Overzichtelijke site, goede prijzen, snelle levering

De bestelde Jamo S808 voldoet precies aan de beschrijving op de site en bevalt mij prima. De levering was 1 dag te vroeg. Ik had de levering op 10 juni gesteld bij de bestelling maar op 9 juni werd het al bij de buren afgeleverd. Dus de bestelling was ruim op tijd binnen.

Uitstekende voorlichting, goed en goedkoop assortiment

Plezierig bedrijf, snelle levering, concurrerend

kennis van zaken goed advies en snelle levering

Mensen met verstand van zaken ,maak je wensen duidelijk en je krijgt op maat geleverd vriendelijke afhandeling en snel geleverd

Geweldige service en kennis van apparatuur

Goede serverice goed en snel geholpen

Levering was goed: snel en goed verpakt.

Alles was oké. Alleen de handleiding van het apparaat was heel summier.

goede klantervaring

Ik heb een mooie centerluidspreker gekocht. Maar een van de 5 luidsprekers was kapot ,de luidspreker werd snel opgehaald. Binnen een week was de nieuwe luidspreker bezorgt. De communicatie kan iets beter ..maar is verder geen punt voor mij.

snelle service

netjes en snel geholpen. het artikel was in eerste instantie niet op voorraad,maar.hij heeft zn best gedaan om een ander artikel snel te leveren. we zijn er tevreden mee.

veel informatie, goed spul en snelle, maar toch iets vertraagde levertijd

Website bevat veel informatie. De door mij bestelde speakers hadden een korte levertijd, nl. 1 a 2 werkdagen. In de praktijk duurde het echter iets langer, want het spul werd pas na 2 werkdagen verzonden en arriveerde na 3 werkdagen. Goed spul.

redelijk snelle levering

mooi product, goed geluid ben tevreden

Mooie versterker gekocht bij Doublepoint voor een hele scherpe prijs. Goede service en vriendelijk mensen. Mijn volgende bestelling is al geplaatst.

Snelle reacties en scherpe deals.

Mooie producten voor de echte audio liefhebber. Snelle reacties op mijn vragen en een scherpe prijs kunnen afspreken. Prima.

Snelle reacties en scherpe deals.

nette prijs, snelle verzending

Oehlbach luidspreker kabel besteld, hadden aantrekkelijke prijs en werden snel geleverd.

Prima bedrijf

De spullen zijn netjes geleverd op de datum naar mij keuze, duidelijke communicatie en snel geleverd

Uitmuntend

Zeer goede service en komen hun beloftes na.Verdienen een dikke 10. Mvg, Alain

Snelle levering voor een niet te evenaren prijs.

Onze Denon home 350 werd super snel geleverd voor een hele mooie prijs. Dit is het tweede artikel wat ik bij doublepoint heb besteld, ze stellen ons wederom niet teleur. Snelle en adequate service

Goed contact

Goed contact via de telefoon, erg Bligh met mijn nieuwe speakers

Alleen al voor de klantvriendelijkheid een 10.

Ik deed vorige week mijn eerste aankoop bij het bedrijf. Het betrof een luidspreker en een luidsprekerkabel. Voordat ik het kocht had ik een aantal vragen, die ik het bedrijf via Whatsapp stelde. Binnen 20 minuten kreeg ik antwoord. Top! Een dag daarna werd ik gebeld door het bedrijf en gaven zij aan dat de luidsprekerkabel op dit moment niet op voorraad was en of ik in plaats daarvan een andere wilde, of een paar dagen langer wilde wachten. Erg netjes dat zij hiervoor belde. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan een ander.

Klipsch the Fives met Klipsch subwoofer aangeschaft,alsmede blootooth speaker Cambridge. Alles geweldig geluid voor prima prijs. Uiterst vriendelijk team,ook bij onmissie word er goed en prettig gereageerd. Dit vind ik ook zeer belangrijk en jullie zijn dan ook een aanrader! mvg Ruud.

Aangeschaft de Magnat MR 780. Het opstarten duurt lang maar het wachten wordt beloond. EEN PRACHTIG GELUID dit in combinatie met Kef Q7 speakers. De DAB radio speelt mooi zonder ruis of storing op het bijgeleverde antennesnoertje. De levering was keurig binnen het aangekondigde tijdstip.

Breed aanbod met hoge kwaliteit

De informatie over de receiver die ik zocht was helder en de manier van bestellen was gemakkelijk. De levering was precies volgens afsprak en er is goed via de mail gecommuniceerd.

Perfecte levering

Ik ben zeer tevreden over de wijze van bestellen, afrekenen en de vlotte levering. Daarnaast kreeg ik prima online hulp met de aansluiting van enkel onderdelen.

Super prijs en snelle levering

Focal Chora 816 gekocht, voor absolute bodemprijs! Volgende dag al in huis, opvolgende serienummers! Helemaal top!

Snel besteld en ook snel geleverd.

Bij ontvangst van de offerte kreeg ik korting. Het apparaat een Denon reciever werd snel geleverd. De instructies voor installatie waren eenvoudig op te volgen. De aanpassing met bestaande apparatuur en speakers ging goed. De hele set doet het nu fantastisch.

37 Satellietbaan

Hillegom 2181MG