Pluspunten

Snelle levering, mooi ingepakt en een leuk persoonlijk briefje erbij

Pluspunten

duidelijke site snelle levering persoonlijk briefje

Pluspunten

prijs Profuctsaanbod Persoonlijk briefje bij iedere bestelling

Pluspunten

Zeer snelle levering, de volgende dag de bestelling al in huis. netjes verpakt, mooi briefje erbij zeer tevreden

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De volgende dag in huis. Proefjes bij de bestelling & een persoonlijk handgeschreven briefje. Erg fijn! Tot de volgende bestelling.

Pluspunten

Snel, correct en met een persoonlijke noot. Prima!

Pluspunten

Super snelle levering. Binnen 1 uur telefonisch antwoord op mijn opmerking tijdens de bestelling. Erg leuk, een handgeschreven berichtje en de samples! Voortaan bestel ik alles hier

Ga zo door!

Pluspunten

Ik ben tevreden over mijn bestelling bij de skin-shop. Het product werd de volgende dag al geleverd. Ik vond het super om een persoonlijke brief te ontvangen en ook kreeg ik een tester mee. Top service!

Geen.

2 sterren: slechter dan verwacht

VOOR de bestelling vermelden dat iets niet op voorraad is

Pluspunten

top geregeld,gelijk en snel in huis

Pluspunten

Snel Vriendelijk Persoonlijke aandacht Goede prijs

Pluspunten

Persoonlijke aandacht.

Zich ervan gewissen dat de zending binnen 24 uur bij de klant terecht komt. PostNL heeft niet binnen 1 dag geleverd terwijl ik er wel op rekende.

Pluspunten

Snelle levering, extraatjes erbij. Helemaal mijn ding!

Pluspunten

Snelle levering, mooi verpakt en een persoonlijk geschreven briefje super leuk

Pluspunten

Snelle levering. Persoonlijk en helder.

Pluspunten

Super snelle levering, met een hand geschreven briefje en een cadeautje...zeker aan te bevelen...

Pluspunten

Persoonlijke benadering en de juiste en snelle levering!

N.v.t.

Pluspunten

Produkt besteld en zeer snel ontvangen. Netjes verpakt met persoonlijk berichtje.

Pluspunten

Snelle levering en alles leuk ingepakt en een persoonlijke note erbij

Pluspunten

Top service! Had het nel binnen en een leuk persoonlijk bericht geschreven op een papiertje! Zeker aan te raden om hier iets te bestellen

Pluspunten

Snelle levering met een leuk persoonlijk briefje

Moeilijk te vinden of de site betrouwbaar is. Hij is ook niet beveiligd (http ipv https) wat een onbeschermde betaling oplevert, dat is niet prettig, maar gelukkig wel goed gegaan.

Pluspunten

Super fijne, snelle en betrouwbare service

NVT

Delst 8 A

5388EG Nistelrode

0412 - 312 804

Over Skin-shop.nl

Skin-shop.nl is de webshop op het gebied van (huid)verzorgingsproducten, make-up en supplementen. Met merken als Murad, Pascaud, Youngblood, Laviesage, hannah, Cellics, Pixi en vele anderen lopen we voorop in de markt. We verzenden al onze bestellingen GRATIS. Bestellen gaat gemakkelijk en snel, je kunt veilig via iDEAL betalen. Alle bestellingen worden met de grootste zorg ingepakt en via DHL vaak dezelfde dag nog verzonden. Je ontvangt bij je bestelling altijd GRATIS samples. Wanneer ontvang ik mijn bestelling? Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur geplaatst zijn of op zaterdag voor 13.00 uur, worden de nog dezelfde dag verzonden. Bestellingen na 15.00 uur op werkdagen of na 13.00 uur op zaterdag zullen de volgende werkdag verzonden worden. Bestellingen in het weekend na zaterdag 13.00 uur worden maandagochtend verzonden. Mocht het onverhoopt voorkomen dat een product niet op voorraad is, dan laten we dat zo spoedig mogelijk weten. Welke producten kan ik combineren? Over het combineren van producten geven we je graag advies. Onze gediplomeerde professionals kunnen je alles vertellen over onze producten. Neem contact met ons op voor een passend advies door ons contactformulier in te vullen of telefonisch door te bellen naar 0412 - 312 804.