Heel persoonlijk

Heel vlotte en persoonlijke afhandeling nadat mijn pakje verloren is gegaan onderweg . Binnen de week gewoon een nieuw pakket opgestuurd met een handgehreven briefje met sorry en een extra verwenpakje. Top !!

Heel persoonlijk

Snelle levering, netjes verpakt

Voor het eerst bij skin-shop besteld. Ik ging altijd mijn producten bij een schoonheidssalon halen, maar omdat dit voor mij best een eind rijden is, was dat nogal omslachtig. Vanaf nu bestel ik het voortaan altijd bij skin-shop. Goede levering en nog een kadootje erbij ook!

Snel geleverd met een persoonlijke touch.

Mijn pakketje werd binnen één dag geleverd met een briefje en een monstertje erbij. Super!

Eerst goede info gekregen vervolgens superfijn product van Cell fusion C besteld. Razendsnelle bezorging en handgeschreven briefje met nader info....hoe leuk en persoonlijk is dat! Ik werd er blij van en blijf hier zeker bestellen :)

Uitstekende service

Uitstekende service, een mooie prijs, gratis samples, gratis verzending voor alle producten en een korting voor de volgende aankoop. Ik heb Pascaud serum besteld en de volgende dag zag op een andere website XXL verpakking (50 ml) voor dezelfde prijs als 30 ml. Mijn serum was al onderweg. Ik mocht deze gratis retourneren en 50 ml gelijk krijgen. Ik zal hier meer bestellen vooral met vele voordelige acties die deze webshop biedt. Dank jullie wel voor geweldige service!

Product top en fijne pers benadering

Leuk dat er een pers berichtje bij zat!

Prima, snelle levering

Bestelling wordt snel geleverd

Snel en netjes top

Een zorgvuldig samengesteld pakketje.

Happy!

Fijn. Een hele snelle en zorgvuldoge verzending

Ik had de product een dag later ontvangen dan wat op de site wordt beloofd.

Er wordt beloofd dat als men voor 14:00 of 15:00 bestelling plaatst, volgende dag is de bestelling binnen!

topservice

Leuke brief dat erbij zat met een handgeschreven notitie :-)

Snelle levering. Sample als kadootje is fijn.

Snel en met zorg geleverd!

product was keurig op tijd binnen. Bij het product zat nog een handgeschreven briefje. waar kom je dit nog tegen?

Vriendelijke en snelle levering. Top producten.

Altijd bij de bestelling toegevoegd een leuk geschreven briefje en heerlijke samples. Ook aantrekkelijk dat ze werken met een kortingscode.

Prima, pakje snel bezorgd met persoonlijke aandacht

Bestelling en bezorging gingen prima. Bestelling snel in huis inclusief kortingsbonnetje voor volgende bestelling en een persoonlijk briefje. Top!

Mooie site,snelle levering!

Ik had mijn spullen binnen 2 dagen in huis. Er zaten wat monstertjes in en een hand geschreven briefje,erg leuk en attent!

Berichtgeving klopte, snelle levering, goede verpakking en leuk extra'tjeg

Bovenstaande zin

Mijn pakketje had vertraging opgelopen bij post Nl. Navraag gedaan wanneer het pakketje binnen kwam. Netjes geholpen door personeel! Fijne producten! Ik ga zeker vaker bestellen

Snelle levering en attent briefje erbij!

Zeer goede ervaring, ik ga vaker bestellen en beveel het zeker aan!

Zeer goede en snelle levering

Goed product, perfecte service

Snelle service!

Mega snelle bezorging, en ik werd persoonlijk gebeld over mijn notitie om te overleggen waar het te bezorgen. Ook een proefje erbij gekregen. Volgende keer zal ik weer hier bestellen.

👌

Delst 8 A

5388EG Nistelrode

0412 - 312 804

Over Skin-shop.nl

Skin-shop.nl is de webshop op het gebied van (huid)verzorgingsproducten, make-up en supplementen. Met merken als Murad, Pascaud, Youngblood, Laviesage, hannah, Cellics, Pixi en vele anderen lopen we voorop in de markt. We verzenden al onze bestellingen GRATIS. Bestellen gaat gemakkelijk en snel, je kunt veilig via iDEAL betalen. Alle bestellingen worden met de grootste zorg ingepakt en via DHL vaak dezelfde dag nog verzonden. Je ontvangt bij je bestelling altijd GRATIS samples. Wanneer ontvang ik mijn bestelling? Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur geplaatst zijn of op zaterdag voor 13.00 uur, worden de nog dezelfde dag verzonden. Bestellingen na 15.00 uur op werkdagen of na 13.00 uur op zaterdag zullen de volgende werkdag verzonden worden. Bestellingen in het weekend na zaterdag 13.00 uur worden maandagochtend verzonden. Mocht het onverhoopt voorkomen dat een product niet op voorraad is, dan laten we dat zo spoedig mogelijk weten. Welke producten kan ik combineren? Over het combineren van producten geven we je graag advies. Onze gediplomeerde professionals kunnen je alles vertellen over onze producten. Neem contact met ons op voor een passend advies door ons contactformulier in te vullen of telefonisch door te bellen naar 0412 - 312 804.