Pluspunten
Snelle reacties op de mail
Verbeterpunten27-12-2018 een platenspeler besteld met een levertijd van 10 werkdagen. Na die tien dagen nog niks binnen of gehoord van de winkel. Een paar keer gemaild, en volgens de winkel waren er vanuit de leverancier problemen met de levering. Uiteindelijk te horen gekregen dat er de 24ste weer een levering binnen zou komen. Die dag en dag erna niks geleverd of gehoord, dus de week erop maar eens gebeld. Nog steeds onduidelijkheid over de levering, maar zou eind die week weer gebeld worden, wat natuurlijk niet gebeurde. Vandaag (4-2-2019) weer gebeld, en kreeg te horen dat de levering nog eens 2 tot 3 week zou duren, dus toen maar geannuleerd. TLDR: veel te lange levertijd en een hele slechte communicatie hierover EDIT: na het annuleren van de bestelling zou ik nog een bevestiging krijgen hiervan, maar daar moest ik zelf weer achteraan een week later... En na plaatsing van de eerste review kreeg ik het verzoek van Doublepoint om te bellen zodat uitgezocht kon worden waar het mis was gegaan. Een paar dagen later hebben we gebeld en heb ik mijn verhaal gedaan. Hierna werd gezegd dat het intern uitgezocht zou worden en ik de volgende dag teruggebeld zou worden met een verklaring. Dit is tot nu toe, een paar week later, nog niet gebeurd. TLDR2: naast een veel te lange levertijd beloven ze ook nog van alles wat nooit waar wordt gemaakt.
Pluspunten
Fijn gevoel over gehouden bij dit bedrijf. Tot de volgende keer.
Pluspunten
behulpzaam.
Verbeterpuntenzorgen dat vervoerder de produkten ook daadwerkelijjk bij de klant laat afleveren.
Pluspunten
Snelle levering, goede aanbiedingen! Laagste prijs van Heos producten online. Ook de seconddeals zijn mooie aanbiedingen voor nieuwe producten.
Pluspunten
Duidelijk informatie over de producten, wanneer je een product wil welke uit de collectie lijkt te gaan bieden ze een alternatief welke gelijkwaardig aan het andere product is tegen dezelfde prijs.
Verbeterpuntenhet is vreemd dat nadat ze me een ander product aanboden datzelfde product een dag later goedkoper was als wat me is aangeboden.
Pluspunten
Doublepoint is een goeie zaak, en geeft goede raad als je met een vraag zit. Zeer tevreden op de aanrader van doublepoint. Bedankt.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, ga zo door.
Pluspunten
Ik ben super tevreden over doublepoint ik had bij jullie een marantz besteld bleek dat de versterker meer schaden had heb voor mij een hagel nieuwe besteld voor de zelfde prijs en was zelfde week nog binnen
VerbeterpuntenIk geen verbeter punten kunnen bedenken
Pluspunten
Goede actie voor de artikelen die ik zocht ( HEOS bar en Subwoofer). Prijs matchte de korting bij concurenten, snelle verzending ( levering volgende dag).
Verbeterpuntenartikelen werden in 2 verschillende pakketten verzonden en op verschillende tijden afgeleverd. Dit was mij niet duidelijk.
Beste Rene, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring en positieve feedback. Wij zullen dit doorzetten naar de betreffende afdeling. Wij wensen je heel veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Doublepoint
Pluspunten
Snel en correct geleverd.. Helemaal top!
Beste Danny, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij hopen dat je momenteel met plezier aan het genieten bent van je nieuwe aankoop. Heel veel plezier! Met vriendelijke groet, Team Doublepoint
Pluspunten
Snelle en duidelijke afhandeling via email..zijn echt de goedkoopste.ik ga er zeker weer bestellen.
VerbeterpuntenTot op heden geen.
Beste meneer, mevrouw, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring bij ons! Wij zien je graag weer snel terug op onze website! Met vriendelijke groet, Team Doublepoint
Pluspunten
Fast response and delivery
Beste Feri, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij hopen dat je momenteel volop geniet van je nieuwe aankoop. Indien je nog vragen hebt, vernemen wij deze graag. Tot de volgende keer. Groet, Team Doublepoint
Pluspunten
Alles verliep naaar wens!
VerbeterpuntenGeen.
Beste Alfred, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring bij ons! Fijn om te horen dat alles naar wens verliep. Wij zien je graag in de toekomst weer terug op onze website. Met vriendelijke groet, Team Doublepoint
Pluspunten
Snelle en correcte service
Verbeterpunten/
Beste meneer, mevrouw, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te plaatsen. Wij zien je graag weer snel terug! Met vriendelijke groet, Team Doublepoint
Pluspunten
Komen afspraken na. Zeer behulpzaam . En reageren snel op e-mails Top bedrijf
VerbeterpuntenGeen .
Beste Xavier, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk de klant te helpen (en op de juiste manier)! Indien je nog verder vragen hebt, laat het ons weten! Met vriendelijke groet, Team Doublepoint
Pluspunten
Scherp geprijsd Snelle levering Vlotte afhandeling
Verbeterpuntengeen
Beste Ronald, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij hopen dat je momenteel volop geniet van je aankoop. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Doublepoint
Pluspunten
Zeer snelle levering. Geleverd wat besteld werd.
Verbeterpuntennone
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij hopen dat u momenteel volop geniet van uw bestelling! Wij zien u graag weer snel terug op onze website. Met vriendelijke groet, Team Doublepoint
Pluspunten
Fantastische service, transparant, komt duidelijke afspraken na, en is bijzonder klantvriendelijk. Ik zou deze webshop van harte aanbevelen.
Verbeterpuntengeen
Beste Gerard, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring. Wij waarderen het dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Beste B, Hartelijk bedankt voor het delen van je ervaring! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Pluspunten
Alles goed Goed verpakt Travk en trace werkte goed
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij hopen dat je momenteel volop geniet van je product. Met vriendelijke groet, Team Doublepoint
Pluspunten
Snelle reactie van klantenservice, steeds vriendelijk. Ook een lastige bestelling wordt tot een goed einde gebracht.
VerbeterpuntenDe levertermijn indien het product niet in voorraad is mag iets accurater weergegeven worden op de website.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Overzichtelijkr website, mooie producten!
Pluspunten
Jullie hebben bewezen dat ik in alle vertrouwen bij Doublepoint kan aankopen. Er was iets verkeerd gelopen en jullie hebben het op een transparante en snelle manier opgelost. Bedankt voor de goede service Maarten! Jullie hebben bewezen dat ik in alle vertrouwen bij Doublepoint kan aankopen. Er was iets verkeerd gelopen en jullie hebben het op een transparante en snelle manier opgelost. Bedankt voor de goede service Maarten!
VerbeterpuntenDe 2 dagen levertermijn op de website van Doublepoint was optimistisch tijdens de feestdagen maar had direct telefoon gekregen dat deze levertermijn niet ging behaald worden.
Pluspunten
Positieve ervaring met dit bedrijf. Fijn contact gehad met de klantenservice en Loek.
Pluspunten
Correct en vriendelijk.