super super super! Echt een aanrader.

Mijn ervaring is super alles is nekens geleverd. En dan doen ze ook nog een leuk briefje er bij en een pen . Deze webwinkel kan je met een gerust hart bestellen. Met vriendelijke groet marjolijn.

Zeer goed.

Zeer goed!

De service van dit bedrijf en ook de producten zijn geweldig

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

Goed!

Makkelijke webshop! Snel en netjes verpakt thuis!

Vlotte levering netjes verpakt

Ondanks black friday drukte kwam mijn pakje supersnel en was mooi verpakt met een leuke persoonlijke noot erbij.

Een top service, zoals gewoonlijk.

In ben wederom tevreden over de enorm snelle levering en de persoonlijke boodschap die altijd wordt meegestuurd

Snelle levering met een persoonlijke touch

Delst 8 A

5388EG Nistelrode

0412 - 312 804

Over Skin-shop.nl

Skin-shop.nl is de webshop op het gebied van (huid)verzorgingsproducten, make-up en supplementen. Met merken als Murad, Pascaud, Youngblood, Laviesage, hannah, Cellics, Pixi en vele anderen lopen we voorop in de markt. We verzenden al onze bestellingen GRATIS. Bestellen gaat gemakkelijk en snel, je kunt veilig via iDEAL betalen. Alle bestellingen worden met de grootste zorg ingepakt en via DHL vaak dezelfde dag nog verzonden. Je ontvangt bij je bestelling altijd GRATIS samples. Wanneer ontvang ik mijn bestelling? Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur geplaatst zijn of op zaterdag voor 13.00 uur, worden de nog dezelfde dag verzonden. Bestellingen na 15.00 uur op werkdagen of na 13.00 uur op zaterdag zullen de volgende werkdag verzonden worden. Bestellingen in het weekend na zaterdag 13.00 uur worden maandagochtend verzonden. Mocht het onverhoopt voorkomen dat een product niet op voorraad is, dan laten we dat zo spoedig mogelijk weten. Welke producten kan ik combineren? Over het combineren van producten geven we je graag advies. Onze gediplomeerde professionals kunnen je alles vertellen over onze producten. Neem contact met ons op voor een passend advies door ons contactformulier in te vullen of telefonisch door te bellen naar 0412 - 312 804.