Altijd super mooi verpakt met een leuk geschreven kaartje. Wordt goed aandacht aan besteed. Daarnaast snelle levering.

Cadeauverpakking

Levering is goed verlopen. Het handgeschreven persoonlijke briefje was heel leuk. Ik had € 2 betaald voor cadeauverpakking maar dat viel tegen. Wel mooi papier maar geen lintje of strikje eromheen. Daarom heb ik een mailtje gestuurd en ik heb attent het bedrag terug gekregen.

Fijne en duidelijke webshop

Snelle levering en ook altijd 5% korting op de volgende bestelling.

Heb kort geleden besteld bevalt goed .

Kende de Skin-shop niet, maar zij hadden het product op voorraad wat ik nodig had. Via DHL werd het product 2 dagen te laat bezorgd. Maar de persoonlijke manier van inpakken en communicatie via een handgeschreven bericht maakte het wachten meer dan waard. Zeer tevreden!

Superfijne levering

Erg fijn om de bestelling (altijd) zo snel mogelijk te ontvangen! De prijzen zijn goed en het handgeschreven briefje bij de bestelling maakt het wel erg persoonlijk! Dat gecombineerd met een paar testers, een kortingsbon en het feit dat het goed is verpakt, maakt dat ik bij jullie blijf bestellen!

Persoonlijke aandacht

Mijn bestelling was wat vertraagd en ik kreeg een keurig whatsapp bericht waarna de bestelling na 3 dagen werd bezorgd. Bij mijn bestelling zat een handgeschreven briefje en 2 proefmonstertjes.

Mooi verzorgd en snel verzonden!

Netjes verpakt en met een leuk attent briefje erbij, geeft net dat persoonlijke tintje eraan!

Fijn pakketje

Aankoop verliep gesmeerd - levering iets minder owv pakketdienst (waar skin-shop niets aan kon doen) - maar met leuk persoonlijk briefje er bij…de ‘late’ levering is alweer vergeten

Persoonlijke touch

Heel lief, een persoonlijk geschreven bericht erbij

Een goede aanbieding van de producten. Ze werden op het aangevraagde moment geleverd en er zat een persoonlijk handgeschreven briefje bij. Het was te zien dat er veel aandacht aan de bestelling was besteed.

Zoals het hoort

Snel geleverd, geen gedoe.

Super snelle levering. Ze maken het persoonlijk met een leuke kaart erbij en wat proefjes! Super! Word je blij van!

Alleen is mijn bestelling niet geleverd gister en DHL zegt van wel. Ik hoop dat jullie hier iets aan kunnen doen. Groet Marijke

Good and prompt service

orders always handled promptly and professionally

Uitstekende en betrouwbare webwinkel

Heel goed assortiment, en altijd als ik bestel is het snel verstuurd. Ook een goede service als er een product niet op voorraad is.

Snel, betrouwbaar, aardig

Elke keer als ik bestel is de product binnen een week in huis, met een persoonlijke bericht erbij !

Snelle levering met persoonlijke noot

Bestel al een tijdje dure collageen poeder, is altijd goed verpakt met een persoonlijk handgeschreven briefje (best uniek tegenwoordig) en kortingscode. Helemaal tevreden! Misschien dat gratis achteraf betalen met klarna/ afterpay toegevoegd kan worden aan betalingsopties (ivm dure aankoop), maar ondertussen vertrouw ik ze voldoende om het bedrag van tevoren met iDeal vooraf te betalen.

Goede afhandeling van mijn bestelling

Na het plaatsen van mijn bestelling (aanbieding) bleek dat er maar 1 op voorraad was in plaats van 2. Werd netjes gebeld of ik restant bedrag terug gestort wilde krijgen of wilde bijbetalen voor het volle bedrag. Netjes mijn geld terug gekregen en bij mijn bestelling zat als verrassing nog een kleinigheidje.

Altijd prima service en een briefje erbij. Attent en leuk.

Koop altijd Murad voor mijn vriendin en helemaal gelukkig mee. 5% korting is ook lekker en weer mooi meegenomen. Gr. Rudy

Zeer correct en bekwaam

Altijd netjes en correct, is er een probleem wordt het vlot opgelost

Snel geleverd. Alleen het doosje was beetje kapot. Gelukkig de inhoud goed!

meerdere keren bestellingen gedaan en vaak volgende dag in huis. Met zorg en een leuk bericht ingepakt. Va

Snelle levering met een personal touch

Altijd net iets goedkoper dan een ander, snel geleverd, leuk ingepakt en met een persoonlijk briefje. Aanrader :)

duidelijke site goede communicatie snelle levering

Delst 8 A

5388EG Nistelrode

0412 - 312 804

Over Skin-shop.nl

Skin-shop.nl is de webshop op het gebied van (huid)verzorgingsproducten, make-up en supplementen. Met merken als Murad, Pascaud, Youngblood, Laviesage, hannah, Cellics, Pixi en vele anderen lopen we voorop in de markt. We verzenden al onze bestellingen GRATIS. Bestellen gaat gemakkelijk en snel, je kunt veilig via iDEAL betalen. Alle bestellingen worden met de grootste zorg ingepakt en via DHL vaak dezelfde dag nog verzonden. Je ontvangt bij je bestelling altijd GRATIS samples. Wanneer ontvang ik mijn bestelling? Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur geplaatst zijn of op zaterdag voor 13.00 uur, worden de nog dezelfde dag verzonden. Bestellingen na 15.00 uur op werkdagen of na 13.00 uur op zaterdag zullen de volgende werkdag verzonden worden. Bestellingen in het weekend na zaterdag 13.00 uur worden maandagochtend verzonden. Mocht het onverhoopt voorkomen dat een product niet op voorraad is, dan laten we dat zo spoedig mogelijk weten. Welke producten kan ik combineren? Over het combineren van producten geven we je graag advies. Onze gediplomeerde professionals kunnen je alles vertellen over onze producten. Neem contact met ons op voor een passend advies door ons contactformulier in te vullen of telefonisch door te bellen naar 0412 - 312 804.