Persoonlijk, snel en netjes

Mooi, snel geleverd, goed product en persoonlijk briefje. Klantgericht.

Persoonlijke touch

Ik hou ervan als er een persoonlijke touch is. In dit geval een mooi ingepakt product met een handgeschreven briefje erbij! Daarnaast ben ik natuurlijk heel erg blij met het product!

Service zoals het niet vaak meer voorkomt

Een product besteld voor mijn vrouw (waarvan een schoonheidsspecialiste zei dat deze niet meer geleverd werd) dus deze was erg blij met deze webshop. Levering door DHL was twee uur te laat, maar dat ligt aan DHL en niet aan de webshop. Het handgeschreven briefje en de monsters waarmee mijn vrouw kan testen geven het voorbeeld waar andere winkels maar eens goed naar moeten kijken.

Super service en levering

Erg fijne producten, snelle correcte levering en altijd met een persoonlijk berichtje en een proefproduct erbij, heel attent!

LEVERING SUPER SLECHT ZOALS ALTIJD BIJ DHL!

een bestelling gedaan van 40 euro prima gegaan maar het leveren gaat minder soepel. de pakket zou vandaag 29 feb worden geleerd bij mijn woonadres om 11:00 tot 15:00 en toen bestelling gewijzigd naar een afhaalpunt van dhl de t&t stond op geleverd bij een afhaalpunt om 11:30 een uurtje 12:30 later zegt die dat afhalen bij dhl servicepoint nu niet mogerlijk what???!

Zondag avond Murad producten besteld. Dinsdag netjes volgens afspraak door DHL bezorgd. Handgeschreven briefje zat bij mijn bestelling en een sample van dezelfde Murad lijn die ik kan testen en aansluit op wat ik besteld had. Dus niet gewoon een sample waar je niks aan hebt. Duidelijk goede service en een betrouwbare partij. Volgende x zeker weer hier bestellen.

Tot heden toe geen klachten Goede ervaring

Heel goed !

Had een fout gemaakt in het adres en werd meteen gebeld geappt wat er fout was . Dan krijg je meteen een goed gevoel

Prima! Snelle service

Hele goede service !

De bestelling gedaan en de volgende dag al in huis. Perfect !

Snel, persoonlijk en zorgvuldig

Goede ervaring met dit bedrijf: snel, super persoonlijk en zorgvuldig. De proefjes maken het helemaal af! Top!

voldoet 100% aan de verwachting

Mijn wensen heb ik kenbaar gemaakt, hier werd zeer adequaat op gereageerd. Vervolgens werd mijn dagcrème meteen verstuurd, met samples erbij zodat ik toch nog even kon testen of de keuze 100% goed was. En ja hoor, die was goed! Maar met de extra samples ben ik ook heel blij :-). Volgende keer weer hier kopen!

Prima. Wel jammer dat ze met DHL werken.

De track en tracé gaf tot een halve dag ervoor aan dat het pakket nog niet was aangeboden aldaar om dus later een te laten weten wanneer ze komen afleveren?! Tevens heeft DHL een lange periode (4 uur) dat je thuis moet zijn en lijkt later dat de tijd ineens vervroegd werd!. Liever zou ik het op een post.nl punt ophalen.

Snelle levering en leuk die sample wat je gratis erbij krijgt zo kun je steeds iets nieuws proberen

Snelle levering als je vragen hebt meteen contakt ende gratis sample erbij zodat je iets nieuws weer kan uitproberen

Heel tevreden snel geleverd en ook nog gratis proefjes.👍👍

PRIMA!!

UItgebreid assortiment merkartikelen, supersnelle service en heel persoonlijk, zelfs een telefoontje naar me om de datum van levering te verifieren nadat Lisanne had opgemerkt dat de leveringsdatum wel erg ver in de toekomst was gepland door mij.. Persoonlijk briefje en samples en alles nog weer apart ingepakt is bijzonder klantvriendelijk! Dankje Lisanne

Persoonlijk en snel

Snelle levering en een persoonlijk handgeschreven briefje bij de bestelling. Erg positief!

Supersnelle levering met persoonlijke touch

Het bestelde product was binnen een paar dagen binnen, goed te volgen via de track 'n trace. Ingepakt als een kadootje, met een paar samples en een persoonlijk, handgeschreven briefje. Superleuk! Bedankt, Lisanne 😊

Makkelijk te bestellen zonder wéér een account te moeten aanmaken, uitgebreid assortiment producten, mogelijkheid om voorkeur aan te geven wat betreft samples en niet te vergeten, jawel, daar is ie weer, het handgeschreven briefje! Zorgt voor een persoonlijk tintje. Producten zijn met zorg ingepakt, samples zijn een cadeautje om uit te pakken.

Mooie producten, fijne samples

Murad créme besteld. Snel in huis, inclusief een paar samples en persoonlijk kaartje. Ga zeker vaker bestellen.

Heel erg tevreden met pascoud cover creme

Heel erg blij met het product ga zeker meer kopen van dit merk. Snelle levering en goede service

TOP! klantvriendelijkheid en snelle bezorging

Ik heb de skin boost en lift gekocht van laviesage. Volgende dag was al binnen en kreeg ik er een persoonlijk geschreven briefje bij.!

Geweldige service en uitstekende winkel

Ik had producten besteld, netjes binnen de verwachte levertijd geleverd. Daarnaast nog een persoonlijk bericht en wat extra’s gekregen. Echt een top winkel!

Keurig netjes

Snel geleverd, keurig verpakt met leuke sample erbij en handgeschreven briefje. Top👌🏻

Vlotte levering netjes verpakt

Positief! Precies wat ik wilde snel geleverd, netjes verpakt en met een handgeschreven briefje om het persoonlijk te maken. Goede ervaring!

Delst 8 A

5388EG Nistelrode

0412 - 312 804

Over Skin-shop.nl

Skin-shop.nl is de webshop op het gebied van (huid)verzorgingsproducten, make-up en supplementen. Met merken als Murad, Pascaud, Youngblood, Laviesage, hannah, Cellics, Pixi en vele anderen lopen we voorop in de markt. We verzenden al onze bestellingen GRATIS. Bestellen gaat gemakkelijk en snel, je kunt veilig via iDEAL betalen. Alle bestellingen worden met de grootste zorg ingepakt en via DHL vaak dezelfde dag nog verzonden. Je ontvangt bij je bestelling altijd GRATIS samples. Wanneer ontvang ik mijn bestelling? Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur geplaatst zijn of op zaterdag voor 13.00 uur, worden de nog dezelfde dag verzonden. Bestellingen na 15.00 uur op werkdagen of na 13.00 uur op zaterdag zullen de volgende werkdag verzonden worden. Bestellingen in het weekend na zaterdag 13.00 uur worden maandagochtend verzonden. Mocht het onverhoopt voorkomen dat een product niet op voorraad is, dan laten we dat zo spoedig mogelijk weten. Welke producten kan ik combineren? Over het combineren van producten geven we je graag advies. Onze gediplomeerde professionals kunnen je alles vertellen over onze producten. Neem contact met ons op voor een passend advies door ons contactformulier in te vullen of telefonisch door te bellen naar 0412 - 312 804.