Hele fijne service met snelle levering.

Ik ervaar mijn bestelling als uitstekend. De levering was snel. Het product had een goede prijs en werkt uitstekend.

Gewoon goed

Na het lezen van diverse reviews besloten een Q Aucoustic set te kopen kwam ik al vrij snel bij Doublepoint uit. Op vrijdag mijn set besteld, op dinsdag keurig netjes geleverd. Alles goed verpakt, goede communicatie, zoals je mag verwachten van een betaamde internet shop.

Mooie prijs voor zeer mooie speakers!

Zo hoor je te luisteren naar muziek.

Goede webwinkel!

Mooie website, duidelijke communicatie, snel geleverd! Alles wat je verwacht van een nette goede webwinkel, bedankt. Wij zullen volgende keer weer bij jullie bestellen.

goed contact, snel antwoord, goed product

Bedrijf is goed bereikbaar via verschillende kanalen tegelijk (mail, chat, app en tel.) dat werkt ook, krijgt daadwerkelijk antwoord via verschillende kanalen tegelijk. Mensen blijven vriendelijk, ook bij ongeduldige klant gedrag. Product is goed geleverd. Door corona duurde het 6 dagen incl. weekend. Dat lag deels aan postnl (vrijdag afgeleverd bij postnl, pas op woensdag erna gescanned). Hier had bedrijf wellicht niet op vrijdag, maar al op donderdag t product uit magazijn kunnen laten gaan. Dat had wellicht dagen levertijd kunnen schelen. Product werd nl rond 15u op donderdag betaald. Zeker opnieuw zaken mee doen

Het product netjes verpakt en werkt perfect naar wens,en snel geleverd

Heel er goed met een mooie product.

Heb alles snel en super goed verpakt ontvangen.

prima product en prima geholpen

alles van begin contact tot levering prima gedaan door doublepoint

Alles snel en goed geregeld

Mijn bestelling heb ik later nog gewijzigd. Zowel per chat als telefonisch zeer goed geholpen door de mensen van Doublepoint. Heel tevreden met de subwoofer en de uitstekende service.

Goedkoopste in Belgie en Nederland, ietwat trage verzending

Qua prijs is doublepoint niet te kloppen, heb dit vergeleken overheen heel de Benelux voor de speakers die ik kocht. Uitstekende website, niets op aan te merken. Product en verpakking waren uitstekend ook. Verzending was wat later (dankzij Corona pandemie), het lastige was dat de verzending via postnl drie dagen op *komt vandaag* stond, dus moest ik drie hele dagen thuisblijven om de zending te ontvangen.

Snelle levering nette prijs

Besteld, afgeleverd, geplaatst en spelen maar.

Laagste prijsgarantie, snel en eerlijk!

Op internet in Duitsland een set Klipsch vloerstaanders gevonden voor een leuke prijs. Doublepoint zegt hier altijd 5% onder te gaan. Ik heb het formulier ingevuld en zo geschiedde. Binnen een halfuur (op zondag!) kreeg ik mijn persoonlijke kortingscode voor een superdeal. Besteld, gewenste leverdatum aangegeven en dit klopte ook met de praktijk. Top!

Snelle levering en goede communicatie

Zeer positief, heldere communicatie en klantgericht.

Vriendelijk, behulpzaam en snel antwoord op vragen

Ik heb een set Klipsch & Dali speakers eerst geluisterd bij Doublepoint en ze waren heel vriendelijk en service gericht. We hebben daar ruim een uur gezeten om het een en ander te beluisteren. Daarna een set Klipsch speakers en DENON receiver besteld en dit was grotendeels snel binnen. Wij wonen net over de grens in Duitsland en alles was keurig verlopen De Klipsch Atmos speakers en de DENON receiver werden later opgestuurd, maar is ook allemaal goed verlopen. Er was in de tijd van bestellen en leveren snel contact per mail en telefoon.

Echt de laagste prijsgarantie

Ik had een Denon home 150 speaker op het oog. Na wat speurwerk bleek de Denon home 150 elder voordeliger te zijn. Dit had ik middels hun chatmenu kenbaar gemaakt. De zelfde dag kreeg ik een kortingscode met nog eens 5 procent extra op de laagste prijs van elders. Binnen een werkdag had ik het al in huis. Ze maken hun beloftes waar. Wat een service.

Een mooie prijs

Snel en goed geregeld.

Ben zeer tevreden.

Doublepoint heeft een goede website. Ik werd goed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling en de levering was bijzonder snel.

Waanzinnige service

Waarom is de service van deze club geen standaard Geweldig geholpen na een garantie claim dit team gaat all the way om de klant tevreden te maken/houden Jammer dat doublepoint alleen audio doet. Een voorbeeld

Beter kan het niet!

Via Chat bestelld,volgende dag gelerveerd

Perfecte service

Een product dat ik had besteld bleek helaas uitverkocht te zijn. Dit werd heel netjes opgelost! Zo tevreden dat ik inmiddels 2 aankopen bij deze zaak heb gedaan

Helemaal geweldig!

Ik had een bestelling gedaan en werd later opgebeld met de mededeling dat ze deze niet meer hadden, maar of een andere kleur ook goed was. Volgende dag in huis en het product was zelfs beter dan ik dacht, dus yes blij!

kan niet beter !

Subwoofer besteld die in de aanbieding was bij Doublepoint . Het product op internet vergeleken en het was echte korting ( bij andere vele malen duurder ) . De dag erna afgeleverd. Toen geheel verbaasd dat ik gebeld werd door een Doublepoint medewerker met de vraag of het het goed was geleverd en of het was gelukt met aansluiten. SUPER ! zoiets had ik niet verwacht bij een internet aankoop. Voor audio kijk in voortaan eerst op Doublepoint!

Bestelling (netkabel) binnen no time in huis. Zoals beloofd. Netjes verpakt in een stevige doos. Daar word je toch blij van.

Ontspannen sfeer en goede service!

Super service gehad van Doublepoint. Eerst een luisterafspraak gemaakt in Voorhout, daar verschillende merken beluisterd. Mijn keuze kwam uit op Dali! Vervolgens een 5.1.2 set op maat samengesteld met Fabian. Ik mocht daar een ontspannen sfeer beleven en advies zonder uitgesproken persoonlijke mening. Zeer snelle levering van het hele pakket.

Uitstekend van begin tot eind.

Om mijn muziek op een hoger plan te tillen heb ik een subwoofer bij Doublepoint besteld van bijna 35 kilogram. Voor mij geen dagelijkse kost zoiets zwaars en tegelijk kwetsbaars toegezonden te krijgen. Mijn vragen hierover zijn uitstekend en geruststellend beantwoord. Het transport en de bezorging waren vlekkeloos en een voorbeeld voor anderen (elders heb ik eens een zware speaker gekocht, die kwam kapot aan). Klipsch zelf verpakt ook voorbeeldig maar Doublepoint heeft die kwaliteit volledig voortgezet. Hun Fabian communiceert daarbij snel en adequaat en snapt precies waar het bij de klant om gaat. Een adres om te onthouden.

37 Satellietbaan

Hillegom 2181MG