Ik heb een Klipsch Sub-Woofer besteld,=> het product is exact zo als jullie omschreven!
Beste Wouter, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je beoordeling! Heel veel plezier met je nieuwe Klipsch subwoofer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Zeer tevreden over de geleverde producten binnen de afgesproken termijn die netjes en veilig thuis zijn bezorgd en telefonisch goed bereikbaar.
Beste RF Verhoeven, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je beoordeling! Wij hopen je de volgende keer weer terug te zien in onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Duidelijke informatie op de Doublepoint website. De bestelde Denon versterker werd snel geleverd, zeer tevreden over de goede kwaliteit van dit produkt.
Beste R., Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je beoordeling! Heel veel plezier met je nieuwe versterker. Tot de volgende keer in onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Opzoek naar een nieuwe subwoofer kwam ik uit bij doublepoint. S,middags contact gehad over de svs subwoofer. Ze konden nog korting geven, en kon hem de dezelfde dag nog ophalen. Het was snel geregeld Opsturen kon natuurlijk ook, maar wou deze graag nog dezelfde dag testen.
Beste Hein, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je ervaring! Wij wensen je nogmaals heel veel plezier met je nieuwe subwoofer. Indien je nog vragen hebt met betrekking tot de afstelling, vernemen wij dat heel graag. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Zeer tevreden over het prijsniveau, de info per chat en email. Dinsdagavond besteld en woensdag bezorgd. Zeer tevereden.
Beste Rik, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij wensen je nogmaals heel veel plezier met je nieuwe product. Indien je nog vragen hebt over je product, dan vernemen wij dat heel graag. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Erg vriendelijk, snel te leveren en goedkoopste
Beste Marcel, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van jouw beoordeling! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Bestelling cf. afspraken geleverd
Goedemiddag Enis, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je beoordeling! Wij wensen je nogmaals heel veel plezier met je nieuwe product. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Duidelijke website, goede prijzen en ik werd prima op de hoogte gehouden van de bestelling.
Beste Merijn, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je beoordeling! Wij wensen je nogmaals heel veel plezier met je nieuwe product. Tot de volgende keer in onze (online) winkel! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Zeer goede service. Tijdens het verzenden ging iets verkeerd. Maar doublepoint had dit snel opgelost. Ook erg bij met mijn aankoop.
Beste Aschwin, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je beoordeling! Nogmaals heel veel plezier met je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Al lange tijd op zoek naar nieuwe surround set ter vervanging van mijn 17 jaar oude z5500. Na veel zoeken ook heel vaak bij Doublepoint terechtgekomen. Paar keer contact gehad via de chatbox om hulp bij de keuzes die gemaakt moesten worden en hier steeds zeer snel en duidelijk verdergeholpen geweest. Nadat de knoop dan doorgehakt was verwachtte ik mijn speakers pas een weekje later gezien dat ze niet op voorraad waren en er een levertermijn van 5-8 werkdagen stond. Mijn verbazing was dan enorm als ik de volgende dag reeds een postbode aan de deur had met mijn pakket(ten) van Doublepoint! Top, top en top!
Beste Stijn, Hartelijk bedankt voor je leuke review! Wij hebben het contact als erg leuk ervaren en hopen je de volgende keer weer terug te zien in onze (online) winkel. Fijne dag, Het team van Doublepoint
Woensdag besteld vandaag alles in huis. Goede setaanbieding. Mooie reciever van denon en de speakers van klipsch de f6000 geven een zeer mooi gedetailleerd geluid.
Beste Eric, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je review! Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe Klipsch RP-6000F speakers. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Speakerset besteld bij Doublepoint. Was op voorraad en zou dezelfde dag verzonden worden (vrijdag). Op de site was aangegeven dat t door drukte wat langer kon duren, maar op dinsdag nog steeds geen verzendbevestiginging. Via de mail geen respons (pas na anderhalve dag), maar via de telefoon direct geholpen. Product was die dag binnengekomen (dus blijkbaar niet op voorraad?) en werd meteen verstuurd. Volgende dag idd binnen.
Bete Jochem, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Heel veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Mijn interesse ging uit naar een Denon AVR-X 1700H. Ik stelde vast dat deze bij Doublepoint duurder geprijsd stond dan bij de concurrentie. Even laagste prijsgarantie formulier in gevuld op hun site en kort er na antwoord gekregen dat ik deze kon bestellen aan dezelfde voorwaarden met nog een extra korting van 5% er boven op. Deze dan ook meteen besteld en 2 dagen later werd deze keurig geleverd. Hun Live chat is tevens top als je nog extra informatie wilt omtrent u levering.
Beste Geert, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij hopen dat de installatie van de AVR-X1700h goed is gelukt. Anders willen wij je graag hierbij helpen. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Beste Willem, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij hopen je de volgende keer weer terug te zien in onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Duidelijke site, scherpe prijs, snelle levering
Beste Pascal, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Gewoon goed, binnenkort doe ik mijn volgende bestelling om de set compleet te maken.
Draadloze oordopjes besteld, deze waren zeer scherp geprijsd bij Douplepoint. Aan de hand van de goede recensies en goede omschrijving van het product, direct het product op de site gekocht. Snelle levering, goed verpakt.
Beste B.J., Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je beoordeling! Wij hopen je de volgende keer weer terug te zien in onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Hiernaast een goed bereikbare klantenservice/chat via de website. Al meermaals naar tevredenheid bij Doublepoint besteld, ga zo door!
Op zoek naar een nieuwe receiver en uiteindelijk op een Denon uitgekomen. Toen bij Doublepoint belandt en daar prima verder geholpen. Als ik weer iets zoek zal ik zeker weer kijken of zij mij weer kunnen helpen.
Goedemiddag Miquel, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij wensen je nogmaals heel veel plezier met je nieuwe Denon receiver. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Uitstekende ervaring met dit bedrijf. Snelle levering en duidelijk geïnformeerd toen ik belde met de vraag over wanneer het bestelde geleverd wordt. Was dit overal maar zo!
Beste Wiebe, goedemiddag, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je beoordeling. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Goede uitleg over het gekochte artikel gehad en vriendelijk advies.
's avonds besteld, de dag erop 's middags al in huis . Top! Sneller kan niet
Ik raad deze winkel aan!
Beste Sander, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je beoordeling! Wij wensen je nogmaals heel veel plezier met je aankoop. Tot de volgende keer in onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Bij verzoek voor contact werd ik binnen 5 minuten gebeld op vrijdagmiddag net voor aanvang van mijn online kerstquiz. Julian ging zeer adequaat in op mijn vragen en wensen. Er werd op een open en prettige wijze gecommuniceerd. En er is sprake van kennis van zaken. Een goed advies, snelle levering en een spontaan aanbod was voor mij aanleiding om een bestelling te plaatsen. In 2 uur tijd werd apparatuur verzonden. Maar niet voordat nog even attent naar me werd teruggebeld voor mijn volledige adres gegevens. Volgende dag geleverd. Zaterdagavond direct zelf kunnen installeren met optimaal resultaat. TOP
Beste Koen, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je beoordeling! Wij wensen je nogmaals heel veel plezier met je aankoop. Indien je nog vragen hebt met betrekking tot de installatie, dan vernemen wij deze heel graag. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Had mijn product na bestelling 2 dagen later in huis. Het product is als omschreven.
Beste Nico, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
37 Satellietbaan
Hillegom 2181MG