Desondanks een onverwachte verzending in 2 delen, werden de speakers snel geleverd. Ook de snelle respons van Fabian was Top, een prettige ervaring!
Beste Yvan, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij doen ons uiterste best om iedere keer weer snel te reageren! Indien je nog vragen hebt, vernemen wij deze graag. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Scherpe prijs na een kort emailcontact. Telefonisch contact voor verzenden en nogmaals bevestiging hetgeen afgesproken was. De aanbieding voor eventuele hulp bij installeren. En de snelle verzending. Ja, wat meer wil ik als consument? :)
Savonds een subwoofer besteld volgende dag in huis. Netjes geleverd, niks op aan te merken.
Deskundig advies voordat een keuze wordt gemaak. Prettig contact.
Duidelijke site en vlotte levering. De dag na ontvangst een belletje of alles naar wens was, goede service!
Snelle levering van redelijk niche product.
Prima levering snel en correct De Oehlbach kabel prima prijs verhouding.
Het bestelde product was de volgende dag al in huis
2 steuntjes besteld voor de cambridge audio. Snel geleverd. Prima communicatie Aanrader.
I ordered the wrong item for my subwoofer, I received a courtesy call before I decided what to do. I was immediately sent a link to the correct item and the exchange is happening now, great service and the prices are very good. Will definitely use again
Zowel met mail als chat direct geholpen Levering perfect afgewerkt Zal zeker nog aankopen doen
Nieuwe Denon platenspeler besteld voor een mooie prijs. Binnen twee dagen geleverd in perfecte staat. Klinkt geweldig dus ik ben helemaal tevreden. Ook fijn dat ze na een paar dagen even contact opnemen om te horen of alles naar wens is. Heb ook de chatbox op de website gebruikt om wat te vragen te stellen en daar kreeg ik ook meteen antwoord. Super tevreden dus.
oké gegaan
Twee stuks Klipsch speakers besteld, was ook op het moment van bestellen de beste aanbieding op het hele Nederlandse web!! Prima webwinkel, speakers heb ik inmiddels binnen, Doublepoint heeft mij nog even gebeld of alles naar wens is gegaan! Mijn volgende bestelling zou dan ook zomaar weer hier vandaan kunnen komen!
Na wat aandringen kreeg ik 5 dagen na mijn bestelling nieuws dat die verzonden was. Werkpuntje qua hedendaagse communicatie en opvolging.
Beste Peter, Allereerst willen wij je bedanken voor het plaatsen van jouw ervaring! Wij betreuren het feit dat jouw bestelling 5 dagen onderweg is geweest en al deze tijd bij de vervoerder heeft gestaan. Gezien de actuele drukte bij vervoerders kan het helaas voorkomen dat een levering langer duurt dan dat je gewend bent. Desondanks hopen wij je de volgende keer weer terug te zien in onze (online)winkel! Fijne avond, Team Doublepoint
Ondanks dat de site aangaf dat mijn bestelling voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden zou worden, was dit niet het geval! Helaas zat ik daardoor het weekend met wat losse kabels. Maandag direct contact gezocht en na excuses werd mij beloofd dat de bezorging de volgende dag zou plaats vinden, maar nog voordat ik het contact verbrak, kwam er nog een veel beter voorstel: dezelfde dag nog bezorgen! Om 20:30 uur stond de bezorger alsnog voor de deur. Heel fijn en top service!
Beste Peter, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe speaker en zijn blij dat de aflevering afgelopen maandag correct was uitgevoerd! Indien je nog vragen hebt, dan vernemen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Telefonisch goed geholpen, speakers binnen termijn bezorgd 5 % extra korting klopt indien artikel ergens anders goedkoper aangeboden wordt.
Beste Ed, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van jouw ervaring! Wij hopen dat je momenteel volop geniet van je nieuwe producten. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Tot mijn verrassing belde er iemand van Doublepoint of alles naar wens verlopen was. Deze after sales is mijn inziens vrij uniek. Eerste keer dat ik dit meemaak Klasse
Beste PK, Hartelijk bedankt voor je het plaatsen van je ervaring! Wij hopen dat je momenteel volop geniet van je nieuwe speaker. Indien je toch nog vragen hebt, laat het ons graag weten! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
GOED geluid,Wat moeite met zenders zoeken, gaat nu goed.Het venster mag wel wat groter zijn,erg klein raampje.
Beste Jan, Hartelijk bedankt voor je bericht! Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe radio! Tot de volgende keer, Team Doublepoint
Ik bestelde voor het eerste keer bij Doublepoint en ben zeer tevreden over het bestel proces, alles liep zo soepel. Ik werd ook netjes op de hoogte gehouden over mijn bestelling, binnen een dag heb ik mijn bestelling ontvangen en product was zeer netjes ingepakt. Dus ik raad deze website aan iedereen, tenminste ik heb geen spijt van over mijn bestelling. Voor de volgende keer als ik weer iets nodig hebben dan weet ik het waar ik het moet bestellen. Top Top Top!!!
Beste Mohammed, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van jouw ervaring met ons bedrijf! Indien je eventueel in de toekomst nog vragen hebt over je nieuwe product, neem gerust contact op via 020-333 03 62. Hele fijne avond gewenst, Team Doublepoint
Vorige week een bestelling geplaatst en binnen een paar dagen al in huis...goede service.
Beste Maya, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij hopen je de volgende keer weer terug te zien in onze (online)winkel! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
voor het eerst bij doublepoint besteld maar ben gelijk dik tevreden erover , binnen 1 dag geleverd en kreeg een mooie onbeschadigde doos en het product werkt naar behoren ! Zeker een aanrader
Beste Leroy, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van jouw ervaring! Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe product. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Na E-mailcontact te hebben gehad met Doublepoint met hen bekeken welke streamer voor mijn situatie het meest geschikt zou zijn. Ik heb nl vintage boxen met een heel mooi geluid, maar wel die een vrij hoog vermogen versterker nodig hebben. Uitgekomen op de NAD M10. Zeer tevreden over het apparaat en over de communicatie met Doublepoint.
Beste Jops, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van jouw ervaring! Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe NAD M10. Indien je hier toch nog vragen over hebt, dan horen wij dat graag! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Lp was de volgende dag binnen.
Beste Emma, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Ze leveren goede service en snelle bezorging...
Beste Maya, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van jouw ervaring! Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe product. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint