Leuk en vriendelijk contact gehad met ze, hebben mij super geholpen over mijn subwoofer.
Als je ze nodig hebt, staan ze er. Pakket was onbeheerd en incompleet afgeleverd en direct een melding gemaakt via het 020-nummer. Alles was dezelfde dag nog opgevolgd en binnen een dag kwam de chauffeur de rest afgeven, en op de juiste manier!
Was op zoek naar een vervanger voor mijn Tivoli FM radio vermits DAB2 nu de norm is. En ja, gevonden bij Doublepoint en dan nog aan een zeer goede prijs en gratis in België geleverd. De Retro Mini van VQ is een prachtradio met DAB2, FM en Bluetooth met bovenal een uitmuntende klank. Zoek niet verder, dat is hem...
Scherpe prijzen, nette klantenservice en ruim assortiment.
Een prima indruk heeft dit bedrijf achtergelaten bij mij. Via de telefoon, maar ook via de email op een uitstekende manier geholpen en is er niet op een te korte manier gereageerd. Het bel mij terug optie ingediend op de site en werd binnen 10 minuten terug gebeld. Op advies van Loek mijn bestelling geplaatst en er kon zelfs nog onderhandelt worden over de prijs. Voor de andere speakers kom ik zeker terug.
Alles verliep vlot, ga zoo door!
The product which I ordered was not in stock (1/2 weeks was mentoined on the website) but one of the guys informed me every week about the new status. Great job and thanks for the delivery.
voor het eerst hier besteld en vandaag binnen gehad. scherpe prijs ontvangen voor beide items.
Snel en alles compleet geleverd
Beste Aurelie, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij hopen dat u momenteel volop geniet van uw nieuwe product en zien u graag in de toekomst weer terug op onze website. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint.nl
Super handig om achterf te betalen, dat maskte de keuze makkelijker en daarom toch besteld.
Beste Jeroen en Mariel, Allereerst willen wij u bedanken dat u de tijd heeft genomen om uw review te plaatsen! Wij hopen dat u momenteel volop geniet van uw nieuwe product en zien u graag in de toekomst weer terug. Indien u in de tussentijd nog vragen heeft, vernemen wij deze graag! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Het gevoel gehad dat er echt werd geluisterd naar de behoefte. Een goed advies gekregen wat de keuze makkelijker maakte :-). Online besteld en opgehaald bij ze.
Beste Alex, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij hopen dat ons advies heeft geholpen voor uw thuis situatie. Indien u het toch anders wenst te hebben, horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Ik ben zeer tevreden over de aankoop hier vanwege de snelle reacties op de chat, ook even als het niet goed gaat. Direct beschikbaar en er werd gelijk gekeken naar oplossingen! Dezelfde dag nog teruggebeld en de dag erna werd het product geleverd. Leuke extra gekregen voor een goede prijs.
Beste Dana, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Ik vond het leuk om u te helpen tijdens de zoektocht naar een producten op onze website. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Loek van Doublepoint
Mijn gehele Heos speakerset gekocht hier in verschillende etappes. Iedere keer een scherpe prijs mogen ontvangen via de email! Installatie bleek wat lastig te zijn, maar hebben zij mij keurig mee geholpen.
Beste Oetema, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij zien u graag de volgende keer weer terug! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
5.1 Set besteld voor een zeer scherpe prijs. Bestellen gaat zonder problemen. Duidelijke website. Communicatie is vlot en vriendelijk. De klantenservice en mogelijkheden zijn flexibel. Er wordt meegedacht. Erg fijn. Levering daarentegen verloopt zeer moeizaam en traag. Is meerdere malen met enkele werkdagen vooruit geschoven. Nog steeds wachten op enkele producten. Voorraadstatus op de website is een wassen neus, want de producten waarop ik wacht zijn met meerdere aantallen op voorraad.
Beste Martijn, Allereerst willen wij u bedanken voor het plaatsen van uw ervaring en meegeven van uw positieve feedback. Doordat u verschillende producten retour had gestuurd om deze op te schalen naar een "zwaardere" speaker heeft het in zijn geheel helaas langer geduurd dan aangegeven. Als er iets omgeruild moet worden, dan wachten wij eerst totdat wij het product retour hebben. Wij hopen u in de toekomst weer terug te zien op onze website. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Top ervaring gehad Goedkope prijs Mooie site
Beste Bob, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Zeer tevreden over alle correspondenties tussen mij. Lof voor deze winkel.
Beste meneer, mevrouw, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint.nl
Fijn bedrijf waar zaken mee gedaan. Bellen in no time op en leveren snel.
Beste Rudy, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij wensen u heel veel plezier met u nieuwe product. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Advies ingewonnen over mogelijkheden. Dit meerdere keren gedaan maar helaas verkochten ze de producten niet. Wel uitstekend geholpen (eb vriendelijk).
Beste T Booij, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij hopen u de volgende keer te kunnen voorzien van een product. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Twee weken geleden mijn eerste bestelling gedaan voor twee speakers. Vrouw des huizes vond ze helaas te groot, waardoor ik (ondanks de enorme kwaliteit) toch wilde omruilen. Gekozen voor de R41M, maatje kleiner maar net zo goed. Bedankt top!
Beste Klant, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij wensen u heel veel plezier met de nieuwe boekenplank speakers van Klipsch. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Alles verliep naar wens! Heldere communicatie, snelle service.
Beste Letters, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij zien u graag de volgende keer weer terug op onze website. Fijne dag, Team Doublepoint
Alles is snel toegekomen in een goede verpakking. Zending was goed te volgen bij Postnl!
Beste Suus, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij proberen ieder product zo goed mogelijk te verpakken. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Voor het eerst een aankoop gedaan (online). Kende de winkel niet, maar werd getipt door een vriend. Eerst een beetje rond gekeken tussen de vele mogelijkheden receivers. Toch advies ingewonnen bij Loek, en de keuze gemaakt voor een Marantz. Deze bevalt uitstekend en het geluid is fantastisch, bedankt Loek.
Beste Guy, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Een bedrijf die weet van aanpakken. Zending bleek volgens de gegevens van de vervoerder al afgeleverd te zijn, maar nooit voor getekend. Door het snel schakelen van doublepoint is dit snel opgelost en heb ik niet weken hoeven wachten totdat het opgelost is. Klantgericht en denken vooral in oplossingen.
Beste Derk, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij betreurde het feit dat de vervoerder aangaf dat het pakket al was afgeleverd. Wij hopen dat je momenteel volop geniet van je nieuwe product! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Laagste prijs gehad met snelle service Product zat nieuw in doos
Beste Tvdb, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring. Wensen u heel veel plezier met uw nieuwe product en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Zeer goede en behulpzame klantenafdeling. Twee leuke acties gezien en gekocht. Nemen de tijd en alles verliep prima
Beste Dvrs, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij wensen u heel veel plezier met beide producten en indien u nog vragen heeft, vernemen wij deze graag! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint