Pluspunten

Snel en keurig geleverd met ook nog een persoonlijke note en een kortingsbon voor een volgende bestelling!.

Pluspunten

Snelle perfecte levering. Aardig persoonlijk briefje erbij.

Pluspunten

Vlotte afhandeling en persoonlijke benadering, zat een hangschreven briefje bij de bestelling.

Pluspunten

Snel en netjes geleverd met een leuk persoonlijk briefje.

Pluspunten

Snelle levering, met aandacht verpakt en persoonlijke boodschap.

Pluspunten

snel, veel extra probeer verpakkingen

Pluspunten

Great service!

Pluspunten

1 product was niet voorradig en toen belde ze gelijk om te vragen of het een probleem was dat het product 1 dag later kwam. Dit vond ik erg netjes. Producten waren ingepakt als een cadeautje. :-)

Pluspunten

Keurige levering. Zijn vaste klant inmiddels. ooit was er een pompje defect en daar werd gelijk op gereageerd met een nieuwe. Prima en betrouwbaar. Leuk altijd dat persoonlijke handgeschreven briefje dat je krijgt bij aflevering. De menselijke maat!

Pluspunten

Ze overtreffen de klantverwachting. Ik kreeg zelfs een persoonlijk geschreven briefje met een sierlijke pracht handschrift met als afzender Tessa. Dit noem ik de klant centraal stellen. Tessa dank hiervoor!!!

Helemaal geen tips.

Pluspunten

Zeer persoonlijk door even te bellen ivm leverdag en een persoonlijk briefje bij de bestelling incl kortingsbon!

Op dit moment geen.

Pluspunten

Geen verzendkosten. Snelle service. Leuk persoonlijk briefje.

Pluspunten

Snelle levering. Vrijdag besteld en zaterdag in huis. Een product was niet meer leverbaar. Ben toen netjes gebeld door een medewerker met een ander alternatief. Zeer vriendelijk allemaal. Ga in de toekomst vaker bestellen. Echt een aanrader.

Geen verbeterpunten!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering met persoonlijke touch. Heldere website.

X

Pluspunten

Snelle levering was er de volgende dag al en ook nog monster meegestuurd om te proberen

Pluspunten

Snelle levering in een keurige verpakking. Met een persoonlijk, handgeschreven briefje erbij. Geeft het gevoel dat je als klant gewaardeerd wordt

Pluspunten

Snelle levering..en leul persoonlijk geschreven briefje erbij..

Pluspunten

Correcte en snelle levering En het handgeschreven briefje

Niets

Pluspunten

Hele fijne en goede producten. En fijn advies.

Pluspunten

Supersnelle levering, hufterproof verpakt, mooie extra monsters en bij vragen bellen ze je.

Geen, gewwon zo doorgaan.

Pluspunten

Prima service ! Snelle reactie op de mail, de producten waren goed verpakt voor verzending en levering snel ontvangen. Bij de producten zat nog een geschreven briefje met uitleg over de producten inclusief kortingscode voor een volgende bestelling. Heel attent !

Delst 8 A

5388EG Nistelrode

0412 - 312 804

Over Skin-shop.nl

Skin-shop.nl is de webshop op het gebied van (huid)verzorgingsproducten, make-up en supplementen. Met merken als Murad, Pascaud, Youngblood, Laviesage, hannah, Cellics, Pixi en vele anderen lopen we voorop in de markt. We verzenden al onze bestellingen GRATIS. Bestellen gaat gemakkelijk en snel, je kunt veilig via iDEAL betalen. Alle bestellingen worden met de grootste zorg ingepakt en via DHL vaak dezelfde dag nog verzonden. Je ontvangt bij je bestelling altijd GRATIS samples. Wanneer ontvang ik mijn bestelling? Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur geplaatst zijn of op zaterdag voor 13.00 uur, worden de nog dezelfde dag verzonden. Bestellingen na 15.00 uur op werkdagen of na 13.00 uur op zaterdag zullen de volgende werkdag verzonden worden. Bestellingen in het weekend na zaterdag 13.00 uur worden maandagochtend verzonden. Mocht het onverhoopt voorkomen dat een product niet op voorraad is, dan laten we dat zo spoedig mogelijk weten. Welke producten kan ik combineren? Over het combineren van producten geven we je graag advies. Onze gediplomeerde professionals kunnen je alles vertellen over onze producten. Neem contact met ons op voor een passend advies door ons contactformulier in te vullen of telefonisch door te bellen naar 0412 - 312 804.