Alles naar wens !

Bedankt voor de service.

Levering niet helemaal op tijd, maar werd goed de hoogte gehouden

Levering had vertraging opgelopen door niet voorradig bij leverancier, maar werd tijdig verwittigd dat de levering later plaats zou vinden. Product verder goed ontvangen.

Altijd wat extra's

Willen altijd wat extra's doen qua prijs en sinds de laatste order ook op het gebied van service. Zoals afgesproken in de avond geleverd, handig :-> hoef je het ook niet op te halen.

Zeker de moeite waard

Geen problemen ondervonden bij DoublePoint en altijd in contact gebleven met Roel.

Nette Kommunikation

Ein zweites Mal für Referenten von Artsound bestellt. Guter Service und wir werden auf jeden Fall wiederkommen

Goed advies!

Goed geholpen met het opstellen met een goedkope set! Toch wat anders model gekocht, maar door de scherpe aanbieding een ander merk gekozen.

Ruim voldoende

Op 10/12/2019 twee simpele speakers besteld en op 12/12/2019 verstuurd. Heeft precies een week geduurd voordat het geleverd werd. Note Dubblepoint heeft wel paar keer gebeld en de trakkinglink bleeft steeds op ingepland staan. Maar jammer van een week.

Ervaring

Volwaardige ervaring gehad wat begon in als luistermoment in Voorhout. Aanvraag gedaan voor een set RP-8000F in combinatie met een twee boekenplankspeakers die het moesten versterker. De twee heren hebben een uitstekende vriendelijk gevoel achter gelaten waardoor ik hier zeker ga bestellen. Bedankt voor de ervaring en alle informatie.

Goed👍

Goed👍

Makkelijk te bereiken, maar loze beloftes

Gegaan voor een second deal op een Marantz versterker. Zeer scherpe prijs voor een demo model. Na een week wachten maar eens contact opgenomen. Wat blijkt, demo model had toch zichtbare gebruikssporen en er zou een nieuwe opgestuurd worden. Op zich goed service natuurlijk, alhoewel ik het vreemd vond dat ik dit zelf moest achterhalen. Dat was 3 november. Het is nu 7 december en de versterker is nog steeds niet binnen. 6--7 keer contact gehad via telefoon en chat. Elke keer weer een belofte en elke keer gaat de tijd voorbij en wordt de belofte niet nagekomen. Voorbeeld: Bellen op dinsdag met de vraag wanneer de versterker geleverd wordt. "Misschien vrijdag en anders zeker maandag" Maandag op de chat nog gevraagd of hij verstuurd gaat worden, "jazeker, de bestelling is in bewerking" Maandag voorbij, Geen versterker. Dinsdag weer contact opgenomen. "Jaaa, het wordt nu vrijdag" Ik vraag vervolgens, wat gebeurd er als het niet lukt vrijdag, "Ik heb een terugbelafspraak staan voor een collega als het niet lukt vrijdag" Vrijdag voorbij, geen versterker verstuurd en niet teruggebeld. Dit gaat allemaal op hele nette wijze, maar als je vraagt naar een verklaring waarom het al ruim een maand duurt om een versterker op te sturen komt die niet. Allemaal leugens aan de telefoon en valse beloftes. De levertijd op de website klopt ook niet. Ik neig nu naar men geld terugvragen, maar als ik andere reviews zo lees kan je dan zomaar 3-4 weken wachten op je geld. Het gaat hier om een bedrag van 1100 euro. Deze praktijken neigen heel erg naar oplichting, iets wat je niet verwacht van een Nederlandse webshop anno 2019.

Langs geweest

Begonnen met het zoeken van twee nieuwe speakers in de livingroom, of twee kleine of twee zuilspeakers. Daarom besloten om een afspraak te maken om naar drie totale verschillende merken te luisteren -q acoustics - klipsch en jamo. Alle drie klinken ze goed, maar zat veel verschil tussen. Daarom gekozen voor wat kleinere 3010i van qacoustics. In de winkel ben ik vriendelijk geholpen, merkte wel dat alles nieuw was voor ze. Gaf soms een beetje ongemakkelijk, maar alle informatie die ik wilde hebben heb ik ontvangen van beide heren. De speakers dan ook direct gekocht en meegenomen.

Zoals verwacht

Bestellen, levering, en installeren van de speaker op wifi ging voorspoedig!

Fast

Fastes deliveries, fixed in two several shipments. Both within 5 workingdays. One of the items I returned and was easy to do (via website).

Tipje: ophalen post

Uitgenodigd om de service te beoordelen. Normaal lever ik nooit sterren af, maar jullie verdienen zeker 4sterren. Een advies : direct afleveren bij ophaalpunt

Snappen wat service is

Product: Denon avrs650h Reden: prijs - kwaliteit persoonlijk beste Gekozen om bij de mensen van Doublepoint de bovenstaande receiver te kopen. Allereerst wat een uitstekend apparaat en voldoet volledig aan de verwachtingen. Ook de service, het snel opsturen, het verpakken en het achteraf nabellen heb ik goed gevonden.

Doublepoint is onderscheidend in alle vlakken van klantbeleving en snapt hoe het moet.

Beste Double Point, Ik heb de set KLIPSCH RP600M speakers sinds de dag van levering geinstalleerd en aan het knallen geslagen. Ik heb ze met een nieuwe Yamaha AS701 versterker gekoppeld en ik ben zeer tevreden over het dynamische karakter en zuivere kwaliteit van de speakers. Ze staan op mooie slanke Kanto stands en passen heel mooi in mijn interieur. Ik ervaar dingen in nummers die ik niet eerder zo helder en fris naar voren heb horen komen. De speakers werken met bepaalde muzieksoorten beter dan met de andere. Techno en stevige house werken heel vet, Rock en alles melodieus en hoog in de tonen werkt ook heel mooi, Hip Hop komt door het vaak gebruikte type bas iets minder uit de verf als de andere muzieksoorten. Maar nog steeds prima, het is gewoon bij de andere soorten zo ontzettend goed. Ik ga denk ik wel een subwoofer aanschaffen om het volledig af te maken. Ik ben ook zeer tevreden over de service. Zeer goede deal met jullie weten te maken en de levering was next day op zaterdag. Kon niet meer happyer. Van begin tot eind een perfecte klantervaring. Doublepoint snapt het! Dank en ik zal snel bij jullie voor de volgende aankoop aankloppen en jullie adviseren aan andere.

Langs geweest deze week

Tegenwoordig kan je alles online kope.Na mijn bestelling werd ik gelijk gebeld of ik mijn 7.2 receiver wilde ophalen. Ik had juist online besteld, omdat ik daar allemaal geen zin in had. Later wilde ze de Denon direct demonstreren en technische punten uitleggen. Woonde ok de hoek en ben hier op in gegaan. Ik wil ook even (naam weet ik niet meer) bedanken die mij hielp. Schildergroet, Wim uit Warmond

Luisteren

Gekozen voor een luisterafspraak bij dit bedrijf die een uur lang werd gegeven. Alles werd verteld, uitgebreid en volledig. Nu alles naast elkaar leggen, thanks.

Kortom, dik tevreden!

Vanaf het eerste contact, een fijn gevoel gekregen. Product was snel in huis, kortom dik tevreden!

Deskundig

Note: geen aankoop gedaan Langs geweest om mij te verdiepen in verschillende subwoofers. Achteraf bleek dat dit op afspraak moest, maar hartelijk geholpen en veel informatie mee gekregen. Informatief en deskundig. Ga hier dan ook zeker de subwoofer bestellen.

prima service via de chat

snel antwoord via de chat

Snel geholpen

Een bedrijf die je snel helpen, in plaats van lange bandjes en mensen die niet weten wat ze verkopen. Ik weet ze naam niet meer, maar een gozer arjan heeft mij top geholpen. Daarom ook dit bericht echt naar hem. Kom hier ckr terug en ga me vriendin dit ook adviseren.

Duurde langer dan gepland.

Op maandag 4 nov. een flinke bestelling gedaan: Seconddeals; 2 x klipsch rp-8000f, rp-504c, rp-502s, denon x4500h en 2x svs pb1000 nieuw. De Klipsch speakers zouden allemaal nieuw worden geleverd, ipv seconddeals. De rp-8000f's en svs subs kon ik diezelfde week op vrijdag al ophalen. De rest heeft een stuk langer geduurd dan de bedoeling was, na een hoop communiceren van mijn kant. De Denon uiteindelijk geannuleerd, en de andere speakers zijn op 4 dec. aan huis geleverd. Geld van de Denon was binnen de 14 dagen terug op de rekening, plus nog een compensatie van 80€ voor elders goedkopere 502s rond black friday tijd. Alles heeft wat meer moeite gekost dan verwacht, maar wel een complete nieuwe set voor de goedkoopst mogelijke prijs vindbaar! En uiteindelijk toch alles netjes geregeld.

Purchase two speakers.

I've been using this site for the second time for the purchase of two speakers. Wonderfull experience and delivery time. Recomm. this website.

37 Satellietbaan

Hillegom 2181MG