Alles was keurig snel in huis

Donderdag in de avond besteld, en vrijdag thuis. Te gek!

Tevreden

Wij zijn volop bezig met het renoveren van onze woning. Graag hadden we in de twee slaapkamers ingemaakte boxen gehad. Daarom bestelden we deze op Doublepoint. We hadden ze relatief snel nodig, daarom zijn we heel tevreden dat het een korte levertijd heeft. Ook waren de boxen goed verpakt zodat er geen schade aan kon komen.

Levering en bestellen was goed

Geen op of aanmerkingen

fijn die chat

Snelle service op de website via de chat. Zeer goed geholpen.

Een 9.

Stellen goeie vragen Zijn aardig Versturen gaat snel

Aftersales

Het kan wel is voorkomen dat een levering niet goed gaat en dat het product wat je krijgt stuk is. Helaas gebeurde dit bij mij en daarom gelijk contact opgenomen met de klantendesk van dit bedrijf. Binnen 30 minuten werd er al gelijk gebeld en tijdens dit gesprek direct de instructies ontvangen voor het herstellen. Persoonlijke aanpak wat ik niet had verwacht (voor wat ik had besteld, klein speakertje). Daarom zeer te spreken over de levering en vooral de aftersales.

Aan te raden

Alles was duidelijk!

keurige service

Sturen producten snel op en doen dit in overleg. Altijd goed contact gehad.

super.

Etalage zag er proff. uit. Mooie merken met veel informatie. - Product was snel in huis - Keurige instructie brief erbij - Nagebeld/Nazorg

Zeker een aanrader

professionele en snelle communicatie. voorlichting over producten is prima en zending volgt er snel op.

IF YOU WANT TO LOOSE MONEY AND TIME

If you want to loose all your money put in this company and a lot time to try to obtain something, this is the right company. month I order a receiver and all the days some promises but not the receiver. So I give a good advice, Just go out froim this website

Nazorg is een 10!

Had een nieuwe Dali Vokal besteld als centerspeakers voor de aanvulling van mijn Opticon systeem (Dali). In zijn geheel niks op aan te merken aan de service van Doublepoint. Iedere keer keurig te woord gestaan en altijd antwoord gekregen. Een klantgerichte benadering en achteraf door een van de medewerkers gebeld of alles goed is aangesloten. Of ik wel de juiste kabels had gebruikt en de juiste stekkers. Nazorg ook een 10.

Snel in huis

Bestellen ging makkelijk, op dezelfde dag drie mails binnen met alle info!

Prettige manier van verkopen

De verkoper heeft veel relevante informatie gegeven over alle producten. Nam de tijd en babbelde leuk door. Er werd ook aangegeven dat de installatie makkelijk was, en dit bleek ook zo te zijn. Verder ziet de shop er overzichtelijk uit en heb ik niet het gevoel gehad dat ik de bomen niet meer door het bos zag.

Reageren snel

Vandaag meerdere keren contact gehad. Zo op de zondag ook snelle reacties😎. Niet verwacht waardoor je als klant toch verder kan in mijn geval.

Boven verwachting

Informatie was helder en snel. Levering volgde ook snel.

Best gelopen

Best gelopen alles werkt

Denken mee

Ruilen ruilen ruilen, ik werd er zelf gek van maar het heeft ervoor gezorgd samen met de mensen van Doublepoint dat ik nu de juiste opstelling heb staan! Kan mij voorstellen dat dit voor mij maar ook voor hun vervelend was. Door veel telefonisch contact te hebben zijn we gekomen tot een andere speakers, wat een beter geluid geeft. Ik mocht thuis de Demo's eerst zelf testen en werd op afstand geholpen met het fabriceren van de juiste instellingen. Dank je wel Doublepoint en ga nu genieten van de producten.

Via email besteld

Directe reactie en handeling. Bedankt voor jullie hulp.

Goed advies gekregen

Gekeken naar een vervanger van mijn 2.1 set om deze te veranderen in een 5.1 systeem. Besloten (waar ik heel blij mee ben) om alles te veranderen en te kiezen voor het merk Klipsch. Schitterend geluid en het advies klopt.

Weloverwogen

Weloverwogen samen met de heren van dit bedrijf gekozen voor Klipsch speakers. Een set nieuwe 600M speakers. Formaat en geluidskwaliteit zijn fenomenaal. Advies was van kwalitatief niveau en er is een duidelijke onderbouwing gegeven.

Aankoopervaring - top

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst en kijk terug met een voldaan gevoel. Alles verliep goed en snel in huis. Goed dat de verzendkosten gratis waren en dat je het eventueel kan ophalen. Geeft een vertrouwd gevoel

Komen afspraken na!!

Na een eerdere bestelling die helaas niet kon worden geleverd hebben de heren me een mooie aanbieding gedaan op een andere subwoofer en tevens een gratis kabel bij gekregen van een bekend merk Grote klassen heren en de volgende koop kom ik zeker bij jullie terug!! Zo kan het dus ook kunnen veel bedrijven nog wat van leren(eigen ervaring) TOP BEDRIJF

37 Satellietbaan

Hillegom 2181MG