Eerlijke winkel met goede service!

Als er iets verkeerd gaat met een levering, dat kan altijd gebeuren. De kunst is dan om de klant het eerlijke verhaal te vertellen en met een passende oplossing te komen. Gelukkig is Doublepoint een bedrijf dat zich niet verstopt en het probleem daadkrachtig oplost. Ik ben inmiddels erg blij met de NAD M10V2!! Hartelijk dank voor de goede service en tot een volgende bestelling!

Goed.

Ik had snel een speciale kabel nodig voor het aansluiten van een subwoofer en vond een goede keuze bij Doublepoint. Daarnaast en ook veel en goede audioapparatuur op de site te vinden. Gelukkig ook een vlotte verzending. Ik kon de volgende dag meteen aan de slag om hem aan te sluiten.

Prima levering

Op tijd geleverd. Met afterpay betaald

Klantvriendelijk en snelle levering!

Voorzien van mooie korting mijn bluesound node hier aangeschaft.

super

supersnelle en zeer goede service.

Mooi product

Goede koptelefoon gekocht voor een prima prijs.

Vlotte levering

Prima platenspeler

Duidelijk afspraken levering. Op tijd geleverd. Goed verpakt. Heel tevreden over de platenspeler.

Na 31/2 maand nog steeds niet geleverd.

Op 22 augustus 2021 heb ik een Denon AVR-X2700H Dab gekocht bij Doublepoint. De levering zou volgens de website van Doublepoint 3 tot 6 weken zijn. We zijn nu 31/2 maand verder (05 december 2021) en het product is nog steeds niet geleverd. Ik heb verschillende malen gebeld, maar er kon nooit iets concreets worden afgesproken over de levering. Van Doublepoint zelf moet ik het eerste bericht nog krijgen, daar hoor ik helemaal niets van. Het is toch niet zo vreemd dat ik hier een beetje de pest over in heb. Gelukkig nam Doublepoint contact met mij op en is er van alles geprobeerd om mijn bestelde Denon AVR receiver AVRX2700H Dab zo snel mogelijk te leveren. Dit contact met Doublepoint resulteerde in de eerste plaats in een welgemeend excuus en daarbij een korting op de reeds betaalde aanschaf prijs wegens de slechte leverings omstandigheden. Zowel het excuus als de korting werd hogelijk gewaardeerd. En gelukkig is niet zolang daarna mijn Denon AVR X2700H Dab geleverd. Uiteindelijk is toch nog alles naar volle tevredenheid geregeld.

Goede prijs snelle levering

Had ze gebeld komen afspraken keurig na en geven zeer betrouwbare informatie . Snelle levering van een CD speler Maranz CD6007

Snel en netjes afgeleverd

Goede service, snelle bezorging.. Zeker een aanrader in een zee van internetshops.

Zeer vriendelijk, klantgericht

Met de verzending ging door de pakketbezorger van alles mis, maar door de coulante opstelling van Doublepoint kreeg ik weliswaar met vertraging uiteindelijk een beter product voor een lagere prijs. Alle lof voor Doublepoint.

Geweldig geholpen door de mensen van double point

Fijne communicatie en erg behulpzaam

De afhandeling van het gekochte product is prima verlopen en met een hoge korting.

Betrouwbare Webshop en Klantenservice

Betrouwbare Webshop en Klantenservice

top

TOP TOP

maken je altijd blij

zeer persoonlijke benadering en tot heden nooit teleurgesteld.

Goede service en vlotte afhandeling met kennis van zaken.

Antwoorden op vragen die men stelt op audio gebied krijgt men zeer duidelijke antwoorden op zodat men toch op een gegeven moment een keuze kan maken wat je wil hebben. Dit kan gewoon online want de keuze is vrij groot en zeer uitgebreid. Om dan een goede keuze te maken is het fijn als je met iemand kan praten online of in de winkel die weet waar hij het over heeft. Ik ben zeer tevreden over de aankopen die ik gedaan heb bij Doublepoint.

Communicatie, advies, prijs, snelheid zijn allemaal dik in orde!

Goed product snelle levering en uitstekende service

Dit is de 2e keer dat ik bestel bij jullie en dat zal nog wel weer gebeuren want het is correct en vlot bezorgd met uitstekende service

Helemaal prima!

Goed geadviseerd en alles netjes geleverd

snelle levering, goede prijs

Veruit de beste black friday deal bij double point gevonden. Levering was snel en zonder problemen.

Uitermate tevreden

Snel en prima op tijd afgeleverd. Prima betalingsmogelijkheden.

Topservice, persoonlijke aandacht ,advies en dat ook tegen superscherpe prijzen!

Een heel prettig bedrijf, gevestigd in de bollenstreek met een uitstekende klantenservice en mogelijkheid om in Voorhout , de producten te aanschouwen en te beluisteren. Heldere website met concurrerende prijzen, laagste prijsgarantie en via de chat , vriendelijk, persoonlijk contact met medewerker Loek, die naast advies ook nog eens leuke "deals" maakt. Onze "luisterafspraak met Fabian was ook super! ; Neemt de tijd voor al je vragen, heeft verstand van zaken, geeft goeie tips en is zeker niet pusherig". De keuze is aan jou! Daarnaast konden we zonder problemen, voor een uurtje, 2 speakers meenemen uit de showroom, om thuis even te kunnen beoordelen! Kortom: Scoort op alle fronten zeer hoog, een echte aanrader!

Mooi en vlot geregeld en geen averijen aan de verpakking. Bedankt

Alles OK, zoals hierboven beschreven.

37 Satellietbaan

Hillegom 2181MG