Pluspunten

Mijn bestelde product was alleen nog in kleinere variant beschikbaar. Ik kreeg netjes een berichtje dat deze werd verstuurd en het teveel betaalde bedrag werd teruggestort. Voordat de bestelling werd bezorgd (ook keurig op tijd) stond het geld alweer op mijn rekening! Persoonlijk briefje bij het pakketje is ook een kwestie van goede zorg en service! Super!

Kan niet beter!

Pluspunten

Geen klachten. Prima bediend.

Pluspunten

snelle service

Pluspunten

Supersnelle levering en hele vriendelijke klantenservice.

Pluspunten

Snelle service, vriendelijk en behulpzaam

Het adres invullen voor verzending blijkt wat ingewikkelder als het gaat om nummer en verdieping, systeem vertaalt t op een manier die verwarrend is.

Pluspunten

Snelle goede service. Superleuk handgeschreven briefje erbij met sample.

Geen, ga zo door!

Pluspunten

Hartelijke benadering, duidelijke informatie en goed advies en zeer attent. Een hele goede klantgerichtheid, super! In de toekomst zal ik mijn bestellingen bij dit bedrijf plaatsen

geen idee, mede doordat ik slechts 1 ervaring heb, die erg goed uitpakte. ga zo door!

2 sterren: slechter dan verwacht

na 5 dagen de bestelling nog steeds niet binnen.

Pluspunten

Persoonlijke touch

Pluspunten

Snel en persoonlijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dit was mijn eerste keer met produkten bestellen bij dit bedrijf. Het pakket was goed en mooi ingepakt en het handgeschreven briefje erbij maakte het zeer persoonlijk. Ik ga hier zeker weer bestellen. Dank.

Pluspunten

Mijn bestelling werd snel, netjes en zorgvuldig verpakt bezorgd!

Pluspunten

Leuk persoonlijke briefje mee gekregen

Pluspunten

Het wordt snel verstuurd, leuke verstuurd met persoonlijk briefje erbij. Kleinigheidje zat erbij, heel leuk gedaan

Pluspunten

Snelle levering en persoonlijk advies voor het gebruik van de producten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

correcte snelle levering

Pluspunten

Snelle levering leuk ingepakt en met een leuk persoonlijk briefje erbij

Pluspunten

Bestelling was snel binnen.

Pluspunten

Snelle en correcte levering met een persoonlijke noot. Hartelijk dank. Het voelde als een cadeau.

Ga zo door.

Pluspunten

Dat ze heel vriendelijk zijn

Kan er niet zoveel over zeggen. Sinds kort voor het eerst een product besteld. Gr layla

Pluspunten

Overzichtelijke website, snelle levering en ook gelijk na de levering nog een kleine brief met wat advies erop. Top service

niks

Delst 8 A

5388EG Nistelrode

0412 - 312 804

Over Skin-shop.nl

Skin-shop.nl is de webshop op het gebied van (huid)verzorgingsproducten, make-up en supplementen. Met merken als Murad, Pascaud, Youngblood, Laviesage, hannah, Cellics, Pixi en vele anderen lopen we voorop in de markt. We verzenden al onze bestellingen GRATIS. Bestellen gaat gemakkelijk en snel, je kunt veilig via iDEAL betalen. Alle bestellingen worden met de grootste zorg ingepakt en via DHL vaak dezelfde dag nog verzonden. Je ontvangt bij je bestelling altijd GRATIS samples. Wanneer ontvang ik mijn bestelling? Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur geplaatst zijn of op zaterdag voor 13.00 uur, worden de nog dezelfde dag verzonden. Bestellingen na 15.00 uur op werkdagen of na 13.00 uur op zaterdag zullen de volgende werkdag verzonden worden. Bestellingen in het weekend na zaterdag 13.00 uur worden maandagochtend verzonden. Mocht het onverhoopt voorkomen dat een product niet op voorraad is, dan laten we dat zo spoedig mogelijk weten. Welke producten kan ik combineren? Over het combineren van producten geven we je graag advies. Onze gediplomeerde professionals kunnen je alles vertellen over onze producten. Neem contact met ons op voor een passend advies door ons contactformulier in te vullen of telefonisch door te bellen naar 0412 - 312 804.