Snelle en accurate levering

Snelle en accurate levering

Tevreden

Snelle verzending. Attente medewerkers.

Goede communicatie

Snelle afhandeling Product zoals omschreven Leuke mini erbij en een handgeschreven briefje Ben zeer tevreden

Heel goed!!!!!!

Heel goed!!!!!!

Zoals verwacht

Snelle service en goede aanbiedingen!

Minpuntje: ik had bij mijn bestelling van meer dan 200 euro wel een proefmonstertje verwacht! Dat is altijd leuk om iets uit te proberen.

Mooie producten, snelle levering

Geweldig product!

Fijne foundation, snelle levering. Leuk briefje erbij!

Overzichtelijke webshop en snelle levering

Mooie merken en verrassend

Fijne zaken doen met jullie.

Netjes verpakt met 2 leuke monstertje

Het artikel was niet op voorraad . Ik werd hiervoor gebeld om uit te leggen en wanneer ik het pakje wel.kon verwachten

Netjes verpakt, snelle levering en een persoonlijke boodschap over het product. Helemaal top!

prima !!!

fijne webshop, snelle verzending, goede producten o:a Youngblood

Snelle bezorging

Ik heb besteld en het werd super snel bezorgd. Thanks. Nergens anders heb ik het goedkoper gevonden!

erg goed

goed verpakte items, een tijdige levering! wat het sample betreft, dat mag wel iets royaler!

Snelle levering en nog een handgeschreven briefje erbij met kortingscode voor volgende keer

Heel correct. En heel leuk dat persoonlijk geschreven briefje erbij

Heel fijn ik ben eerst geadviseerd, ze nemen de tijd om met je mee te denken zodat je juiste product keuze maakt.

Op de overzichtelijke website vond ik snel wat ik zocht. Dankzij de leuke korting en gratis verzending besloot ik voor Skin-shop te kiezen. De levering was snel en netjes verzorgd (inclusief piepschuim bolletjes om beschadiging tegen te gaan). Helemaal super en een echte aanrader dus!

Snelle verzending met een leuk persoonlijk briefje erbij.

Niet ontvangen.

Ik heb helaas niets ontvangen. De levering was 2 dagen vertraagd. Daarna geen bericht meer ontvangen.

gewoon goed

Mijn ervaring is prima op een enkele keer na, ik had een klacht over de doppen van de Hannah creme. Toen werd ik niet goed behandeld, daarna toch nog maar een keer gebeld. Kreeg toen het aanbod om 2 lege potjes te ontvangen, hier op in gegaan

Goede prijs kwaliteit. Krijg ook altijd samples alleen geen idee wat het dan is.

Altijd goede produkten met goede beschrijving

Skin shop weet wat een produjt voor je doet. De levering is altijd in orde met een mooie sample om te proberen.

Altijd correct en snel

Zoals hierboven, monstertjes vind ik heel fijn om ook andere crèmes te proberen. Telefonisch goede adviezen of tips.

Delst 8 A

5388EG Nistelrode

0412 - 312 804

Over Skin-shop.nl

Skin-shop.nl is de webshop op het gebied van (huid)verzorgingsproducten, make-up en supplementen. Met merken als Murad, Pascaud, Youngblood, Laviesage, hannah, Cellics, Pixi en vele anderen lopen we voorop in de markt. We verzenden al onze bestellingen GRATIS. Bestellen gaat gemakkelijk en snel, je kunt veilig via iDEAL betalen. Alle bestellingen worden met de grootste zorg ingepakt en via DHL vaak dezelfde dag nog verzonden. Je ontvangt bij je bestelling altijd GRATIS samples. Wanneer ontvang ik mijn bestelling? Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur geplaatst zijn of op zaterdag voor 13.00 uur, worden de nog dezelfde dag verzonden. Bestellingen na 15.00 uur op werkdagen of na 13.00 uur op zaterdag zullen de volgende werkdag verzonden worden. Bestellingen in het weekend na zaterdag 13.00 uur worden maandagochtend verzonden. Mocht het onverhoopt voorkomen dat een product niet op voorraad is, dan laten we dat zo spoedig mogelijk weten. Welke producten kan ik combineren? Over het combineren van producten geven we je graag advies. Onze gediplomeerde professionals kunnen je alles vertellen over onze producten. Neem contact met ons op voor een passend advies door ons contactformulier in te vullen of telefonisch door te bellen naar 0412 - 312 804.