Pluspunten

Snelle service! Beste prijs

Pluspunten

Pluspunten

Pakket snel in huis ontvangen. Vlotte email opvolging.

Pluspunten

Een winkel waarbij je geen nummer bent. Bellen pro actief als iets niet klopt ipv mailtje. Zijn de kleine dingen.

Ga abs. zo door!

Pluspunten

Houden zich aan hun marketing, Laagste Prijsgarantie. Binnen een dag een aangepaste prijs gehad. Bestelling ook snel in huis gehad!

Tot de volgende keer.

Pluspunten

Eerst het product via de site besteld waarna opgehaald. Alles verliep snel en aardig te woord gestaan.

Geen.

Pluspunten

- Bestelling verwacht zoals aangegeven - veel speakers keuze - handig dat ik datum kon kiezen

- keuze vervoerder

Pluspunten

Denon bt speaker besteld, veel info op pagina. Alles duidelijk.

Bluetooth assortiment iets vergroten

Pluspunten

Twee jaar geleden een subwoofer van Klipsch aangeschaft en helaas ging deze net nog binnen het termijn stuk. Via verschillende forums kwam ik er al snel achter dat de amp unit stuk was. Dit gelijk gemeld en de klanten medewerker dacht op een zeer pro actieve manier mee. Hierdoor hoefte de subwoofer niet opgehaald te worden met een pallet, maar werd er een nieuwe unit gestuurd. Scheelde een hoop tijd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Aantrekkelijke prijzen

Bestelling van een versterker aangegeven als in voorraad aan 900 €, 1 maand later is de bestelling niet geëvolueerd en geen informatie van Doublepoint.nl. Nadat ze contact met hen hebben opgenomen, kondigen ze aan dat ze niet vóór 1 week zullen worden verzonden ... Niet langer willen wachten Ik vraag om een ​​annulering van de bestelling en terugbetaling, zij accepteren maar kondigen een terugbetaling binnen 14 dagen aan. 30 dagen zijn verstreken en ik ben eindelijk terugbetaald. Er is een probleem met mijn overdracht ... Het belangrijkste is dat het is opgelost. Ondanks lange vertragingen kon ik regelmatig ruilen om het probleem op te lossen. Order of an amp indicated as in stock at 900 €, 1 month later the order has not evolved and no information from Doublepoint.nl. After contacting them, they announce that it will not be sent before 1 week ... No longer wanting to wait I ask for a cancellation of the order and refund, they accept but announces a refund within 14 days. 30 days have passed and I am finally reimbursed. There would be a problem with my transfer ... The important thing is that it is solved. Despite long delays I was able to exchange regularly to solve the problem.

Pluspunten

Allles in goede orde ontvangen!

Neen, geen.

Pluspunten

Ik beveel dit bedrijf aan, alles verliep vlot!

Pluspunten

Snelle service en pro actief geinformeerd!

Pluspunten

Product was niet voorzien van een omdoos, maar de standaard verpakking was stevig genoeg. Handig om zelf een tijdsblok te selecteren.

Pluspunten

Ga zo door.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De prijzen zijn erg sterk tov de concurrentie

Levering van nieuwe speakers was problematisch. Afspraak gemaakt voor aflevering, maar tot twee maal toe niet gelukt. Uiteindelijk is het goed gekomen door persoonlijke begeleiding door Maarten, maar eigenlijk hoort het op deze manier niet te gaan natuurlijk. 'Volgende dag geleverd' is bij mij in ieder geval niet van toepassing geweest. Nu kunnen daar allerlei redenen voor zijn, maar dan kun je dat beter niet zo prominent op je website plaatsen. Dat is vragen om ontevreden klanten. Gelukkig is het uiteindelijk goed afgerond.

Pluspunten

Een algehele goede ervaring gehad bij dit bedrijf. Een hoop geld uit gegeven voor een versterker, maar alles verliep vlot en was te volgen. Verder het afrekenen verliep ook duidelijk.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goed bedrijf. Snel in levering. Duidelijke communicatie

Pluspunten

Snel in huis en een leuke bedanktkaart! Attent !

Pluspunten

Al een paar keer besteld voor de uitbreiding van mijn set, iedere keer weer leuk te woord gestaan en levering volgde daarop ook. Top bedrijf, en kom ook zeker weer terug.

Misschien installatie service?

37 Satellietbaan