Zeer tevreden over alle correspondenties tussen mij. Lof voor deze winkel.
Beste meneer, mevrouw, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint.nl
Fijn bedrijf waar zaken mee gedaan. Bellen in no time op en leveren snel.
Beste Rudy, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij wensen u heel veel plezier met u nieuwe product. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Advies ingewonnen over mogelijkheden. Dit meerdere keren gedaan maar helaas verkochten ze de producten niet. Wel uitstekend geholpen (eb vriendelijk).
Beste T Booij, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij hopen u de volgende keer te kunnen voorzien van een product. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Twee weken geleden mijn eerste bestelling gedaan voor twee speakers. Vrouw des huizes vond ze helaas te groot, waardoor ik (ondanks de enorme kwaliteit) toch wilde omruilen. Gekozen voor de R41M, maatje kleiner maar net zo goed. Bedankt top!
Beste Klant, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij wensen u heel veel plezier met de nieuwe boekenplank speakers van Klipsch. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Alles verliep naar wens! Heldere communicatie, snelle service.
Beste Letters, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij zien u graag de volgende keer weer terug op onze website. Fijne dag, Team Doublepoint
Alles is snel toegekomen in een goede verpakking. Zending was goed te volgen bij Postnl!
Beste Suus, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij proberen ieder product zo goed mogelijk te verpakken. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Voor het eerst een aankoop gedaan (online). Kende de winkel niet, maar werd getipt door een vriend. Eerst een beetje rond gekeken tussen de vele mogelijkheden receivers. Toch advies ingewonnen bij Loek, en de keuze gemaakt voor een Marantz. Deze bevalt uitstekend en het geluid is fantastisch, bedankt Loek.
Beste Guy, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Een bedrijf die weet van aanpakken. Zending bleek volgens de gegevens van de vervoerder al afgeleverd te zijn, maar nooit voor getekend. Door het snel schakelen van doublepoint is dit snel opgelost en heb ik niet weken hoeven wachten totdat het opgelost is. Klantgericht en denken vooral in oplossingen.
Beste Derk, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij betreurde het feit dat de vervoerder aangaf dat het pakket al was afgeleverd. Wij hopen dat je momenteel volop geniet van je nieuwe product! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Laagste prijs gehad met snelle service Product zat nieuw in doos
Beste Tvdb, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring. Wensen u heel veel plezier met uw nieuwe product en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Zeer goede en behulpzame klantenafdeling. Twee leuke acties gezien en gekocht. Nemen de tijd en alles verliep prima
Beste Dvrs, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij wensen u heel veel plezier met beide producten en indien u nog vragen heeft, vernemen wij deze graag! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Bezorging en product was helemaal naar wens.
Beste Chris, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij hopen u de volgende keer weer tot dienst te zijn op onze website. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Ordered for the first time at the website of doublepoint.nl because of the price of the marantz. Beside this, they told me that this item was in the sale and with 24h delivery time. So, I just ordered it last Tuesday. It came on on Wednesday and I am really happy with the product. Very handfull with the Heos function in it and the voice is wonderfull.
Dear Dido, Thanks for your review. Best Regards, Doublepoint
Iets wat dubbel gevoel na deze bestelling. Enerzijds heeft alles lang geduurd (3 weken). Anderzijds heb ik na opvolging van de zaakvoerder eindelijk schot in de zaak gekregen die tot de levering van mijn speakers geleid heeft. Ik heb nergens een scherpere prijs gevonden op de Q acoustics 3020i speakers en 3090ci speakers dan als bij doublepoint. Het heeft wat lang geduurd en het heeft wat telefoontjes gekost. Al bij al ben ik nu tevreden, want ik heb wel een paar keer twijfels gehad of ik mijn levering zou krijgen. Nu wacht ik wel nog op speakerkabels, maar ik heb er vertrouwen in dat die snel zullen komen. Ze zijn heel communicatief als je zelf mailt en belt en heel vriendelijk. Alleen hebben ze in het begin wat vaak beloftes gemaakt die ze niet konden nakomen. Dit is zeker wel een werkpuntje voor hen. Als ze dit kunnen verbeteren en zelf ook pro-actief hun klanten contacteren bij problemen denk ik dat ze er alleen maar sterker van zullen worden.
Original review
Ze zijn heel vriendelijk aan de telefoon, maar daar blijft het ook bij. Wat er nu ook van waar is wat ze zeggen aan de telefoon is moeilijk te verifiëren. Hoe dan ook, er zijn twee mogelijkheden, of ze liegen dat ze zwart zien of ze hebben gewoon geen verstand van zaken doen. Het is wel toevallig dat heel veel mensen meemaken wat ik meemaak. Op 18 september 4 items besteld. 1 Item(het goedkoopste) heb ik de dag nadien gekregen. Op de rest wacht ik nog steeds. Na ettelijke keren bellen en mailen en excuses is mijn geduld vandaag op. Let op: ze hebben sinds gisterenmiddag een track en trace code gegeven van postNL, maar postnl zegt dat ze het daar niet opgehaald hebben. (zie review van Marvin paar posts verder, hij heeft ook zo'n link gekregen zonder dat ze uiteindelijk het product opgestuurd hebben, ) In mijn 15 jaar webshoppen heb ik nog nooit zo'n slechte ervaring meegemaakt. Laat je niets wijsmaken aan de telefoon. Doublepoint neemt hun verantwoordelijkheid niet op. Dat er wat vertraging is, kan gebeuren, maar ze maken beloftes waarvan ze weten dat ze ze niet kunnen nakomen. Dit kan je ook gewoon liegen noemen. Ik koop hier nooit meer en ik raad iedereen hetzelfde aan Ik hoop dat ze mijn geld (+400 euro) terugstorten, maar ik vrees dat het uiteindelijk via andere kanalen zal moeten geregeld worden
Website ziet er professioneel uit, vragen kunnen snel gesteld worden wat extra vertrouwen geeft. Alles verliep eigelijk wel soepel.
Beste Verboot, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Indien u nog vragen heeft over het product, dan vernemen wij dat graag! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Was hier nog eerder geweest, maar super vriendelijk geholpen door de medewerkers. Leuk. Op advies toch de keuze gemaakt voor grotere speakers.
Beste Mattias, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij zien u graag de volgende keer weer terug op onze website. Met vriendelijke groet, Loek van Doublepoint
Huisnummer vergeten in te vullen, gelijk gebeld door hen! Vriendelijk contact, top!
Beste Eric, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Leuk om samen even contact te hebben via de telefoon over uw order. Heel veel plezier en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Een leuke deal mogen ontvangen van Loek, eentje doe ik niet kon laten liggen. Berichtgeving en levering van de bestelling was goed en zoals Loek had aangegeven. Bij deze ook de Props voor Loek.
Beste Beumas, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij hebben het contact als prettig ervaren en bieden graag de volgende keer weer een goede deal aan. Fijne avond, Loek van Doublepoint
Product doet het goed, zoals verwacht. Prijs was scherp.
Beste meneer, mevrouw, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Zum ersten Mal bestellt, schneller Service. DHL lieferte auch schnell
Denken mee als een apparaat stuk gaat, zodat de klant niet lang zonder product zit
Beste Hofstede, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij vonden het vervelend dat het product defect was gegaan. Wij hopen dat het product wat u nu heeft bevalt en zien u graag de volgende keer weer terug op onze website! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Voor het eerst een bestelling geplaatst via de site van Doublepoint.nl. Gekozen om het op een specifieke dag te laten afleveren. Hier werd aan gehouden en 24h van te voren een email ontvangen met instructies.
Beste Anne, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij zij blij om te lezen dat de zending goed is verlopen en dat de bezorger er op tijd was. Graag helpen wij u de volgende keer weer op onze website. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Fijn zaken gedaan met dit bedrijf. Denken mee en doen goede voorstellen.
Beste Fam, Hartelijk bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen! Graag zien wij u de volgende keer weer terug op onze website. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
everything went well
Beste Ves, Thanks for your review! Best Regards, Doublepoint
Helder en straight service. Vakkundig advies.
Beste Kupp, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Graag zien wij u de volgende keer weer terug op onze website! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Het was makkelijk om een bestelling door te geven aan het bedrijf. Invullen van gegevens was duidelijk en genoeg betaalmogelijkheden. Wat extra fijn was, het zelf kunnen bepalen wanneer er geleverd kon worden. Deze datum is ook nagekomen. Een goede aanrader op audio gebied.
Beste Peter, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij hopen dat u momenteel volop geniet van uw nieuwe product en wensen u heel veel plezier hiermee. Indien u in de tussentijd nog vragen heeft, dan vernemen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
37 Satellietbaan
Hillegom 2181MG