Prima communicatie

Ik werd goed op de hoogte gehouden. Helaas werd het product niet direct afgeleverd, maar dat kwam door DHL. Alles was goed te traceren. Ik zou hier een volgende keer zo weer bestellen.

Aanrader

Snel geleverd, mooi en netjes verpakt en met persoonlijke attentie. Veel succes voor jullie team!

Perfect, mooi ingepakt leuk briefje!!

Petfect verzorgd!

Zeer tevreden over de levertijd en de zorg die aan de bestelling is besteed.

Ik kende het product al en kwam zo bij deze site terecht. Erg leuk om er een handgeschreven briefje bij te krijgen. Ook was het product netjes ingepakt. In deze "tijd is geld" maatschappij is dat bijna zeldzaam. Ik ben dus erg tevreden en zal er in de toekomst vaker iets bestellen.

Bij een besteld product ook nog een handgeschreven briefje dat dit gebeurd in deze tijd vind ik echt heel mooi van skin shop

Persoonlijke aandacht en snelle service

Een mooi ingepakt doosje met producten (klantervaring in gedachte: niet alles wordt maar zo in de doos gegooid) en een persoonlijk handgeschreven briefje van een medewerker om je welkom te heten als klant en je op weg te helpen. Helaas was het niet helemaal goed gegaan met de levering van de bestelling. Er ontbrak wat. De wijze waarop dit opgelost werd: 10 met griffel! Zeer meedenkend, klantvriendelijk en vlot opgelost. Bedankt!

briefje

Het product kende ik al. Daar heb ik op gezocht en kwam op deze site uit. Het persoonlijke han geschreven briefje aan mij gericht en met groeten van Isa vond ik wel bijzonder. Levering verder zonder problemen en geen verzendkosten. Gewoon hele aardige ervaring. Arno.

Snelle en volledige levering

Snelle levering, keurig verpakt, testertje erbij & een persoonlijk kaartje. Heel leuk!

Verrassend

Per telefoon hoorde ik dat mijn bestelde product was uitverkocht. Dat was natuurlijk een teleurstelling. Een dag later werd het alsnog geleverd. Ik was zeer aangenaam verrast.

Persoonlijke aandacht

Mijn eerste bestelling bij de Skin-shop is een hele positieve. De levering was snel en had een handgeschreven persoonlijk bericht over mijn keuze van supplementen. Het bericht gaf me het gevoel klant te zijn en ook vertrouwen om advies te vragen als ik dat nodig heb.

Persoonlijke en uitstekende dienstverlening

Er was een foutje in mijn bestelling geslopen en dat is heel persoonlijk, snel en uitstekend opgelost. Juist dat je weet wie met je bestelling bezig is geweest en dat je die persoonlijk kunt benaderen via whatsapp vind ik echt ervan getuigen dat klantcontact daadwerkelijk belangrijk wordt gevonden. Het pakje uitpakken is ook een feestje.

Uitstekend service en snelle levering

Wat ontzettend leuk om er een persoonlijk en handgeschreven briefje bij te krijgen.

Snelle levering, leuk handgeschreven bericht erbij, en een leuk cadeautje extra. Goede service!

Super Super Super

Miranda, bedankt voor de super snelle levering, de leuke stapelkorting en uiteraard voor het extra cadeautje de mousse. Super tevreden met jullie en zal dit zeker doorvertellen:)

Klasse

Goed verpakt, en een persoonlijk geschreven bericht erbij hoe alles werkt. Grote klasse

heerlijk deze zachte crime

Overwhelmed! Ook mijn dochter van 26 jaar was super enthousiast!

Super snelle service.

Erg bedankt hoor. Ik ga de volgende keer weer bij jullie bestellen.

Uitstekend en betrouwbaar online shop.

Zier professioneel en vriendelijk

Ik heb het bestelde product nog niet gebruikt, dus daar kan ik nog geen oordeel over vellen

Ben wel aangenaam verrast over het handgeschreven briefje wat bij het product is gevoegd en de proefmonsters in mooie verpakking! Dat stemt mij vrolijk :-) dank daarvoor Met vriendelijke groet, Inge Maas

Mooie producten en snelle levering

Perfecte producten en zeer snelle levering. Top!!!

Super shop

Leuk contact, aardig en vriendelijk. Handgeschreven, Vriendelijke en bruikbare tip meegestuurd met de zending. Super.

Snelle fijne levering, goed product.

Duidelijk in de omschrijving en kleuropties, duidelijk over prijs en levering.

Levering op tijd & netjes ingepakt

Levering op tijd, goede communicatie, netjes ingepakt met ook twee proefmonsters en een leuk persoonlijk briefje! Bestel de volgende keer weer bij jullie!

Goede persoonlijke service

Redelijk snelle levering, en gemakkelijk om te bestellen. Bij levering zat er een leuk persoonlijk handgeschreven berichtje in de verpakking. Door dit beetje extra moeite voel je je als klant gewaardeerd!

Snelle levering prima verzorgd

Ik had iets besteld en had geen mail ontvangen. Gebeld en wer vriendelijk te woord gestaan. Pakketje was onderweg. Dag erna bezorg, prima verzorgd, ingepakt met een geschreven brieven en monstertjes. In een woord super

Delst 8 A

5388EG Nistelrode

0412 - 312 804

Over Skin-shop.nl

Skin-shop.nl is de webshop op het gebied van (huid)verzorgingsproducten, make-up en supplementen. Met merken als Murad, Pascaud, Youngblood, Laviesage, hannah, Cellics, Pixi en vele anderen lopen we voorop in de markt. We verzenden al onze bestellingen GRATIS. Bestellen gaat gemakkelijk en snel, je kunt veilig via iDEAL betalen. Alle bestellingen worden met de grootste zorg ingepakt en via DHL vaak dezelfde dag nog verzonden. Je ontvangt bij je bestelling altijd GRATIS samples. Wanneer ontvang ik mijn bestelling? Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur geplaatst zijn of op zaterdag voor 13.00 uur, worden de nog dezelfde dag verzonden. Bestellingen na 15.00 uur op werkdagen of na 13.00 uur op zaterdag zullen de volgende werkdag verzonden worden. Bestellingen in het weekend na zaterdag 13.00 uur worden maandagochtend verzonden. Mocht het onverhoopt voorkomen dat een product niet op voorraad is, dan laten we dat zo spoedig mogelijk weten. Welke producten kan ik combineren? Over het combineren van producten geven we je graag advies. Onze gediplomeerde professionals kunnen je alles vertellen over onze producten. Neem contact met ons op voor een passend advies door ons contactformulier in te vullen of telefonisch door te bellen naar 0412 - 312 804.